andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, sistah είπε Εγω μια χαρα ιντερνετ εχω.. Έχεις 4G ίντερνετ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Επανήλθε. Έχω κανονικά 4G+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 23 minutes ago, andreas1gr said: Έχεις 4G ίντερνετ;;;; Πριν λιγο ειχα, τωρα που κινηθηκα λιγο το εχασα και ειμαι μονο με 3G. Aναφερομουν κυριως στο οτι εχω internet σε αντιθεση με καποιους αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Επανήλθε και σε εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerasimos1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Σε μένα σήμερα έγινε η ενεργοποίηση με unlimited data και 45000 λεπτα ομιλίας, χωρίς να στείλω μήνυμα και χωρίς να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο. Επίσης χωρίς να μου αφαιρέσει και το ποσό. Και το τελευταίο, η ταχύτητα του internet είναι για πέταμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ακόμα να παραλάβουν στο χωριό...μέχρι απόγευμα χτες έπρεπε, σύμφωνα με το SMS στο τηλέφωνο επικοινωνίας. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Σοβαρή εταιρεία, σοβαρότατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olympiakosole Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalker96 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Olympiakosole είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Weird flex but ok! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temis83 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Τα ποσά σε ευρώ που απομένουν , είναι τυχαία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 6:08 ΜΜ, andreas1gr είπε Ευτυχώς έχω καλό σήμα σε ένα από τα δωμάτια… Εγκαταστάθηκε εκεί μόνιμα ένα κινητό 4G τηλέφωνο και δίνει wifi σε όλο το σπίτι με την βοήθεια ενός TP-Link RE200… Για 5 μήνες καλά θα την βγάλουμε… Γιατί να το κάνεις αυτό? Δεν θα γονατίζει εάν μπαίνετε 3-4 συσκευές ταυτόχρονα? Το WiFi δεν σας καλύπτει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, itagarakis είπε Γιατί να το κάνεις αυτό? Δεν θα γονατίζει εάν μπαίνετε 3-4 συσκευές ταυτόχρονα? Το WiFi δεν σας καλύπτει? Εγώ δεν έχω καθόλου σταθερή γραμμή και από χτες το βράδυ έχω πολύ καλές ταχύτητες!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ ήμουν μια χαρά από την προηγούμενη Δευτέρα που ενεργοποίησα την κάρτα έως σήμερα το μεσημέρι που μου ήρθε ένα sms για τα unlimited και από τότε dead , καθόλου internet 😫 αν δεν μου στείλουν τα ακουστικά θα γίνει ο χαμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temis83 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως εγώ που είμαι στην Αυστρία αυτές τις μέρες ,με αυτήν την κάρτα έπαθα σοκ . Έπιασε απίστευτη ταχύτητα σε μια φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 9 minutes ago, temis83 said: Πάντως εγώ που είμαι στην Αυστρία αυτές τις μέρες ,με αυτήν την κάρτα έπαθα σοκ . Έπιασε απίστευτη ταχύτητα σε μια φάση Πολυ λογικο, συνδεεσαι με τις εταιριες του εξωτερικου και σου δινουν σοβαρες ταχυτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xphobus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 μια χαρα προσφορα ειναι ασ καθοσασταν cosmote που δινει τα mb με το σταγονομετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις