Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ναι, αύριο είναι τελευταία εργάσιμη της εβδομάδας και μετα είναι 13 Δευτέρα. Περιμένει κανείς να στείλουν σε όλους τις τελευταίες 2 μέρες?😂

Δημοσ.
9 ώρες πριν, init0101 είπε

Καλά οκ παίζουμε με τις λέξεις.. 

Οι εταιριες παιζουν με τις λεξεις, οχι εγω.

Στις 13 του μηνα λοιπον, μπορουμε να αρχισουμε τις γκρινιες αν δεν εχουμε ενημερωση.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Εγώ πάντως ηθελα να μεταφέρω το ποσό στο κανονικό μου νούμερο και ελεγε οτι πρεπει να χω βαλει τουλάχιστον 25€ καρτα το τελευταίο τρίμηνο. Οποτε εβαλα 15€, διπλασιάστηκαν και έφτασε το υπόλοιπο 51,10€. Δοκίμασα να μεταφέρω στο κανονικό μου νούμερο μετά και με αφησε να μεταφέρω 20€. Όταν προσπάθησα να μεταφέρω κι αλλα μου ηρθε μηνυμα οτι το υπόλοιπο του λογαριασμού δεν επαρκει για τη συναλλαγή και ας ειχα μεσα 19€ γιατί προφανώς ειναι το bonus . Αναμένω το Γεναρη για να δω αν χρησιμοποιείται το bonus που εμεινε για την αυτόματη ενεργοποίηση των απεριόριστων...

εχω την εντυπωση οτι δεν θα μουν αυτοματα γτ το εχει σαν πακετο 10 ευρο ενεργοποιηση , εκτος κ αν το αλλαξαν παλι ,  οποτε μαλλον πρεπει να βαλεις καρτα κ να τα ενεργοποιησης .  αλλα βοντα ειναι αυτη εχει ακομα δρομο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παραγγελία Κυριακή 28/11/2021  (email επιβεβαίωσης στις 11.27πμ) παρέλαβα χθες, έστειλα τα δικαιολογητικά ενεργοποιήθηκε τηλέφωνο data,  έστειλα 4G ΝΑΙ στο 1285 ενεργοποιήθηκε άμεσα  4G, εγγραφή στο My CU σήμερα το πρωί αλλά ως τώρα δίπλα στα data, ομιλία, sms, υπόλοιπο CU κάρτας  δεν βλέπω τίποτα (-)

έστειλα SMS  W ΣΤΟ 54646 για τα ακουστικά, απάντηση ...δυστυχώς η προσφορά εξαντλήθηκε

τι να κάνω να περιμένω ή να επικοινωνήσω με vodafone;

Επεξ/σία από kournias
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

εχω την εντυπωση οτι δεν θα μουν αυτοματα γτ το εχει σαν πακετο 10 ευρο ενεργοποιηση , εκτος κ αν το αλλαξαν παλι ,  οποτε μαλλον πρεπει να βαλεις καρτα κ να τα ενεργοποιησης .  αλλα βοντα ειναι αυτη εχει ακομα δρομο

μην μπερδεύεσαι, αυτό με τα 10 ευρώ απεριόριστο ίντερνετ ήταν αλλη προσφορά...για τη δικη μας δεν υπαρχει πακετο να το επιλεξουμε..

Δημοσ.
19 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Εγώ πάντως ηθελα να μεταφέρω το ποσό στο κανονικό μου νούμερο και ελεγε οτι πρεπει να χω βαλει τουλάχιστον 25€ καρτα το τελευταίο τρίμηνο. Οποτε εβαλα 15€, διπλασιάστηκαν και έφτασε το υπόλοιπο 51,10€. Δοκίμασα να μεταφέρω στο κανονικό μου νούμερο μετά και με αφησε να μεταφέρω 20€. Όταν προσπάθησα να μεταφέρω κι αλλα μου ηρθε μηνυμα οτι το υπόλοιπο του λογαριασμού δεν επαρκει για τη συναλλαγή και ας ειχα μεσα 19€ γιατί προφανώς ειναι το bonus . Αναμένω το Γεναρη για να δω αν χρησιμοποιείται το bonus που εμεινε για την αυτόματη ενεργοποίηση των απεριόριστων...

Κανονικά μόνο η πρώτη ανανέωση του μήνα παίρνει διπλασιασμό, τυχερός είσαι.
Δεν σου είχε αφαιρέσει καθόλου 12άρι για τα απεριόριστα τις προηγούμενες μέρες;
Για να μην μπερδεύεστε κοιτάτε την εφαρμογή της vodafone για το υπόλοιπο και το μπόνους, στην εφαρμογή της CU τα γράφει λανθασμένα μαζί και με μια ημερομηνία λήξης.

9 ώρες πριν, sistah είπε

Οι εταιριες παιζουν με τις λεξεις, οχι εγω.

Στις 13 του μηνα λοιπον, μπορουμε να αρχισουμε τις γκρινιες αν δεν εχουμε ενημερωση.

Α ξαφνικά δηλαδή έχει την εντύπωση κάποιος ότι δευτεριάτικα θα κάνουν όλες τις αποστολές όπως ανέφεραν οπότε να μην "γκρινιάζουμε" μέχρι τότε;
Βέβαια αρχικά στους όρους έγραφαν για έως 8/12. Το οποίο έγινε έως 13/12. Και κάπου εκεί σταμάτησε η ενημέρωση γιατί ούτε οι ίδιοι ξέρουν πότε...
Εδώ δεν μπορούν να υλοποιήσουν το προμο μέσα από τα πληροφοριακά τους συστήματα. Περιμένουμε να οργανώσουν αποστολές αξεσουάρ μέσα σε ένα ΣΚ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Κανονικά μόνο η πρώτη ανανέωση του μήνα παίρνει διπλασιασμό, τυχερός είσαι.
Δεν σου είχε αφαιρέσει καθόλου 12άρι για τα απεριόριστα τις προηγούμενες μέρες;
Για να μην μπερδεύεστε κοιτάτε την εφαρμογή της vodafone για το υπόλοιπο και το μπόνους, στην εφαρμογή της CU τα γράφει λανθασμένα μαζί και με μια ημερομηνία λήξης.

Εγώ είχα κάνει την παραγγελία 29/11, ισως να θεωρήθηκε οτι εγινε Νοέμβριο ο προηγούμενος διπλασιασμός...Λες και ξέρουν τι τους γίνεται...

τα 12€ αφαιρέθηκαν 2-3 μέρες μετά αφού είχα κανει τη μεταφορά στο κανονικό μου νούμερο

Δημοσ.
Στις 8/12/2021 στις 8:17 ΠΜ, Olympiakosole είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_2021-12-07-18-13-38-51_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpgαν δε σταθούν στο ύψος των περιστάσεων θα Με δουν έτσι όπως δεν με έχουν δεί δικαστές καί δικηγόροι τα έχω όλα έτοιμα αν δεν δώσουν απεριόριστα για ίντερνετ θά τούς καταγγειλω ξανά καί πάλι μου δώσανε 600mbτι είναι αυτό για νά παίζουν τα παιδιά αφού τους ενόχλησα στο,live chat δυο φορές.δε μου τα λένε καθόλου καλά εκεί στην vodafone........θα επανέλθω πάλι για νεότερα.μου αφαιρέθηκε και τό ποσό τών δώδεκα ευρώ 💶. μαύρο του πού τους έφαγε

Δημοσ.

Μου ήρθαν τα unlimited  και χάθηκε ο διπλασιασμός ...

7296AED4-A5B3-4A16-B14F-BB673FB13E60.jpeg.d19972f825c9a762e045ccfc0ecbfb3b.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα σε νούμερο από φορητότητα δεν εμφανίζεται καθόλου χρηματικό υπόλοιπο, ούτε στην εφαρμογή ούτε στο site. Και όταν πατάω να δω πακέτα μου βγάζει σφάλματα. Στο 1252 το ακούω κανονικά. Μιλάω με chat εδώ και πόση ώρα και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη...

Σε άλλο νούμερο φορητότητας δούλεψε κανονικά και μου έχουν βάλει επιπλέον από τα απεριόριστα data και το πακέτο cu combo...Υπόλοιπο 10,71

Επεξ/σία από giorgionats
Δημοσ.

Παρέλαβαν χτες οι δικοί μου, σηκώσαμε τα διακαιολογητικά και σήμερα ενεργοποιήθηκε.

Μέχρι εδώ, όλα καλά.

Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι έχει ενεργοποιηθεί και τι όχι. Οι δικοί μου είναι στο χωριό, εγώ Αθήνα.

Μπορώ να βάλω την cu εφαρμογή στο δικό μου τηλέφωνο και να διαχειρίζομαι από εκεί ή πρέπει να είναι σε συσκευή με νούμερο voda?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Παρέλαβαν χτες οι δικοί μου, σηκώσαμε τα διακαιολογητικά και σήμερα ενεργοποιήθηκε.

Μέχρι εδώ, όλα καλά.

Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι έχει ενεργοποιηθεί και τι όχι. Οι δικοί μου είναι στο χωριό, εγώ Αθήνα.

Μπορώ να βάλω την cu εφαρμογή στο δικό μου τηλέφωνο και να διαχειρίζομαι από εκεί ή πρέπει να είναι σε συσκευή με νούμερο voda?

Μπορείς, απλά για να κάνεις εγγραφή χρειάζεται ένα επιβεβαιωτικό sms στο νούμερο vodafone.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...