Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 5 μήνες [ΤΕΛΟΣ]

Decano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, Dynamics είπε

Σίγουρα θα βάλω γτ με ενδιαφέρει το Ίντερνετ κάθε μήνα το ποσό από τον διπλασιασμό μεταφέρεται σε άλλο σιγιου; Δλδ το ποσό που μένει από τον διπλασιασμό με κάποιο τρόπο να τον καταναλωσουμε

Εγω το καταναλώσα στο efood μέσω smartpocket....8,80€ συν επιπλέον 10% έκπτωση στο σύνολο της παραγγελίας....τα 12€ βγήκαν και με το παραπάνω από την παραγγελία στο efood αν γίνεται αυτό κάθε μήνα και αν έρθουν και τα ακουστικά συν τα απεριόριστα τι άλλο να ζητήσει κανείς πια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, lakisss είπε

Εγω το καταναλώσα στο efood μέσω smartpocket....8,80€ συν επιπλέον 10% έκπτωση στο σύνολο της παραγγελίας....τα 12€ βγήκαν και με το παραπάνω από την παραγγελία στο efood αν γίνεται αυτό κάθε μήνα και αν έρθουν και τα ακουστικά συν τα απεριόριστα τι άλλο να ζητήσει κανείς πια....

Θα το προσπαθήσω μετά να το δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ !

41 λεπτά πριν, lakisss είπε

Σε άφησε γιατί λογικά το πακέτο 12€ πληρώθηκε με το bonus διπλασιασμού.
Κανονικά θέλει 15€ ανανέωση το smartpocket και να μην υπάρχει υπόλοιπο από bonus.
Να δούμε και τους επόμενους μήνες από που θα αντλεί τα χρήματα για το απεριόριστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, themis1983 είπε

και μετα απο ποσο καιρο χανεται ο αριθμος?

Νομίζω μετά από 13 μήνες 

Επεξ/σία από andreas1gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Σε άφησε γιατί λογικά το πακέτο 12€ πληρώθηκε με το bonus διπλασιασμού.
Κανονικά θέλει 15€ ανανέωση το smartpocket και να μην υπάρχει υπόλοιπο από bonus.
Να δούμε και τους επόμενους μήνες από που θα αντλεί τα χρήματα για το απεριόριστο.

Με άφησε κανονικά να κάνω χρήση και εγώ από άλλους συνφορουμίτες που το γράψανε πιο πάνω το είδα, τώρα για τους επόμενους μήνες το βλέπουμε...

Επεξ/σία από lakisss

4 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Αν δεν έχεις βάλει χρήματα απλά δεν θα έχεις απεριόριστα... 

Μόλις τώρα, andreas1gr είπε

Αν δεν έχεις βάλει χρήματα απλά δεν θα έχεις απεριόριστα... 

Άλλο λέω, 12€ κάρτα ήταν 10,71 αξία και 12 μπόνους. Αυτόν το μήνα επειδή έγινε ετεροχρονισμένα αφαίρεσαν το 12€ του μπόνους γι αυτό έμεινε "καθαρό" υπόλοιπο για το smartpocket.

Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει/θα ισχύει αυτό. Εννοώ αναγκαστική ανανέωση κάθε μήνα για να μπεί το πακέτο ή απλά τσεκάρει εάν υπάρχει επαρκές 12€ υπόλοιπο; Θα δούμε.

Μόλις τώρα, grinder_ είπε

Άλλο λέω, 12€ κάρτα ήταν 10,71 αξία και 12 μπόνους. Αυτόν το μήνα επειδή έγινε ετεροχρονισμένα αφαίρεσαν το 12€ του μπόνους γι αυτό έμεινε "καθαρό" υπόλοιπο για το smartpocket.

Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει/θα ισχύει αυτό. Εννοώ αναγκαστική ανανέωση κάθε μήνα για να μπεί το πακέτο ή απλά τσεκάρει εάν υπάρχει επαρκές 12€ υπόλοιπο; Θα δούμε.

Νομίζω έχει αναφερθεί στην αρχή σε συζήτηση παιδιού με το chat ότι θα θέλει κάθε μήνα ανανέωση... 

Και ότι τα χρήματα του διπλασιασμού δεν θα λογίζονται για την ανανέωση τον επόμενο μήνα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Νομίζω έχει αναφερθεί στην αρχή σε συζήτηση παιδιού με το chat ότι θα θέλει κάθε μήνα ανανέωση... 

Και ότι τα χρήματα του διπλασιασμού δεν θα λογίζονται για την ανανέωση τον επόμενο μήνα 

Πόση ανανέωση; 10€ ή 12€ ή 15€; Εμένα δεν μου είχαν πει κάτι τέτοιο, μόνο ότι για 3 μήνες θα μπαίνει το πακέτο με τα απεριόριστα εάν υπάρχει επαρκές υπόλοιπο. Μάλιστα δεν θα "κόβεται" και θα ενεργοποιείται μόλις έχεις χρήματα.

Το ποσό του διπλασιασμού αυτού του μήνα θα έχει λήξει μέχρι την επόμενη ενεργοποίηση του πακέτου.
Λέω για τον διπλασιασμό του επόμενου μήνα, ίσως χρησιμοποιηθεί αυτόματα για το επόμενο απεριόριστο πακέτο. Ανάλογα πως έχουν στήσει τα συστήματα, τι θα δίνει εντολή πρώτα. Μπόνους διπλασιασμού στην κάρτα ή αφαίρεση 12€ για ενεργοποίηση πακέτου; Θα δοκιμάσουμε και αυτόν το μήνα αν θα περάσει με 10€ ανανέωση + τo τωρινό υπόλοιπο.

Επεξ/σία από grinder_

Εγώ πάντως ηθελα να μεταφέρω το ποσό στο κανονικό μου νούμερο και ελεγε οτι πρεπει να χω βαλει τουλάχιστον 25€ καρτα το τελευταίο τρίμηνο. Οποτε εβαλα 15€, διπλασιάστηκαν και έφτασε το υπόλοιπο 51,10€. Δοκίμασα να μεταφέρω στο κανονικό μου νούμερο μετά και με αφησε να μεταφέρω 20€. Όταν προσπάθησα να μεταφέρω κι αλλα μου ηρθε μηνυμα οτι το υπόλοιπο του λογαριασμού δεν επαρκει για τη συναλλαγή και ας ειχα μεσα 19€ γιατί προφανώς ειναι το bonus . Αναμένω το Γεναρη για να δω αν χρησιμοποιείται το bonus που εμεινε για την αυτόματη ενεργοποίηση των απεριόριστων...

49 λεπτά πριν, themis1983 είπε

θενκς

29 λεπτά πριν, bbbb είπε

μεχρι τους 13 μήνες κανεις μια ανανεωση και ισχυει για αλλους 13 μηνες

Σωστός. Μετά από 13 μήνες είναι!!! 

Screenshot_20211209_200402.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτάνει η 13η του Δεκέμβρη και ακόμα να λάβουμε τα ακουστικά 😔

Επεξ/σία από init0101

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...