itagarakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Decano είπε Τώρα με πήραν από ELTA Courier να παραλάβω την κάρτα (?) και να δείξω ταυτότητα πληρωνοντας και τα 12 ευρώ..... Του είπα θα περάσω από το καταστημα! Τι κάνω?????? Όταν είχα κάνει την παραγγελία είχα βάλει φορητότητα με τον αριθμό του cu μου. Αν παραλάβω την κάρτα θα έχω δυο κάρτες με τον ίδιο αρθμό; 😅 Μείνε όπως είσαι και μην παραλαμβάνεις τίποτα, και πάλι κερδισμένος θα είσαι!!
Decano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, itagarakis είπε Μείνε όπως είσαι και μην παραλαμβάνεις τίποτα, και πάλι κερδισμένος θα είσαι!! Μήπως δουν ότι δεν παρέλαβα και ακυρώσουν την προσφορά όμως ?😱
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Decano είπε Μήπως δουν ότι δεν παρέλαβα και ακυρώσουν την προσφορά όμως ?😱 Εσύ τι λες;;;
Decano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εσύ τι λες;;; Εγώ λέω να πάω να πάρω την κάρτα
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Decano είπε Εγώ λέω να πάω να πάρω την κάρτα 👍
Jake07 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις μου βάλανε αλλά 43000 λεπτά.. Και μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιηθηκε η προσφορά της cuber week.. Άβυσσος η ψυχή της βοντα..
samsunglife Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Και εμένα μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιηθηκε η προσφορά της cuber week και δουλεύει και το internet και στις 2 sim, ύστερα από τηλεφώνημα στο 13840. Aνακωχή μέχρι τις 13/12 και ύστερα ξεκινάμε πάλι τη μάχη, για τα ακουστικά αυτή τη φορά...
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ευτυχώς έχω καλό σήμα σε ένα από τα δωμάτια… Εγκαταστάθηκε εκεί μόνιμα ένα κινητό 4G τηλέφωνο και δίνει wifi σε όλο το σπίτι με την βοήθεια ενός TP-Link RE200… Για 5 μήνες καλά θα την βγάλουμε…
Philippe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Αν έχουμε και άλλο CU στο ίδιο ΑΦΜ από παλιά, πρέπει να φτιάξουμε νέο αccount με άλλο username ή θα εμφανιστεί μαζί με το παλιό νούμερο, ξέρει κανείς;
hln3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Philippe είπε Αν έχουμε και άλλο CU στο ίδιο ΑΦΜ από παλιά, πρέπει να φτιάξουμε νέο αccount με άλλο username ή θα εμφανιστεί μαζί με το παλιό νούμερο, ξέρει κανείς; Δήλωσες κάπου το αφμ σου κατά την νέα αίτηση; Αν όχι το πιο πιθανό είναι να καταχωρήθηκε χωρις ΑΦΜ οπότε νέο account.
dj_neo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 26 minutes ago, Philippe said: Αν έχουμε και άλλο CU στο ίδιο ΑΦΜ από παλιά, πρέπει να φτιάξουμε νέο αccount με άλλο username ή θα εμφανιστεί μαζί με το παλιό νούμερο, ξέρει κανείς; Η εφαρμογή cu (android) δεν βλέπω να έχει δυνατότητα για πολλαπλά νούμερα ταυρόχρονα, ούτε κάποια λειτουργικότητα γρήγορης εναλλαγής μεταξύ αριθμών, παρά μόνο αποσύνδεση και σύνδεση εκ νέου. Μπορείς να κάνεις login χωρις λογαριασμό, αρκεί να έχεις τη sim στο συγκεκριμένη συσκευή και να είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο μεσω της vodafone και όχι μέσω wifi. Μέτά από αυτό μπορείς να βγάλεις τη sim από τη συσκευή. Θα συνεχίσει να κάνει login για κάποιο διάστημα (πιθανότατα λίγες ημέρες, μέχρι να κάνει expire ή να γίνει revoke το token). H εφαρμογή my vodafone (android) αν καταλαβαίνω σωστά, δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλούς λογαριασμούς. 1 με username password, 1 με login με sms otp και 1 ή παραπάνω σταθερής τηλεφωνίας. Στη συνέχεια έχεις τη δυνατότητα εναλλαγής αριθμών μέσα από την εφαρμογή. 1
Philippe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αναλυτικότατος! Ευχαριστώ Το νέο CU το έβαλα σαν 2η SIM μαζί με μία Cosmote και τελικά ήθελε αλλαγή στις ρυθμίσεις (στο preferred SIM for cellular data) για να δουλέψει το cu app χωρίς login. Πρώτη φορά που το ανοίγω ενώ η ενεργοποίηση έγινε πριν 3 μέρες και δεν είδα Combo XL κλπ, μόνο unlimited αλλά έχει αφήσει όλο το 22,71 και σε μένα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Philippe
sgatzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Την προσοχή σας, αν ανοίξετε την εφαρμογή του CU και πάτε μενού - υπηρεσίες - διαχείριση πενταψήφιων sms , μάλλον εξ ορισμού είναι ενεργά. Τουλάχιστον σε μένα ήταν, οπότε κλείστε τον διακόπτη για αποφυγή ανεπιθύμητων χρεώσεων. 1
dj_neo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στο my vodafone app δεν έχει περιγραφή στα πακέτα (γιατί να έχει άλλωστε, πάρε ένα surf & email με 10 ευρώ και βλέπουμε σε καμια βδομάδα τι παροχές θα έχει), οπότε προσοχή τι αγοράζετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις