oldnew Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχει καμια προσφορά με 10-12€ το μηνα ακομα? Ποσα γιγα μαξ δίνουν τωρα οποιοδήποτε εταιρεία σε αυτα τα λεφτα? Thanks, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, oldnew είπε Υπάρχει καμια προσφορά με 10-12€ το μηνα ακομα? Ποσα γιγα μαξ δίνουν τωρα οποιοδήποτε εταιρεία σε αυτα τα λεφτα? Thanks, Εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_ar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοέμβρη. Την παρέλαβα και πλήρωσα στις 8 Δεκέμβρη. Την ίδια μέρα ανέβασα τα χαρτιά για φορητότητα. 10 Δεκέμβρη Δεκέμβρη ολοκληρώθηκε η φορητότητα και ενεργοποίησα την κάρτα. Την ίδια μέρα (μια ώρα μετά την ενεργοποίηση) έστειλα μύνημα για τα ακουστικά και πήρα απάντηση "Δυστυχώς η προσφορά εξαντλήθηκε". Really? Εγώ φτάιω που έκαναν 11 μέρες να στείλουν την κάρτα; Καμιά ιδέα για να μου στείλουν τα ακουστικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, the_ar είπε Παρήγγειλα την κάρτα 27 Νοέμβρη. Την παρέλαβα και πλήρωσα στις 8 Δεκέμβρη. Την ίδια μέρα ανέβασα τα χαρτιά για φορητότητα. 10 Δεκέμβρη Δεκέμβρη ολοκληρώθηκε η φορητότητα και ενεργοποίησα την κάρτα. Την ίδια μέρα (μια ώρα μετά την ενεργοποίηση) έστειλα μύνημα για τα ακουστικά και πήρα απάντηση "Δυστυχώς η προσφορά εξαντλήθηκε". Really? Εγώ φτάιω που έκαναν 11 μέρες να στείλουν την κάρτα; Καμιά ιδέα για να μου στείλουν τα ακουστικά; Μιλα με το chat τους, κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο το πότε ενεργοποιήσεις την κάρτα αλλά ποτέ έκανες την παραγγελία. Βεβαια μέχρι τώρα κανείς μας δεν έχει πάρει ακουστικά από ότι ξερω, περιμένουμε μάλλον όλοι αύριο να δούμε αν θα φύγει καμιά αποστολή 😥 Κάτι μου λέει πως θα φάμε πολύ άκυρο. Μπορεί να γράψανε πως τα ακουστικά εξαντλήθηκαν 29 αλλά ποιος τους πιστεύει, μπορεί να εξαντλήθηκαν και τις πρώτες ώρες που ανέβηκε η προσφορά.. Και εγώ στις 27 έκανα παραγγελία και δεν μου ήρθε καν μύνημα για να στείλω μετά την ενεργοποιηση, έστειλα μόνος μου μύνημα W τι ήταν και απλά μου ήρθε μύνημα πως θα γίνει επεξεργασία για το αν δικαιούμαι κτλ.. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από Darky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/12/2021 στις 4:01 ΜΜ, oldnew είπε Υπάρχει καμια προσφορά με 10-12€ το μηνα ακομα? Ποσα γιγα μαξ δίνουν τωρα οποιοδήποτε εταιρεία σε αυτα τα λεφτα? Thanks, Γεια προχθές στο σταθμό πανορμου μου έδωσαν δωρεάν ένα πακέτο όπου με 10e θα έχω 13gb sms και λεπτά ομιλίας μάλλον για πάντα 8 ώρες πριν, Darky είπε Μιλα με το chat τους, κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο το πότε ενεργοποιήσεις την κάρτα αλλά ποτέ έκανες την παραγγελία. Βεβαια μέχρι τώρα κανείς μας δεν έχει πάρει ακουστικά από ότι ξερω, περιμένουμε μάλλον όλοι αύριο να δούμε αν θα φύγει καμιά αποστολή 😥 Κάτι μου λέει πως θα φάμε πολύ άκυρο. Μπορεί να γράψανε πως τα ακουστικά εξαντλήθηκαν 29 αλλά ποιος τους πιστεύει, μπορεί να εξαντλήθηκαν και τις πρώτες ώρες που ανέβηκε η προσφορά.. Και εγώ στις 27 έκανα παραγγελία και δεν μου ήρθε καν μύνημα για να στείλω μετά την ενεργοποιηση, έστειλα μόνος μου μύνημα W τι ήταν και απλά μου ήρθε μύνημα πως θα γίνει επεξεργασία για το αν δικαιούμαι κτλ.. είμαι μέσα στους πρώτους που έκαναν παραγγελία και ενεργοποίηση αν συμβεί αυτό που λες θα κάνω πλ πράγματα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από init0101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 και εγω την ιδια μερα εκανα παραγγελια , αλλα ακουστικα δεν θα δει κανεις απο οσο φανταζομαι , αχαχαχαχ θα ειχαν 5 κοματια σε στοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω στις 26 εκανα παραγγελία μου ειπαν μεχρι τις 15 Δεκ.( εχω στειλει σμσ). Θα σας ενημερωσω. Αν δε λαβω θα παω βοντα και θα ζητησω επιστροφη χρηματων και να βαλουν τις σιμ εκει που ξερουν ( σορρυ για τα γαλλικα) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από corvidophile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xphobus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με to hotspot αν είναι κλειδωμένο και πως ενεργοποιείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForuMakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Nα φανταστω μεχρι στιγμης κανενας δεν εχει παραλαβει ακουστικα σημερα 13/12; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δεν πρόκειται να πάρουμε ακουστικά, πρέπει να το αποδεχτούμε όλοι μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Απάντηση σήμερα από το live chat για τα ακουστικά. Μάλλον άργησα να ρωτήσω/γκρινιάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Και εγώ παραγγελία από τους πρώτους ακουστικά όσο τα είδατε εσείς τα είδα και εγώ Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, DaRkAnGeL999 είπε Απάντηση σήμερα από το live chat για τα ακουστικά. Μάλλον άργησα να ρωτήσω/γκρινιάξω Πότε εγινε η αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πότε εγινε η αγορά; 28 Νοεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, xphobus είπε παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με to hotspot αν είναι κλειδωμένο και πως ενεργοποιείς Δεν είναι κλειδωμένο. Απλά ενεργοποιείς το tethering/hotspot από τις ρυθμίσεις του κινητού σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις