kostasfalcon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Νταξει.... Λίγο έξω από Θεσσαλονίκη πριν το Καλοχώρι έχω Ε!!!!!! οπότε πάει άπατο και συνεχίζω με τα λιγοστά GB της cote αλλά με αξιοπρεπές σήμα.... Ευτυχώς που δεν έκανα το συμβόλαιο με τα 29.90 για 2 χρόνια... Τραγικοί εν έτη 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην περιοχή μου η Vodafone πριν λίγα λεπτά σταμάτησε να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω κινητού... Δοκιμάστηκε σε 3 διαφορετικές συνδέσεις - κινητά Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Στην περιοχή μου η Vodafone πριν λίγα λεπτά σταμάτησε να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω κινητού... Δοκιμάστηκε σε 3 διαφορετικές συνδέσεις - κινητά Και σε μένα το ίδιο σε πια περιοχή είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης... Συνδρομητής φίλος μου που είχε και 5G δεν μπορεί ούτε να πάρει τηλέφωνο... Δεν ξέρω αν φταίει ο αέρας που μας έχει τρελάνει σήμερα.... Αλλά δεν γίνεται όποτε έχει κακό καιρό να μην έχεις τηλέφωνο και ίντερνετ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, lakisss είπε Και σε μένα το ίδιο σε πια περιοχή είσαι? Αυτή την στιγμή στην Ήπειρο. 7 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης... Συνδρομητής φίλος μου που είχε και 5G δεν μπορεί ούτε να πάρει τηλέφωνο... Δεν ξέρω αν φταίει ο αέρας που μας έχει τρελάνει σήμερα.... Αλλά δεν γίνεται όποτε έχει κακό καιρό να μην έχεις τηλέφωνο και ίντερνετ.... Πιθανόν να είναι γενικό πρόβλημα… Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στον Πειραιά τα ίδια.... εν τω μεταξύ νόμιζα ότι δημιουργήθηκε θέμα στο κινητό μου επειδή το πρωί έβαλα την 2η sim με τα απεριόριστα. Δοκίμασα και σε άλλο κινητό τα ίδια.... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από lakisss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, lakisss είπε Στον Πειραιά τα ίδια.... εν τω μεταξύ νόμιζα ότι δημιουργήθηκε θέμα στο κινητό μου επειδή το πρωί έβαλα την 2η sim με τα απεριόριστα. Δοκίμασα και σε άλλο κινητό τα ίδια.... Μόλις ήρθε εδώ η πρόσβαση στο δίκτυο, αλλά σέρνετε Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Πειραιά και εγώ χωρίς Internet το τελευταίο μισάωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Είναι πανελλαδικό από ότι φαίνεται το πρόβλημα. Αντε να δώσουν δωρεάν απεριόριστα για την ταλαιπωρία. 😂😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, tiniakos είπε Είναι πανελλαδικό από ότι φαίνεται το πρόβλημα. Αντε να δώσουν δωρεάν απεριόριστα για την ταλαιπωρία. 😂😄 Εγώ θέλω 30gb για 7 ημέρες. Τίποτα λιγότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Γελάει το πανελλάδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει δεν είναι και καινούργια κατάσταση αλλά είχε καιρό να πέσει το ίντερνετ στην βονταφον 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εγω μια χαρα ιντερνετ εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 και κρητη δεν πιανουμε 4g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις