Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω λάβει κάποιο μύνημα ούτε έχω στείλει κάποιο μύνημα όπως αναφέρθηκε από κάποιον άλλο αλλά στο chat που ρώτησα μου είπαν θα παραλάβω τα ακουστικά μέχρι τις 13/12 🤔

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Μία ερώτηση. Ενεργοποίηση 5g γίνεται η όχι;

Ναι, αν βάλεις την κάρτα σε 5G συσκευή και έχεις 5G σήμα…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Ναι, αν βάλεις την κάρτα σε 5G συσκευή και έχεις 5G σήμα…

Προφανώς χωρίς αποστολή κάποιου sms στην εταιρία προς ενεργοποίηση του, οπως το 4g.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθειά σου φίλε μου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Προφανώς χωρίς αποστολή κάποιου sms στην εταιρία προς ενεργοποίηση του, οπως το 4g.

👍

Δημοσ.
Just now, BlackStone7 said:

Απίστευτο ψέμα μόλις έβαλα 4Κ Video και βλέπω κανονικά κατανάλωση ΜΒ.

Έχουν πάρει γραμμή από το πρωί να λένε διάφορα ψέματα στο chat και έχουν αμολήσει και 2-3 υπαλλήλους σε forum και blogs για να γράφουν για δήθεν ασυνεννοησιες, δυσκολίες, οτι οι παροχες είναι υπεραρκετές και τι θέλετε...

Κοινώς μπανάνες για τους πελάτες στην Μπανανία...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ενεργοποιησα τη κυριακη τη προσφορα που ειχαν surf and mail - και σταματησαν να πεφτουν τα data . πληρωσα δηλαδη και 1 μηνα απεριοριστα . Και θα δουμε τι εχουν να πουν οι αμολημένοι που λενε οτι τα data δε μειωνονται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσα από το Site δε με αφήνει να δω το υπόλοιπο μου, ενώ πριν μπορούσα. 

Έχω βάλει και το βλέπω από το APP τώρα.

SmartSelect_20211206-125338_Samsung Internet.jpg

Επεξ/σία από BlackStone7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Γενικά ότι η Vodafone έχει χειρότερες ταχύτητες από την Cosmote, είναι γνωστό σε όλους…

Κανένας πιστεύω δεν έτρεφε αυταπάτες για τρελές ταχύτητες…

Αλλά τα 500gb, όταν λες για Απεριόριστα, είναι κοροϊδία…

Καλα δεν περιμενα να εχει καλυτερες ταχυτητες η voda αλλα τουλαχιστον να ειναι σταθερη η ταχυτητα...εμενα απεριοριστα μου γραφει παντως στο app 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε

Καλα δεν περιμενα να εχει καλυτερες ταχυτητες η voda αλλα τουλαχιστον να ειναι σταθερη η ταχυτητα...εμενα απεριοριστα μου γραφει παντως στο app 

Μηπως αγόρασες το πακέτο με τον ένα μήνα απεριόριστα? Κανονικά έπρεπε να σου έχει 500gb και 2.5κ λεπτά ομιλίας με μηδενική χρέωση ( εμένα έτσι το έχει, δεν με έχει χρεώσει ακόμα για τίποτα)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dj_neo είπε

επικοινωνιακό λάθος, εξυπνάκηδες, γονατίζουν ... το δίκτυο, Δεν έγινε και τίποτα, είναι πάρα πολλά για 12 ευρώ.... 

Τι λες ανθρωπέ μου; Να ανοίξω ένα μαγαζί να ψωνίζεις κάθε μέρα να λυσω το βιοποριστικό μου. 

Στα σοβαρά τώρα, επειδή στο chat έχει πέσει γραμμή και δίνουν κονσέρβα απαντήσεις, υπάρχει κάποιος που έχει υποβάλει ξανά καταγγελία σε ΕΕΤΤ ή / και Συνήγορο του καταναλωτή; Αν ναι (και έχει όρεξη για άλλη μια) ας το αναφέρει για να προχωρήσουμε όπως πρέπει.

Δηλαδή για 12 ευρώ είναι λίγες οι παροχές ; 

Κάποιος που χρειάζεται πραγματικά τα απεριόριστα κάνει συμβόλαιο δεν περιμένει πότε και αν βγει κάποια προσφορά. Και πάλι για κάποιο που ψάχνει τις προσφορές αν πραγματικά το χρειαζόσουν θα έκανες το gigamax unlimited ultra στα 29,90 €  που το είχε προσφορά στο Black Friday.

Από την άλλη τα μάθαμε το κόλπα των εταιριών. Δε μείναμε έκπληκτοι ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε ήταν "too good to be true" που λένε και οι Εγγλέζοι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cmvrgr είπε

Δηλαδή για 12 ευρώ είναι λίγες οι παροχές ; 

Κάποιος που χρειάζεται πραγματικά τα απεριόριστα κάνει συμβόλαιο δεν περιμένει πότε και αν βγει κάποια προσφορά. Και πάλι για κάποιο που ψάχνει τις προσφορές αν πραγματικά το χρειαζόσουν θα έκανες το gigamax unlimited ultra στα 29,90 €  που το είχε προσφορά στο Black Friday.

Από την άλλη τα μάθαμε το κόλπα των εταιριών. Δε μείναμε έκπληκτοι ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε ήταν "too good to be true" που λένε και οι Εγγλέζοι.

Είμαι καλό παιδί τώρα; 

Spoiler

Screenshot_20211206-144149~2.png

Spoiler

Screenshot_20211206-144157~5.png

Έχεις κάποια φόρμουλα (ή κάποια έρευνα) με την οποία αποφασίζεις τι είναι καλή παροχή ανά ευρώ;

Κάνε copy paste την απάντησή σου και στα 2-3 blogs που σου ξεφυγαν.

Αν εσύ με το "τα μάθαμε το κόλπα των εταιριών" εννοείς ότι πρέπει να τα αποδεχόμαστε συγνώμη αλλά θα στο χαλάσω

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά και τα 500gb που έδωσε με ταχύτητες download 5mbps  δεν νομίζω να μπορέσω να τα καταναλωσω. Αλλα εντάξει δεν καταλαβαίνω γτ λέτε οτι μας κορόιδεψε... Έδωσε 15 ευρώ κουπόνι για αγορές απο 60 ευρώ σε Adidas. Έδωσε διπλασιασμό κάρτας και 500 γιγα + λεπτά ομιλίας και επίσης κάποιοι θα παραλάβουν και ακουστικά δωρεάν και όλα αυτά με 12 ευρώ  δεν το θεωρώ άσχημη προσφορά. Όσο για τα ακουστικά μου ήρθε τώρα μήνυμα να στείλω sms τηβ λέξη W στο 54646. Δοκιμάστε και σεις να δείτε μήπως σας έρθει επιβεβαίωση για να γίνει αποστολή. 

Screenshot_20211206_144307_com.android.mms.jpg

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dj_neo είπε

Είμαι καλό παιδί τώρα; 

Σε πιστέψαμε τωρα. Αν είχες πραγματικά unlimited δε θα κλαιγόσουν για το γιαλαντζί απεριόριστο του CU 🤣

• Moderators
Δημοσ.

5ψηφιο; Ειναι σιγουρα χωρις χρεωση αυτο; Προσεξτε το και οποιος ξερει ας γραψει για τους υπολοιπους μην την πατησετε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...