themis1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 και μετα απο ποσο καιρο χανεται ο αριθμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Dynamics είπε Σίγουρα θα βάλω γτ με ενδιαφέρει το Ίντερνετ κάθε μήνα το ποσό από τον διπλασιασμό μεταφέρεται σε άλλο σιγιου; Δλδ το ποσό που μένει από τον διπλασιασμό με κάποιο τρόπο να τον καταναλωσουμε Εγω το καταναλώσα στο efood μέσω smartpocket....8,80€ συν επιπλέον 10% έκπτωση στο σύνολο της παραγγελίας....τα 12€ βγήκαν και με το παραπάνω από την παραγγελία στο efood αν γίνεται αυτό κάθε μήνα και αν έρθουν και τα ακουστικά συν τα απεριόριστα τι άλλο να ζητήσει κανείς πια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, lakisss είπε Εγω το καταναλώσα στο efood μέσω smartpocket....8,80€ συν επιπλέον 10% έκπτωση στο σύνολο της παραγγελίας....τα 12€ βγήκαν και με το παραπάνω από την παραγγελία στο efood αν γίνεται αυτό κάθε μήνα και αν έρθουν και τα ακουστικά συν τα απεριόριστα τι άλλο να ζητήσει κανείς πια.... Θα το προσπαθήσω μετά να το δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, lakisss είπε Εγω το καταναλώσα στο efood μέσω smartpocket....8,80€ συν επιπλέον 10% έκπτωση στο σύνολο της παραγγελίας....τα 12€ βγήκαν και με το παραπάνω από την παραγγελία στο efood αν γίνεται αυτό κάθε μήνα και αν έρθουν και τα ακουστικά συν τα απεριόριστα τι άλλο να ζητήσει κανείς πια.... Σε άφησε γιατί λογικά το πακέτο 12€ πληρώθηκε με το bonus διπλασιασμού. Κανονικά θέλει 15€ ανανέωση το smartpocket και να μην υπάρχει υπόλοιπο από bonus. Να δούμε και τους επόμενους μήνες από που θα αντλεί τα χρήματα για το απεριόριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, themis1983 είπε και μετα απο ποσο καιρο χανεται ο αριθμος? Νομίζω μετά από 13 μήνες Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, grinder_ είπε Σε άφησε γιατί λογικά το πακέτο 12€ πληρώθηκε με το bonus διπλασιασμού. Κανονικά θέλει 15€ ανανέωση το smartpocket και να μην υπάρχει υπόλοιπο από bonus. Να δούμε και τους επόμενους μήνες από που θα αντλεί τα χρήματα για το απεριόριστο. Με άφησε κανονικά να κάνω χρήση και εγώ από άλλους συνφορουμίτες που το γράψανε πιο πάνω το είδα, τώρα για τους επόμενους μήνες το βλέπουμε... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από lakisss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, grinder_ είπε Να δούμε και τους επόμενους μήνες από που θα αντλεί τα χρήματα για το απεριόριστο. Αν δεν έχεις βάλει χρήματα απλά δεν θα έχεις απεριόριστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Νομίζω μετά από 6 μήνες θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Αν δεν έχεις βάλει χρήματα απλά δεν θα έχεις απεριόριστα... Άλλο λέω, 12€ κάρτα ήταν 10,71 αξία και 12 μπόνους. Αυτόν το μήνα επειδή έγινε ετεροχρονισμένα αφαίρεσαν το 12€ του μπόνους γι αυτό έμεινε "καθαρό" υπόλοιπο για το smartpocket. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει/θα ισχύει αυτό. Εννοώ αναγκαστική ανανέωση κάθε μήνα για να μπεί το πακέτο ή απλά τσεκάρει εάν υπάρχει επαρκές 12€ υπόλοιπο; Θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, grinder_ είπε Άλλο λέω, 12€ κάρτα ήταν 10,71 αξία και 12 μπόνους. Αυτόν το μήνα επειδή έγινε ετεροχρονισμένα αφαίρεσαν το 12€ του μπόνους γι αυτό έμεινε "καθαρό" υπόλοιπο για το smartpocket. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει/θα ισχύει αυτό. Εννοώ αναγκαστική ανανέωση κάθε μήνα για να μπεί το πακέτο ή απλά τσεκάρει εάν υπάρχει επαρκές 12€ υπόλοιπο; Θα δούμε. Νομίζω έχει αναφερθεί στην αρχή σε συζήτηση παιδιού με το chat ότι θα θέλει κάθε μήνα ανανέωση... Και ότι τα χρήματα του διπλασιασμού δεν θα λογίζονται για την ανανέωση τον επόμενο μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Νομίζω μετά από 6 μήνες μεχρι τους 13 μήνες κανεις μια ανανεωση και ισχυει για αλλους 13 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Νομίζω έχει αναφερθεί στην αρχή σε συζήτηση παιδιού με το chat ότι θα θέλει κάθε μήνα ανανέωση... Και ότι τα χρήματα του διπλασιασμού δεν θα λογίζονται για την ανανέωση τον επόμενο μήνα Πόση ανανέωση; 10€ ή 12€ ή 15€; Εμένα δεν μου είχαν πει κάτι τέτοιο, μόνο ότι για 3 μήνες θα μπαίνει το πακέτο με τα απεριόριστα εάν υπάρχει επαρκές υπόλοιπο. Μάλιστα δεν θα "κόβεται" και θα ενεργοποιείται μόλις έχεις χρήματα. Το ποσό του διπλασιασμού αυτού του μήνα θα έχει λήξει μέχρι την επόμενη ενεργοποίηση του πακέτου. Λέω για τον διπλασιασμό του επόμενου μήνα, ίσως χρησιμοποιηθεί αυτόματα για το επόμενο απεριόριστο πακέτο. Ανάλογα πως έχουν στήσει τα συστήματα, τι θα δίνει εντολή πρώτα. Μπόνους διπλασιασμού στην κάρτα ή αφαίρεση 12€ για ενεργοποίηση πακέτου; Θα δοκιμάσουμε και αυτόν το μήνα αν θα περάσει με 10€ ανανέωση + τo τωρινό υπόλοιπο. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από grinder_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ πάντως ηθελα να μεταφέρω το ποσό στο κανονικό μου νούμερο και ελεγε οτι πρεπει να χω βαλει τουλάχιστον 25€ καρτα το τελευταίο τρίμηνο. Οποτε εβαλα 15€, διπλασιάστηκαν και έφτασε το υπόλοιπο 51,10€. Δοκίμασα να μεταφέρω στο κανονικό μου νούμερο μετά και με αφησε να μεταφέρω 20€. Όταν προσπάθησα να μεταφέρω κι αλλα μου ηρθε μηνυμα οτι το υπόλοιπο του λογαριασμού δεν επαρκει για τη συναλλαγή και ας ειχα μεσα 19€ γιατί προφανώς ειναι το bonus . Αναμένω το Γεναρη για να δω αν χρησιμοποιείται το bonus που εμεινε για την αυτόματη ενεργοποίηση των απεριόριστων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, themis1983 είπε θενκς 29 λεπτά πριν, bbbb είπε μεχρι τους 13 μήνες κανεις μια ανανεωση και ισχυει για αλλους 13 μηνες Σωστός. Μετά από 13 μήνες είναι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φτάνει η 13η του Δεκέμβρη και ακόμα να λάβουμε τα ακουστικά 😔 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από init0101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις