cmvrgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, dj_neo είπε Ψηθείτε να ακυρώσουμε τις sim που μας έστειλαν πριν αλλάξει ο χρόνος. Νομίζω ότι θα μεταφερθεί η ζέστη προς τα πίσω. Αυτό θα τους χρειαζόταν αλλά σιγά μην το κάνει κανείς. 37 λεπτά πριν, dj_neo είπε (τα ακουστικά δεν τα αναφέρω καν) Αν κόψεις και εσύ το ελανταξειμωρε support στις λαμογιες της vodafone στα 3-4 sites που το κανεις Καλά κάνει η Vodafone και η κάθε εταιρία που κάνει αυτά τα πραγματα. Όσο δεν υπάρχουν ρυθμιστικές αρχές που δουλεύουν αυτά θα γίνονται. Εδώ άλλη εταιρία πιάνει 2 mbps στο σημείο που είμαι τώρα με 65 ευρώ συμβόλαιο στο 80% της πόλης και μετά από καταγγελία ενώ είναι γνώριμο το θέμα και από άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ή ΕΕΤΤ πίνει το αμίλητο νερό κωφεύει και κάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Τι να συζητάμε μετά. Δεν κάνω support στις λαμογιες της Vodafone απλά οι παροχές είναι καλές για τα λεφτά τους. Θα ήταν χειρότερο να λέει απεριόριστα και να έχει όριο τα 50gb. Δες λίγο το αντίγραφο των χαρτιών που υπόγραψες από τη Courier να δούμε τι λένε από περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eye11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, tiniakos είπε H δεύτερη sim λειτουργεί; Δεν μπήκα καν στον κόπο. Η δική μου ήταν χαλασμένη και δεν την διάβαζε καμιά συσκευή από αυτές που έχω. Βέβαια δεν την θέλω κιόλας. Μιλώντας στο chat ρώτησα αν πρέπει να στείλω χαρτιά και για αυτή καθώς δεν με ενδιαφέρει και μου είπαν ναι. Τότε τους είπα ότι θα στείλω αλλά αμέσως μετά την ενεργοποίηση θα μεταφέρω το νούμερο μου σε άλλο δίκτυο. Με ρώτησε γιατί και απάντησα ότι από τη στιγμή που με βάζετε σε διαδικασία να έχω δεύτερο νούμερο δεν υπάρχει νόημα να είναι στο ίδιο δίκτυο με αυτό που χρησιμοποιώ και απάντησε τότε μπορείτε να μην στείλετε αίτηση και γιαυτό το νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 37 minutes ago, tiniakos said: H δεύτερη sim λειτουργεί; Δεν μπήκα καν στον κόπο. Λειτουργεί, μηδενικό υπόλοιπο και ενεργοποιημένα κάποια πακέτα για social chat, video music κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dimitris1090t είπε Προσωπικά και τα 500gb που έδωσε με ταχύτητες download 5mbps δεν νομίζω να μπορέσω να τα καταναλωσω. Αλλα εντάξει δεν καταλαβαίνω γτ λέτε οτι μας κορόιδεψε... Έδωσε 15 ευρώ κουπόνι για αγορές απο 60 ευρώ σε Adidas. Έδωσε διπλασιασμό κάρτας και 500 γιγα + λεπτά ομιλίας και επίσης κάποιοι θα παραλάβουν και ακουστικά δωρεάν και όλα αυτά με 12 ευρώ δεν το θεωρώ άσχημη προσφορά. Δεν είναι έτσι, δεν μπορεί άλλο να διαφημίζει και αλλο να προσφέρει. Ναι οκ ακόμα και έτσι είναι μια καλή προσφορα που αξίζει, αλλά δεν μπορεί η κάθε εταιρία να τάζει λαγους με πετραχιλια για να πιάσει κορόιδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 54 minutes ago, cmvrgr said: Αυτό θα τους χρειαζόταν αλλά σιγά μην το κάνει κανείς. Καλά κάνει η Vodafone και η κάθε εταιρία που κάνει αυτά τα πραγματα. Όσο δεν υπάρχουν ρυθμιστικές αρχές που δουλεύουν αυτά θα γίνονται. Εδώ άλλη εταιρία πιάνει 2 mbps στο σημείο που είμαι τώρα με 65 ευρώ συμβόλαιο στο 80% της πόλης και μετά από καταγγελία ενώ είναι γνώριμο το θέμα και από άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ή ΕΕΤΤ πίνει το αμίλητο νερό κωφεύει και κάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Τι να συζητάμε μετά. Δεν κάνω support στις λαμογιες της Vodafone απλά οι παροχές είναι καλές για τα λεφτά τους. Θα ήταν χειρότερο να λέει απεριόριστα και να έχει όριο τα 50gb. Δες λίγο το αντίγραφο των χαρτιών που υπόγραψες από τη Courier να δούμε τι λένε από περιέργεια. Διαφωνώ κάθετα με τη λογική του αν δεν έχουμε μπαμπούλα πρέπει να κάνουμε όσες περισσότερες λαμογιες μπορούμε. Αν το αναλύσεις λίγο παραπάνω η ΕΕΤΤ κάνει ότι και η vodafone. Δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Επομένως θέλουμε ένα μπαμπούλα για την ΕΕΤΤ και ένα μπαμπούλα για τον μπαμπούλα της ΕΕΤΤ και μπορεις να καταλάβεις τη συνέχεια... Οι παροχές είναι καλές σε σχέση με τις υπάρχουσες, δεν είναι όμως αυτές για τις οποίες εκδήλωσα ενδιαφέρον και βάσει των οποίων υπέγραψα και εκεί τελειώνει η οποιαδήποτε συζήτηση αφορά την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προσφορά. Δεν θα πειστώ ότι είναι εντάξει και γιατί είναι καλύτερες από τις υπάρχουσες ή γιατί έτσι θεωρεί το σύστημα. Η υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψα δεν αναφέρει τίποτα για unlimited / διπλασιασμούς ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Είναι δήλωση των αριθμών στην ΕΕΤΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eye11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, dj_neo είπε Ψηθείτε να ακυρώσουμε τις sim που μας έστειλαν πριν αλλάξει ο χρόνος. Νομίζω ότι θα μεταφερθεί η ζέστη προς τα πίσω. Φίλε προσωπικά για εμένα αλλά και για τους περισσότερους αυτά που δίνουν είναι υπεραρκετά. Προφανώς βέβαια είναι κοροϊδία αλλά δεν υπάρχει και εναλλακτική. Επομένως ακόμη και αν δεν το αλλάξουν σε απεριόριστα μένω για όσο δίνουν αυτές τις παροχές και μετά τους χαιρετώ. Το να ακυρωθούν οι sim δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε κάτι. Θεωρώ επίσης ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θέλουν να δώσουν απεριόριστα αλλά δεν είναι έτοιμα τα πληροφορικά συστήματα τους που επίσης βέβαια είναι τεράστιο θέμα αξιοπιστίας. Το να πληρώσουν πρόστιμο για παραπλανητική προσφορά δεν είναι λίγο όσο μικρό και αν είναι αυτό. Γιατί πολύ απλά το κόστος του να δώσουν απεριόριστα αντί για τις παροχές που δίνουν τώρα είναι μικρότερο από το τυχόν πρόστιμο και φυσικά πλήττεται και η αξιοπιστία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, eye11 said: Φίλε προσωπικά για εμένα αλλά και για τους περισσότερους αυτά που δίνουν είναι υπεραρκετά. Προφανώς βέβαια είναι κοροϊδία αλλά δεν υπάρχει και εναλλακτική. Επομένως ακόμη και αν δεν το αλλάξουν σε απεριόριστα μένω για όσο δίνουν αυτές τις παροχές και μετά τους χαιρετώ. Το να ακυρωθούν οι sim δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε κάτι. Θεωρώ επίσης ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θέλουν να δώσουν απεριόριστα αλλά δεν είναι έτοιμα τα πληροφορικά συστήματα τους που επίσης βέβαια είναι τεράστιο θέμα αξιοπιστίας. Το να πληρώσουν πρόστιμο για παραπλανητική προσφορά δεν είναι λίγο όσο μικρό και αν είναι αυτό. Γιατί πολύ απλά το κόστος του να δώσουν απεριόριστα αντί για τις παροχές που δίνουν τώρα είναι μικρότερο από το τυχόν πρόστιμο και φυσικά πλήττεται και η αξιοπιστία τους. Το κατανοώ και δεν προτρέπω κανέναν σε ακύρωση. Όπως ανέφερα σε προηγούμενα posts έχω ήδη unlimited από cosmote (αντιπροσφορά από φορητότητα στο black friday unlimited συμβόλαιο της vodafone που ευτυχώς ΔΕΝ πήρα). Δεν θα κερδίσουμε κάτι, πιθανώς θα χάσουν οι "μάνατζερς" που αποφάσισαν να τρέξουν αυτή την προσφορά με αυτόν τον τρόπο για τουλάχιστον 2 λόγους: πολλά παράπονα - μη ικανοποιημένοι χρήστες μικρότερος αριθμός συνδρομητων - απώλεια στόχων (που μάλλον θα πονέσει περισσότερο) Αυτό με τα συστήματα το ανέφερες και πιο πρίν και θα το θεωρούσα πολύ πιθανό αν δεν υπήρχε ήδη το πακέτο με απεριόριστα data που είναι όντως απεριόριστα και στο εικαστικό μέρος των εφαρμογών / ιστοσελίδας. Επίσης υπάρχει και το unlimited συμβόλαιο που έχει τις ίδιες παροχές data / voice με αντίστοιχη σήμανση σε εφαρμογή / ιστοσελίδα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από dj_neo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, dj_neo είπε αν δεν υπήρχε ήδη το πακέτο με απεριόριστα data που είναι όντως απεριόριστα Επειδή έχει αναφερθεί ξανά και κάνω κύκλους στα πακέτα και δεν το βλέπω, είναι εύκολο ένα λινκ; ή είναι πακέτο μόνο μέσω της εφαρμογής; (ή στραβώθηκα, διόλου απίθανο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, scullyist said: Επειδή έχει αναφερθεί ξανά και κάνω κύκλους στα πακέτα και δεν το βλέπω, είναι εύκολο ένα λινκ; ή είναι πακέτο μόνο μέσω της εφαρμογής; (ή στραβώθηκα, διόλου απίθανο) Αν δεν κάνω λάθος, ήταν το surf & email μέχρι χθές(;) και πρέπει να έληξε. Κάποιοι το ενεργοποίησαν νομίζοντας ότι είναι η προσφορά του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Α μάλιστα, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eye11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, dj_neo είπε Δεν θα κερδίσουμε κάτι, πιθανώς θα χάσουν οι "μάνατζερς" που αποφάσισαν να τρέξουν αυτή την προσφορά με αυτόν τον τρόπο για τουλάχιστον 2 λόγους: πολλά παράπονα - μη ικανοποιημένοι χρήστες μικρότερος αριθμός συνδρομητων - απώλεια στόχων (που μάλλον θα πονέσει περισσότερο) Αυτό με τα συστήματα το ανέφερες και πιο πρίν και θα το θεωρούσα πολύ πιθανό αν δεν υπήρχε ήδη το πακέτο με απεριόριστα data που είναι όντως απεριόριστα και στο εικαστικό μέρος των εφαρμογών / ιστοσελίδας. Επίσης υπάρχει και το unlimited συμβόλαιο που έχει τις ίδιες παροχές data / voice με αντίστοιχη σήμανση σε εφαρμογή / ιστοσελίδα. Οι μάνατζερ έχουν ήδη χάσει και πολύ πιθανόν κάποιοι να το πλήρωσαν ήδη. Η αξιοπιστία μίας εταιρείας είναι πολύ σημαντικό ζήτημα ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια μεγέθη. Αυτό που ανέφερα για τα συστήματα είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να βρω καθώς δεν θεωρώ ότι εσκεμμένα δίνουν λιγότερα από αυτά της προσφοράς. Θα προτιμούσαν να γράψουν τις πραγματικές παροχές (που για την συντριπτική πλειοψηφία όσων το πήραν μεταφράζεται σε απεριόριστα) και θα είχαν πάλι τον ίδιο περίπου αριθμό αιτήσεων. Το πακέτο με τα απεριόριστα που υπήρχε είναι διαφορετικό. Είναι μόνο για data και χωρίς καθόλου ομιλία. Επιπλέον απευθύνονταν σε όλους. Εμείς που πήραμε την προσφορά είμαστε κατά κάποιο τρόπο μία ειδική υποομάδα όπως πχ οι φοιτητές που κάποια πακέτα απευθύνονται μόνο σε αυτούς και δεν είναι τόσο απλό όπως το να προσθέσεις απλά ένα πακέτο. Και όσο δεν υλοποιείται το πακέτο τόσο μεγαλύτερο θέμα έχουν γιατί αναγκαστικά τώρα ενεργοποιούν χρήστες χωρίς δυνατότητα να τους το δώσουν και αν ποτέ το φτιάξουν θα πρέπει να τους βρουν και να τους βάλουν στην συγκεκριμένη υποομάδα που θα έχει πρόσβαση στο πακέτο. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες μου καθώς δεν έχω καμιά απολύτως σχέση με την εταιρεία ούτε πληροφορίες μέσα από αυτή. Για την ακρίβεια από το 1999 που χρησιμοποιώ κινητό τηλέφωνο πρώτη φορά πηγαίνω σε αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 για να καταλαβω , καποιοι πηραμε την προσφορα κ καποιοι οχι ? γτ σε μενα λεει απεριοριστα επισης υπαρχει το πακετο με 10 ευρο/απεριοριστα + ποιο κατω τα 500gb που εδωσαν κ ληγουν σε 35 μερες , ενω τα απεριοριστα στο μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Just now, Giorgos20177 said: για να καταλαβω , καποιοι πηραμε την προσφορα κ καποιοι οχι ? γτ σε μενα λεει απεριοριστα επισης υπαρχει το πακετο με 10 ευρο/απεριοριστα + ποιο κατω τα 500gb που εδωσαν κ ληγουν σε 35 μερες , ενω τα απεριοριστα στο μηνα μπορεις να βγάλεις ένα screenshot από data και ομιλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τα λεπτα ομιλιας μου ειπαν οτι ειναι 2500 αλλα δεν θα μειωνονται θα μενουν ετσι , επισης στο πακετο φαινετε να λεει Unlimited 7 days και κατω ληγει σε 26 μερες, επισης ηρθε κ σμσ οτι μπηκαν τα απεριοριστα , κ υπαρχει κ το πακετο που λεει απεριοριστα με 10 ευρο + ηρθε κ μνμ οτι θα παραλαβω ακουστικα μεχρι 13 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Giorgos20177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Just now, Giorgos20177 said: τα λεπτα ομιλιας μου ειπαν οτι ειναι 2500 αλλα δεν θα μειωνονται θα μενουν ετσι , επισης στο πακετο φαινετε να λεει Unlimited 7 days και κατω ληγει σε 26 μερες, επισης ηρθε κ σμσ οτι μπηκαν τα απεριοριστα , κ υπαρχει κ το πακετο που λεει απεριοριστα με 10 ευρο Ότι να ναι... Πραγματικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις