Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 5 μήνες [ΤΕΛΟΣ]

Decano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, oldnew είπε

Υπάρχει καμια προσφορά με 10-12€ το μηνα ακομα? Ποσα γιγα μαξ δίνουν τωρα οποιοδήποτε εταιρεία σε αυτα τα λεφτα? 

Thanks, 

Εδώ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοέμβρη. Την παρέλαβα και πλήρωσα στις 8 Δεκέμβρη. Την ίδια μέρα ανέβασα τα χαρτιά για φορητότητα. 10 Δεκέμβρη Δεκέμβρη ολοκληρώθηκε η φορητότητα και ενεργοποίησα την κάρτα.  Την ίδια μέρα (μια ώρα μετά την ενεργοποίηση) έστειλα μύνημα για τα ακουστικά και πήρα απάντηση "Δυστυχώς η προσφορά εξαντλήθηκε".

Really? Εγώ φτάιω που έκαναν 11 μέρες να στείλουν την κάρτα; Καμιά ιδέα για να μου στείλουν τα ακουστικά;

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, the_ar είπε

Παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοέμβρη. Την παρέλαβα και πλήρωσα στις 8 Δεκέμβρη. Την ίδια μέρα ανέβασα τα χαρτιά για φορητότητα. 10 Δεκέμβρη Δεκέμβρη ολοκληρώθηκε η φορητότητα και ενεργοποίησα την κάρτα.  Την ίδια μέρα (μια ώρα μετά την ενεργοποίηση) έστειλα μύνημα για τα ακουστικά και πήρα απάντηση "Δυστυχώς η προσφορά εξαντλήθηκε".

Really? Εγώ φτάιω που έκαναν 11 μέρες να στείλουν την κάρτα; Καμιά ιδέα για να μου στείλουν τα ακουστικά;

Μιλα με το chat τους, κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο το πότε ενεργοποιήσεις την κάρτα αλλά ποτέ έκανες την παραγγελία.

Βεβαια μέχρι τώρα κανείς μας δεν έχει πάρει ακουστικά από ότι ξερω, περιμένουμε μάλλον όλοι αύριο να δούμε αν θα φύγει καμιά αποστολή 😥 Κάτι μου λέει πως θα φάμε πολύ άκυρο. Μπορεί να γράψανε πως τα ακουστικά εξαντλήθηκαν 29 αλλά ποιος τους πιστεύει, μπορεί να εξαντλήθηκαν και τις πρώτες ώρες που ανέβηκε η προσφορά..

Και εγώ στις 27 έκανα παραγγελία και δεν μου ήρθε καν μύνημα για να στείλω μετά την ενεργοποιηση, έστειλα μόνος μου μύνημα W τι ήταν και απλά μου ήρθε μύνημα πως θα γίνει επεξεργασία για το αν δικαιούμαι κτλ.. 

Επεξ/σία από Darky

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/12/2021 στις 4:01 ΜΜ, oldnew είπε

Υπάρχει καμια προσφορά με 10-12€ το μηνα ακομα? Ποσα γιγα μαξ δίνουν τωρα οποιοδήποτε εταιρεία σε αυτα τα λεφτα? 

Thanks, 

Γεια προχθές στο σταθμό πανορμου μου έδωσαν δωρεάν ένα πακέτο όπου με 10e θα έχω 13gb sms και λεπτά ομιλίας μάλλον για πάντα

8 ώρες πριν, Darky είπε

Μιλα με το chat τους, κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο το πότε ενεργοποιήσεις την κάρτα αλλά ποτέ έκανες την παραγγελία.

Βεβαια μέχρι τώρα κανείς μας δεν έχει πάρει ακουστικά από ότι ξερω, περιμένουμε μάλλον όλοι αύριο να δούμε αν θα φύγει καμιά αποστολή 😥 Κάτι μου λέει πως θα φάμε πολύ άκυρο. Μπορεί να γράψανε πως τα ακουστικά εξαντλήθηκαν 29 αλλά ποιος τους πιστεύει, μπορεί να εξαντλήθηκαν και τις πρώτες ώρες που ανέβηκε η προσφορά..

Και εγώ στις 27 έκανα παραγγελία και δεν μου ήρθε καν μύνημα για να στείλω μετά την ενεργοποιηση, έστειλα μόνος μου μύνημα W τι ήταν και απλά μου ήρθε μύνημα πως θα γίνει επεξεργασία για το αν δικαιούμαι κτλ.. 

είμαι μέσα στους πρώτους που έκαναν παραγγελία και ενεργοποίηση αν συμβεί αυτό  που λες θα κάνω πλ πράγματα 

Επεξ/σία από init0101

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω στις 26 εκανα παραγγελία μου ειπαν μεχρι τις 15 Δεκ.( εχω στειλει σμσ). Θα σας ενημερωσω. Αν δε λαβω θα παω βοντα και θα ζητησω επιστροφη χρηματων και να βαλουν τις σιμ εκει που ξερουν ( σορρυ για τα γαλλικα)

Επεξ/σία από corvidophile

30 λεπτά πριν, DaRkAnGeL999 είπε

Απάντηση σήμερα από το live chat για τα ακουστικά.  Μάλλον άργησα να ρωτήσω/γκρινιάξω :D 

image.png.27766e8a79c381cfe027673d107ac90e.png

Πότε εγινε η αγορά;

1 ώρα πριν, xphobus είπε

παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με to hotspot αν είναι κλειδωμένο και πως ενεργοποιείς

Δεν είναι κλειδωμένο. Απλά ενεργοποιείς το tethering/hotspot από τις ρυθμίσεις του κινητού σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...