Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Επίσης και τα φοιτητικά τα δίνει δυο-δυο…πήγαμε σήμερα στη βονταφον και μας έδωσε 2 sim φοιτητικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μιας και για 3 μήνες μας διπλασιάζουν το υπόλοιπο, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε με το smart pocket? Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Γιατί έτσι και αλλιώς θα πρέπει να βάλουμε κάρτα και θα μας μείνουν κάποια λεφτά μέσα μετά από την αγορά του πακέτου, νομίζω ο διπλασιασμός κρατάει έναν μήνα και δεν ξέρω αν πρώτα αυτά τα χρήματα πάνε για το πακέτο, ας πει κάποιος αν ξερει Εντιτ: βασικά τσεκαρα και δεν γίνεται λέει αν υπάρχει υπόλοιπο από διπλασιασμό, δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει ακριβως..πρέπει να βρω άλλο τρόπο να κάψω το υπόλοιπο αν χάνεται λολ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Darky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 πήγα και πήρα το πακέτο τελικά από ΕΛΤΑ. Είχε μέσα μια κάρτα sim + έναν νέο cu αριθμό + 12 ευρω κάρτα ανανέωσης την οποία είχαν ξύσει και είχαν μαυρίσει τα πρώτα ψηφία με μαρκαδόρο + δωροεπιταγή 15 ευρώ από adidas + μια υπεύθυνη δήλωση και οδηγίες. Την κάρτα την πέρασα κανονικά στο νούμερο μου. Μια χαρά μου κάτσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
my_box Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Darky είπε Μιας και για 3 μήνες μας διπλασιάζουν το υπόλοιπο, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε με το smart pocket? Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Γιατί έτσι και αλλιώς θα πρέπει να βάλουμε κάρτα και θα μας μείνουν κάποια λεφτά μέσα μετά από την αγορά του πακέτου, νομίζω ο διπλασιασμός κρατάει έναν μήνα και δεν ξέρω αν πρώτα αυτά τα χρήματα πάνε για το πακέτο, ας πει κάποιος αν ξερει Εντιτ: βασικά τσεκαρα και δεν γίνεται λέει αν υπάρχει υπόλοιπο από διπλασιασμό, δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει ακριβως..πρέπει να βρω άλλο τρόπο να κάψω το υπόλοιπο αν χάνεται λολ Σε μένα αντιθέτως λειτούργησε! Mετά την αφαίρεση των 12 ευρώ στα πλαίσια της προσφοράς (ενεργοποίηση του Combo L) και αφού είχε μείνει υπόλοιπο 10,71 ευρώ, με άφησε να φτιάξω "smart pocket" με 8,80 ευρώ, τα οποία και κατανάλωσα μέσω e-food ! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από my_box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, my_box είπε Σε μένα αντιθέτως λειτούργησε! Mετά την αφαίρεση των 12 ευρώ στα πλαίσια της προσφοράς (ενεργοποίηση του Combo L) και αφού είχε μείνει υπόλοιπο 10,71 ευρώ, με άφησε να φτιάξω "smart pocket" με 8,80 ευρώ, τα οποία και κατανάλωσα μέσω e-food ! Πολυ ωραία 👌 Εμένα δεν με έχει χρεώσει ακόμα για την προσφορά, περιμένω λίγο μην τυχών και χρειαστεί αλλά έχει περαστεί το πακέτο έτσι και αλλιώς. Πάντως πολύ περίεργο το θέμα με το υπόλοιπο, σε άλλους αφαιρέθηκε το κόστος σε άλλους όχι... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Darky 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Darky είπε Μιας και για 3 μήνες μας διπλασιάζουν το υπόλοιπο, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε με το smart pocket? Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Γιατί έτσι και αλλιώς θα πρέπει να βάλουμε κάρτα και θα μας μείνουν κάποια λεφτά μέσα μετά από την αγορά του πακέτου, νομίζω ο διπλασιασμός κρατάει έναν μήνα και δεν ξέρω αν πρώτα αυτά τα χρήματα πάνε για το πακέτο, ας πει κάποιος αν ξερει Εντιτ: βασικά τσεκαρα και δεν γίνεται λέει αν υπάρχει υπόλοιπο από διπλασιασμό, δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει ακριβως..πρέπει να βρω άλλο τρόπο να κάψω το υπόλοιπο αν χάνεται λολ Όχι τα bonus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 παιδια ξερει κανεις αν πρεπει να βαζουμε 12 ευρω καρτα καθε μηνα για να ισχύει το απεριόριστα? θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, themis1983 είπε παιδια ξερει κανεις αν πρεπει να βαζουμε 12 ευρω καρτα καθε μηνα για να ισχύει το απεριόριστα? θενκς Τους 3 πρώτους μήνες από 12 ευρώ και τους άλλους 2 από 15 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Τους 3 πρώτους μήνες από 12 ευρώ και τους άλλους 2 από 15 ευρώ. αν δε βαλω χάνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, themis1983 είπε αν δε βαλω χάνεται Αν δεν βάλεις δεν θα έχεις απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστη ομιλία… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Τους 3 πρώτους μήνες από 12 ευρώ και τους άλλους 2 από 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα θα μας ρουφάνε αυτόματα από το υπόλοιπο μας 12€ για τους επόμενους μήνες? Εάν δεν βρει υπόλοιπο θα τα ρουφήξει όταν ξανά βάλουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Το υπόλοιπο από τον διπλασιασμό χάνεται κάθε μήνα;η προσφορά ενεργοπ αυτόματα αφού γίνει ανανέωση κάθε μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, itagarakis είπε Δηλαδή κάθε μήνα θα μας ρουφάνε αυτόματα από το υπόλοιπο μας 12€ για τους επόμενους μήνες? Αν γίνει ότι έγινε την πρώτη φορά, όλα θα γίνουν λογικά ξανά αυτόματα… Το θέμα είναι ότι θέλει να έχεις μέσα κάθε μήνα τουλάχιστον 12 ευρώ καθαρά. Όλα τα άλλα είναι απλά για να έχουμε να συζητάμε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Dynamics είπε Το υπόλοιπο από τον διπλασιασμό χάνεται κάθε μήνα;η προσφορά ενεργοπ αυτόματα αφού γίνει ανανέωση κάθε μήνα; 2μηνες εχει ισχυει το υπολοιπο αν δεν βαλεις καρα σε 2 μηνες χανεται , αν βαλεις μενει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Giorgos20177 είπε 2μηνες εχει ισχυει το υπολοιπο αν δεν βαλεις καρα σε 2 μηνες χανεται , αν βαλεις μενει Σίγουρα θα βάλω γτ με ενδιαφέρει το Ίντερνετ κάθε μήνα το ποσό από τον διπλασιασμό μεταφέρεται σε άλλο σιγιου; Δλδ το ποσό που μένει από τον διπλασιασμό με κάποιο τρόπο να τον καταναλωσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις