miltostammy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το θέμα εχει βασικά 2 οπτικες. 1. Για 500γιγα και 2.100 λεπτά ομιλίας τα 12 και αργότερα τα 15 ευρώ θεωρω είναι φοβερή προσφορά για τα δεδομένα της Ελλάδας. (Θετική οπτική) 2. Όταν μια εταιρία κάνει μια συγκεκριμένη προσφορά πρέπει πριν τη κάνει να ειναι σε θέση να την υλοποιήσει ανεξάρτητα της ζήτησης. (Αρνητική οπτική) Γενικά επειδή πολλοί ισχυρίζονται ότι είμαστε Ελληνάρες και τρέχουμε σα λιγούρια σε προσφορές θα απαντήσω ότι γιαυτό λέγονται προσφορές και αυτός που τις κάνει ξέρει σε ποιούς απευθύνεται. Προσωπικά εμένα με βολεύει γιατι για το παιδί μου είχα cosmote με ίδια χρήματα και πρόγραμμα χάλια σε καρτα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε 5ψηφιο; Ειναι σιγουρα χωρις χρεωση αυτο; Προσεξτε το και οποιος ξερει ας γραψει για τους υπολοιπους μην την πατησετε. Εγώ έστειλα μήνυμα και κοίταξα το υπόλοιπο τώρα και δεν με έχει χρεώσει. Επίσης το νούμερο μου έστειλε απάντηση "EYXAPIΣTOYME ΠOΛY ΓIA TO AITHMA ΣOY. ΘA TO EΛEΓΞOYME KAI ΘA ΣOY AΠOΣTEIΛOYME TA AKOYΣTIKA MEXPI TIΣ 13/12." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, matrixxx είπε 5ψηφιο; Ειναι σιγουρα χωρις χρεωση αυτο; Προσεξτε το και οποιος ξερει ας γραψει για τους υπολοιπους μην την πατησετε. Το έχω ανεβάσει εδώ και 3 ημέρες. Δεν υπάρχει καμία χρέωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alonas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εγω που μιλησα αυτα ειναι τα 500 γιγα και τα 2500 λεπτα τελος. Δεν εχει κατι αλλο ...... μην περιμεντε την φαγαμε την παραμυθα και με τισ υγειες μας!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, cmvrgr είπε Δηλαδή για 12 ευρώ είναι λίγες οι παροχές ; Κάποιος που χρειάζεται πραγματικά τα απεριόριστα κάνει συμβόλαιο δεν περιμένει πότε και αν βγει κάποια προσφορά. Και πάλι για κάποιο που ψάχνει τις προσφορές αν πραγματικά το χρειαζόσουν θα έκανες το gigamax unlimited ultra στα 29,90 € που το είχε προσφορά στο Black Friday. Από την άλλη τα μάθαμε το κόλπα των εταιριών. Δε μείναμε έκπληκτοι ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε ήταν "too good to be true" που λένε και οι Εγγλέζοι. Ποιο λαϊκίστικο site που τα τεχνικά άρθρα είναι από ανθρώπους που δεν είναι γνώστες δεν υπάρχει. Ότι και να γράφει αυτό το site πάντα κρατάς μικρο καλάθι. 26 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Προσωπικά και τα 500gb που έδωσε με ταχύτητες download 5mbps δεν νομίζω να μπορέσω να τα καταναλωσω. Αλλα εντάξει δεν καταλαβαίνω γτ λέτε οτι μας κορόιδεψε... Έδωσε 15 ευρώ κουπόνι για αγορές απο 60 ευρώ σε Adidas. Έδωσε διπλασιασμό κάρτας και 500 γιγα + λεπτά ομιλίας και επίσης κάποιοι θα παραλάβουν και ακουστικά δωρεάν και όλα αυτά με 12 ευρώ δεν το θεωρώ άσχημη προσφορά. Όσο για τα ακουστικά μου ήρθε τώρα μήνυμα να στείλω sms τηβ λέξη W στο 54646. Δοκιμάστε και σεις να δείτε μήπως σας έρθει επιβεβαίωση για να γίνει αποστολή. Δεν μετράμε αν έδωσε λίγα ή πολλά με 12 ευρώ / μήνα… Σχολιάζουμε, αρνητικά φυσικά, την απόλυτη κοροϊδία… Όταν λες με μεγάλους τίτλους ότι δίνεις Απεριόριστα, τότε είναι κοροϊδία να δίνεις οτιδήποτε άλλο από Απεριόριστα… Τόσο απλό! Και η κοροϊδία γίνετε ακόμα μεγαλύτερη, όταν έχεις αυτή την στιγμή πακέτο με Απεριόριστα δεδομένα για να διαλέξει ο χρήστης με 10 ευρώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alonas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εγω ενα εχω να πω ......ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δεν μετράμε αν έδωσε λίγα ή πολλά με 12 ευρώ / μήνα… Σχολιάζουμε, αρνητικά φυσικά, την απόλυτη κοροϊδία… Όταν λες με μεγάλους τίτλους ότι δίνεις Απεριόριστα, τότε είναι κοροϊδία να δίνεις οτιδήποτε άλλο από Απεριόριστα… Τόσο απλό! Και η κοροϊδία γίνετε ακόμα μεγαλύτερη, όταν έχεις αυτή την στιγμή πακέτο με Απεριόριστα δεδομένα για να διαλέξει ο χρήστης με 10 ευρώ!!!! Δεν αντιλέγω αλλά "μύριζε" αυτή η προσφορά από χιλιόμετρα ότι κάτι δεν πάει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, cmvrgr said: Δεν αντιλέγω αλλά "μύριζε" αυτή η προσφορά από χιλιόμετρα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπαίνουν και οι αισθήσεις στο παιχνίδι τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Έδωσε 15 ευρώ κουπόνι για αγορές απο 60 ευρώ σε Adidas. Το κουπόνι €15 στα €60 για αγορές adidas που λεει οτι δε συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές δε νομίζω οτι είναι διαφορετικό από το random code generator που υπάρχει στο Internet και δίνει 30% έκπτωση για μη εκπτωτικά και βγάζεις όσους κωδικούς θέλεις για την adidas. Και μάλιστα ο -30% είναι παραπάνω απο €15/€60 =D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dj_neo είπε Εδώ τα φάουλ είναι πολλά 2 sim χωρίς υπόλοιπο για 1-2 μερες random πακετα αθέτηση όρων (τα ακουστικά δεν τα αναφέρω καν) Τη δεύτερη Sim πραγματικά δεν την κατάλαβα και μάλιστα απλή. Μάλλον, για να δείξουν στο γκρουπ ότι έπιασαν στόχους προσέγγισης καρτοκινητων. Δεν έχει άλλη λογική. Στα πακέτα τα έχουν κάνει κόλαση. Για την αθέτηση όρων αν δεν έχεις κάποιο αντίγραφο να δούμε τι γράφουν και αν το αναφέρουν δεν τους πιάνει κάνει νομικά. Δεν είναι συμβόλαια σαν αυτά που έχουμε υπογράψει με τη Cosmote και τη Vodafone που έχει τους όρους του συμβολαίου. Πάντως στην καρτοκινητή γενικότερα είναι ρευστά τα πάντα οπότε προσωπικά δεν έχω απαιτήσεις. Κάτι που μπορεί να είναι υπαρκτό σήμερα αύριο δεν είναι και τούμπλαλιν. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από cmvrgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 H δεύτερη sim λειτουργεί; Δεν μπήκα καν στον κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μετα απο εποκοινωνια στο chat της εταιρίας η απαντηση που έλαβα ήταν η εξής. Οι τιμες που βλέπω σε data και χρόνο ομιλίας είναι ενδεικτικές. Στην πραγματικότητα είναι όλα απεριόριστα. Ισχύει ο διπλασιασμός για τις 3 πρώτες ανανεώσεις. Μετά το 5μηνο σταματάει η προσφορά και εάν θέλω συνεχίζω διαλέγοντας όποιο πακέτο θέλω από τα υπάρχοντα. Μου ζήτησε τον αριθμό παραγγελίας να προωθηθεί για τα ακουστικά. Η παραγγελία έγινε στις 28-11-2021 08:50 πρωί. Ζήτησα ο διαλογος να αποσταλεί στο mail μου. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι ισχύει τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αέρα θα τους κάνουν στα καλαμπαλίκια τους 🤣. Άντε να φάνε μια επίπληξη ή να πληρώσουν κανένα ψιλό πρόστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, cmvrgr said: Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αέρα θα τους κάνουν στα καλαμπαλίκια τους 🤣. Άντε να φάνε μια επίπληξη ή να πληρώσουν κανένα ψιλό πρόστιμο. Ψηθείτε να ακυρώσουμε τις sim που μας έστειλαν πριν αλλάξει ο χρόνος. Νομίζω ότι θα μεταφερθεί η ζέστη προς τα πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Προσωπικά και τα 500gb που έδωσε με ταχύτητες download 5mbps δεν νομίζω να μπορέσω να τα καταναλωσω. Αλλα εντάξει δεν καταλαβαίνω γτ λέτε οτι μας κορόιδεψε... Έδωσε 15 ευρώ κουπόνι για αγορές απο 60 ευρώ σε Adidas. Έδωσε διπλασιασμό κάρτας και 500 γιγα + λεπτά ομιλίας και επίσης κάποιοι θα παραλάβουν και ακουστικά δωρεάν και όλα αυτά με 12 ευρώ δεν το θεωρώ άσχημη προσφορά. Όσο για τα ακουστικά μου ήρθε τώρα μήνυμα να στείλω sms τηβ λέξη W στο 54646. Δοκιμάστε και σεις να δείτε μήπως σας έρθει επιβεβαίωση για να γίνει αποστολή. αυτό το μήνυμα ήρθε και σε εμενα σήμερα που εχω παραλαβει και εχω στείλει το W και ελαβα απάντηση, απο τις 30 Νοεμβρίου ! 🤣 Μαλλον θα τα στείλουν τυχαία μέχρι να εξαντληθούν χαχα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από dimis_pj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις