samsunglife Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, sgatzo είπε Μόλις έβαλα την κάρτα ξανά στο κινητό διαπίστωσα ότι ούτε εγώ έχω ίντερνετ... Ακριβώς σαν τον φίλο παραπάνω... 😁 Δε θέλει.. Μήπως έχεις Internet τώρα; εγώ τίποτα...
sgatzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, samsunglife είπε Μήπως έχεις Internet τώρα; εγώ τίποτα... Πηρα στο 13840 χθες και το φτιάξανε. Έκλεισα και άνοιξα ξανά την συσκευή μετά από μια ώρα που μου είπε και έπαιξε οκ. Όταν όμως την βάλω στο mifi της voda για κάποιο δικό της λόγο εξακολουθεί να μην δίνει ίντερνετ. Αν κάνω hotspot το κινητό δίνει... Βαρέθηκα και το άφησα στο κινητό. Πάντως στο 5g πάει πολύ καλά η Vodafone εδώ, δεν έχω παράπονο. 1
eye11 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Σε εμένα σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα αλλά προς το παρόν μου τα δείχνει όλα 0. Ξέρουμε πόσο πρέπει να περιμένω για να μπουν τα χρήματα και οι παροχές του προγράμματος? Πρέπει μήπως να κάνω κάτι ?
Decano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 είχα κάνει αίτηση για αριθμό που είναι ήδη cu (τον αριθμό μου δλδ) και μπαίνοντας σήμερα στην εφαρμογή βλέπω αυτό: δεν έχω πάρει sim 1 1
eyes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, eye11 είπε Σε εμένα σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα αλλά προς το παρόν μου τα δείχνει όλα 0. Ξέρουμε πόσο πρέπει να περιμένω για να μπουν τα χρήματα και οι παροχές του προγράμματος? Πρέπει μήπως να κάνω κάτι ? Yeah, same here 😂
Giorgos20177 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Decano είπε είχα κάνει αίτηση για αριθμό που είναι ήδη cu (τον αριθμό μου δλδ) και μπαίνοντας σήμερα στην εφαρμογή βλέπω αυτό: δεν έχω πάρει sim νομιζω αξιζεις ενα βραβειο καταρχην που το σκεφτηκες χααχα , αρε vodafone ahhha 3 λεπτά πριν, eyes είπε Yeah, same here 😂 μιλα στο τσατ μην περιμενεις
vasilisx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 παρελαβα μολις. τι υπευθυνη δηλωση θελουν να ανεβασουμε; στα δικαιολογητικα; τι να γραφει;
Giorgos20177 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, vasilisx είπε παρελαβα μολις. τι υπευθυνη δηλωση θελουν να ανεβασουμε; στα δικαιολογητικα; τι να γραφει; ε ανοιξε το πακετο να δεις ντε 1
Itsme.pit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Παίδες εγώ έχω θέμα με το σήμα. Πάνω από Η+ δεν πιάνει. Το χει παρατηρήσει κανένας αυτό?
zygorito Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Itsme.pit είπε Παίδες εγώ έχω θέμα με το σήμα. Πάνω από Η+ δεν πιάνει. Το χει παρατηρήσει κανένας αυτό? ναι εχει σε κάποια σημεία θέμα. πχ σε 3 σημεία απόσταση 800μ το ένα απο το άλλο πιάνω στο ενα 90mbps/60mbps 4g στο αλλο 10mbps/2mbps και στο τριτο τιποτα H+ 0/0 λολ 5g δεν κατάφερα να το δουλέψω γιατί απ οτι αντιλαμβάνομαι δεν υποστηρίζει το 1+8pro μου η vodafone Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από zygorito
Itsme.pit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, zygorito είπε ναι εχει σε κάποια σημεία θέμα. πχ σε 3 σημεία απόσταση 800μ το ένα απο το άλλο πιάνω στο ενα 90mbps/60mbps 4g στο αλλο 10mbps/2mbps και στο τριτο τιποτα H+ 0/0 λολ 5g δεν κατάφερα να το δουλέψω γιατί απ οτι αντιλαμβάνομαι δεν υποστηρίζει το 1+8pro μου η vodafone Πω τραγικό. Ακόμα και wind που έχω πιάνει καλύτερα.
TheDay2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Itsme.pit είπε Πω τραγικό. Ακόμα και wind που έχω πιάνει καλύτερα. Εστειλες 4G ΝΑΙ στο 1285;
eyes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Live Chat Agent Θα σας ενεργοποιήσω και τη νέα μας υπηρεσία my data control όπου με αυτήν χρησιμοποιείτε τα δεδομένα σας ξέγνοιστα, χωρίς να έχετε στο νου σας τυχόν χρεώσεις σε περίπτωση που τελειώσει το πακέτο των δεδομένων σας !!!! Όταν απλά τελειώνουν τα δεδομένα σας θα λαμβάνετε μήνυμα που θα σας ρωτάει για το πως θέλετε να συνεχίσετε και φυσικά θα σταματάει η χρήση δεδομένων εκείνη τη στιγμή για να μην υπάρξει χρέωση Εχουν χασει μπαλα παιδες 😂 14 ώρες πριν, init0101 είπε Καλησπέρα σας, έλαβε κάποιος τα ακουστικά ??? Ποια ακουστικα ρε φιλε εδω δεν εχουμε λαβει ουτε τα € μας 😂 Απαντηση για το 4g 🤣 VODAFONE: ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ 4G ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE Η’ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ, 13830 ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ Η’ 1399 ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ. 1
vasilisx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδια ενεργοποιησα και τις 2 καρτες, αλλα και οι δυο καρτες ειναι το ιδιο νουμερο, και ειναι η καρτα ειναι το"δωρο" και οχι το νουμερο με το απεριοριστο 32 λεπτά πριν, vasilisx είπε Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από vasilisx
Decano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Decano είπε είχα κάνει αίτηση για αριθμό που είναι ήδη cu (τον αριθμό μου δλδ) και μπαίνοντας σήμερα στην εφαρμογή βλέπω αυτό: δεν έχω πάρει sim Τώρα με πήραν από ELTA Courier να παραλάβω την κάρτα (?) και να δείξω ταυτότητα πληρωνοντας και τα 12 ευρώ..... Του είπα θα περάσω από το καταστημα! Τι κάνω?????? Όταν είχα κάνει την παραγγελία είχα βάλει φορητότητα με τον αριθμό του cu μου. Αν παραλάβω την κάρτα θα έχω δυο κάρτες με τον ίδιο αρθμό; 😅 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Decano
Προτεινόμενες αναρτήσεις