hoback Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 καλησπέρα σε όλους σε έμενα σήμερα ήρθε ένα μήνυμα βάζω εικόνα. τελικά τι ισχύει ? καμιά επίσημη απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, hoback είπε καλησπέρα σε όλους σε έμενα σήμερα ήρθε ένα μήνυμα βάζω εικόνα. τελικά τι ισχύει ? καμιά επίσημη απάντηση. και σε εμενα ηρθε ακριβως το ιδιο , vodafone εγγυηση αχαχαχ 5 μηνες κ αντε γεια πεταμα στα σκουπιδια την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εμενα η sim με τις παροχές μου ήρθε ανενεργή! Τελικά σήμερα πέρασα από κατάστημα και μου δώσανε δωρεάν άλλη. Στην εφαρμογή βλέπω κλασσικά αυτά που αναφέρθηκαν ήδη, δηλ. 10,71ε υπόλοιπο, 507GB, 45800' λεπτά ομιλίας και 600 sms. έστειλα και 4G ναι και ενεργοποιήθηκε το 4G, κάνω και δέχομαι κλήσεις κανονικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! Οταν βγαίνω από wifi δεν μπορώ να συνδεθω ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Εχω κάνει restart, ενεργοποίησα δεδομένα...ΤΙΠΟΤΑ! Περασα 4 μέρες στο chat μέχρι να μου αντικαταστήσουν τη sim, δεν αντέχω να συνεχίσω άλλο...έλεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgatzo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, samsunglife είπε Εμενα η sim με τις παροχές μου ήρθε ανενεργή! Τελικά σήμερα πέρασα από κατάστημα και μου δώσανε δωρεάν άλλη. Στην εφαρμογή βλέπω κλασσικά αυτά που αναφέρθηκαν ήδη, δηλ. 10,71ε υπόλοιπο, 507GB, 45800' λεπτά ομιλίας και 600 sms. έστειλα και 4G ναι και ενεργοποιήθηκε το 4G, κάνω και δέχομαι κλήσεις κανονικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! Οταν βγαίνω από wifi δεν μπορώ να συνδεθω ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Εχω κάνει restart, ενεργοποίησα δεδομένα...ΤΙΠΟΤΑ! Περασα 4 μέρες στο chat μέχρι να μου αντικαταστήσουν τη sim, δεν αντέχω να συνεχίσω άλλο...έλεος... Μόλις με πέταξε η εφαρμογή. Έβαλα κωδικούς ξανά και πλέον μπήκαν και τα απεριόριστα data και τα απεριόριστα λεπτά. Στο λέω για να αποσυνδεθείς και να το τσεκάρεις. Και εγώ ήμουν αύριο να την πάω πίσω ,το υπόλοιπο όπως έγραψα το έστειλα στην Κιβωτό ( και χάρηκα πολύ για αυτό) και είμαι με 0.70 οπότε θα βάλω μια κάρτα. Πάντως οι ανοησίες που ειπώθηκαν από τα chat της vf έκαναν τα νεύρα του κόσμου κρόσσια. Ένα απλό τεχνικό θέμα 48 ωρών αρκούσε. Υγ μπράβο στο insomnia και στον διαχειριστή που άφησε ανοιχτό το νήμα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ολεεεεε! Εδώ και 1 ωρα δεν μπορούσα να μπω στην εφαρμογή μου εγραφε σφάλμα..και τωρα που μπηκα ενεργοποιήθηκαν τα απεριόριστα data. Να κανω παραπονα που εχει 46000 λεπτα ομιλία και οχι απεριόριστα;; 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Επιτέλους έκαναν το αυτονόητο... Δεν χρειάστηκαν ούτε μερικές εκατοντάδες - χιλιάδες γκρίνιες για να βάλουν μυαλό... Η μάχη έχει κερδηθεί, μα όχι ακόμα ο πόλεμος... Τώρα η επόμενη μάχη είναι για τα ακουστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgatzo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις έβαλα την κάρτα ξανά στο κινητό διαπίστωσα ότι ούτε εγώ έχω ίντερνετ... Ακριβώς σαν τον φίλο παραπάνω... 😁 Δε θέλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, sgatzo είπε Υγ μπράβο στο insomnia και στον διαχειριστή που άφησε ανοιχτό το νήμα. Nα εισαι καλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, sgatzo είπε Μόλις με πέταξε η εφαρμογή. Έβαλα κωδικούς ξανά και πλέον μπήκαν και τα απεριόριστα data και τα απεριόριστα λεπτά. Στο λέω για να αποσυνδεθείς και να το τσεκάρεις. Αποσυνδέθηκα, όπως μου είπες, ξανασυνδέθηκα και τα data όντως έγιναν απεριόριστα. Ομως internet δεν έχω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgatzo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, samsunglife είπε Αποσυνδέθηκα, όπως μου είπες, ξανασυνδέθηκα και τα data όντως έγιναν απεριόριστα. Ομως internet δεν έχω!!! Μη σκας , πάμε παρέα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 11 minutes ago, andreas1gr said: Επιτέλους έκαναν το αυτονόητο... Δεν χρειάστηκαν ούτε μερικές εκατοντάδες - χιλιάδες γκρίνιες για να βάλουν μυαλό... Η μάχη έχει κερδηθεί, μα όχι ακόμα ο πόλεμος... Τώρα η επόμενη μάχη είναι για τα ακουστικά... Tα ιδια και εδω. 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Ολεεεεε! Εδώ και 1 ωρα δεν μπορούσα να μπω στην εφαρμογή μου εγραφε σφάλμα..και τωρα που μπηκα ενεργοποιήθηκαν τα απεριόριστα data. Να κανω παραπονα που εχει 46000 λεπτα ομιλία και οχι απεριόριστα;; 😄 Αισχος, δεν προλαβαίνω να τα χρησιμοποιήσω σε έναν μήνα ακόμα και αν μιλάω 24/7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, dj_neo είπε Η υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψα δεν αναφέρει τίποτα για unlimited / διπλασιασμούς ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Είναι δήλωση των αριθμών στην ΕΕΤΤ. Οπότε δεν υπάρχει καμία απόδειξη για τίποτα. Στα ελαφρά θα περάσει και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως αν πατήσετε πάνω στο Ίντερνετ και πάτε κάτω κάτω λέει 499.2GB ανάλογα πόσα είχατε καταναλώσει από τα 500 που ήταν εξ αρχής θα δείξει αν αυτά θα μείνουν σταθερά η θα τα τρώει σιγά σιγά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, dj_neo είπε Διαφωνώ κάθετα με τη λογική του αν δεν έχουμε μπαμπούλα πρέπει να κάνουμε όσες περισσότερες λαμογιες μπορούμε. Αν το αναλύσεις λίγο παραπάνω η ΕΕΤΤ κάνει ότι και η vodafone. Δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Επομένως θέλουμε ένα μπαμπούλα για την ΕΕΤΤ και ένα μπαμπούλα για τον μπαμπούλα της ΕΕΤΤ και μπορεις να καταλάβεις τη συνέχεια... Οι παροχές είναι καλές σε σχέση με τις υπάρχουσες, δεν είναι όμως αυτές για τις οποίες εκδήλωσα ενδιαφέρον και βάσει των οποίων υπέγραψα και εκεί τελειώνει η οποιαδήποτε συζήτηση αφορά την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προσφορά. Δεν θα πειστώ ότι είναι εντάξει και γιατί είναι καλύτερες από τις υπάρχουσες ή γιατί έτσι θεωρεί το σύστημα. Φίλε στην Ελλάδα ζούμε χωρίς μπαμπούλα ή βύσμα δουλεία δε γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις