andreas1gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, apostolis1384 είπε Καλημέρα και από εμένα μόλις μίλησα με chat είναι δώρο το compo μην ανησυχείτε χαχα μάλλον κατάλαβαν την πατάτα τους. Δώρο το οποίο το χρεώνουν 12 ευρώ!!!! Άσε μας ρε Έλενα με τις μπαρούφες σου… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis1384 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Η χρέωση είναι για τα απεριόριστα απ'ότι κατάλαβα έχει ενεργοποιηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 σε εμένα το πλασαραν πιο επιδέξια... Επίσης, για το τι σημαίνει απεριόριστα για την Vodafone αποφασίζει το σύστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis1384 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά κατεβάζω εδώ και κάποια λεπτά από το play store παιχνίδια και άλλα τέτοια και τα δεδομένα στην εφαρμογή δεν μειώνονται για δείτε το και εσείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 minutes ago, apostolis1384 said: Παιδιά κατεβάζω εδώ και κάποια λεπτά από το play store παιχνίδια και άλλα τέτοια και τα δεδομένα στην εφαρμογή δεν μειώνονται για δείτε το και εσείς. Δεν πιστεύω να περιμένεις real time ενημέρωση υπολοίπων από την εταιρία που δεν μπορεί να φτιάξει ένα σωστό πακέτο εδώ και 1+ εβδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis1384 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, dj_neo είπε Δεν πιστεύω να περιμένεις real time ενημέρωση υπολοίπων από την εταιρία που δεν μπορεί να φτιάξει ένα σωστό πακέτο εδώ και 1+ εβδομάδα... Όντως τώρα αυτό περίμενα χαχαχα τι να πω δεν ξέρω περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Προσπάθησα να στείλω Αίτημα επίλυσης διαφοράς, αλλά δεν μπορεί να αποσταλεί…χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 22 minutes ago, andreas1gr said: Προσπάθησα να στείλω Αίτημα επίλυσης διαφοράς, αλλά δεν μπορεί να αποσταλεί…χαχαχαχα Αυτό θεωρείται από το σύστημα σαν αίτημα επίλυσης διαφοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, dj_neo είπε Αυτό θεωρείται από το σύστημα σαν αίτημα επίλυσης διαφοράς Κάπως έτσι! 🤣 Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Vodafone (με πήραν τηλ πριν λίγο), μου ανέφεραν (σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαν) ότι σήμερα στην εφαρμογή θα αντικατασταθούν τα 500gb με απεριόριστα (το ίδιο και στην ομιλία). Αναμονή… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Και τον επομενο μηνα τι; Αν έχεις λεφτά στο υπόλοιπο και αν το θυμηθούν θα ενεργοποιήσουν τυχαία πακέτα με άθροισμα 12 ευρώ τα οποία μετά από καμιά εβδομάδα και 10 συνομιλίες με το support μαλλον θα γίνουν απεριόριστα; Υ.Γ. Παραλίγο να κάνω και unlimited συμβόλαιο στον βασικό μου αριθμό με δαύτους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eye11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ έχω την εντύπωση ότι το τμήμα marketing έτρεξε γρήγορα την προσφορά χωρίς το ΙΤ τμήμα να έχει ετοιμάσει την προσφορά στο σύστημα τους. Το να φτιαχτεί κάποιο πακέτο θεωρώ είναι απλό αλλά το να ισχύει μόνο για κάποιους και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν είναι τόσο απλό. Στην δε πορεία ενεργοποιούνταν νέα νούμερα που θα έπρεπε να έχουν αυτό το πακέτο που σημαίνει ότι ακόμη και αν το έχουν πλέον κάνει θα πρέπει χειροκίνητα να προστεθεί στα ήδη νούμερα που ενεργοποιήθηκαν. Βασικά όλη η φασαρία νομίζω προέκυψε από την μη σωστή συνεννόηση των τμημάτων. Πολύ δε πιθανόν η όλη προσφορά να εμφανίστηκε νωρίτερα από ότι έπρεπε στο site τους κατά λάθος καθώς η ίδια η προσφορά αφορούσε την cyber monday και έσκασε μύτη στο site την black friday Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, eye11 είπε Πολύ δε πιθανόν η όλη προσφορά να εμφανίστηκε νωρίτερα από ότι έπρεπε στο site τους κατά λάθος καθώς η ίδια η προσφορά αφορούσε την cyber monday και έσκασε μύτη στο site την black friday Η προσφορά εμφανίστηκε κάποια στιγμή της ημέρας την Παρασκευή 26/11. Η Cyber Monday ήταν την Δευτέρα 29/11. Δεν πιστεύω να έπαιξε τρομερό ρόλο η διαφορά των 2,5 ημερών, που περιλάμβανε και Σαββατοκύριακο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, eye11 said: Εγώ έχω την εντύπωση ότι το τμήμα marketing έτρεξε γρήγορα την προσφορά χωρίς το ΙΤ τμήμα να έχει ετοιμάσει την προσφορά στο σύστημα τους. Το να φτιαχτεί κάποιο πακέτο θεωρώ είναι απλό αλλά το να ισχύει μόνο για κάποιους και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν είναι τόσο απλό. Στην δε πορεία ενεργοποιούνταν νέα νούμερα που θα έπρεπε να έχουν αυτό το πακέτο που σημαίνει ότι ακόμη και αν το έχουν πλέον κάνει θα πρέπει χειροκίνητα να προστεθεί στα ήδη νούμερα που ενεργοποιήθηκαν. Βασικά όλη η φασαρία νομίζω προέκυψε από την μη σωστή συνεννόηση των τμημάτων. Πολύ δε πιθανόν η όλη προσφορά να εμφανίστηκε νωρίτερα από ότι έπρεπε στο site τους κατά λάθος καθώς η ίδια η προσφορά αφορούσε την cyber monday και έσκασε μύτη στο site την black friday Αν δηλαδή έτρεχε την cyber monday δεν θα ήταν δύσκολο να ισχύει μόνο για κάποιους; Τι χειροκίνητα και αυτόματα... Σε ένα φανταστικό κόσμο κοιτάς περιοδικά τις κάρτες που έστειλες με βάση τη φόρμα των "unlimited data & λεπτά" και για αυτές τις κάρτες ενεργοποιείς το πακέτο. Είπαμε, φανταστικός κόσμος... Είμαστε στο 2021 και ακόμα είναι δύσκολο για τους παρόχους να έχουν ένα crm της προκοπής. Επίσης η προσφορά υποτίθεται ότι θα ίσχυε μέχρι 5/12 και είχε γραφιστικο cyber week σαν πολλά λάθη και ασυννενοησία μαζεύτηκαν στη vodafone και στο post σου... Παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα. Παραλαβή σήμερα από επαρχία. Στην αρχή είχε Υπόλοιπο... .. 00,00 χαμηλό υπόλοιπο. Data... 509.7 giga Λεπτά ομιλίας.. 3.100 Μετά από λίγο άλλαξε η κατάσταση Υπόλοιπο... 24.κατι Data.... 509.7 giga Λεπτά ομιλιας... 3.100 Και τέλος έγινε. Υπόλοιπο... 10. 71 Data... 509.7 giga Λεπτά ομιλίας... 3.100. Παρατηρήσεις. 1. Ενεργοποιηθηκε άμεσα το 4g μετά την αποστολή SMS... 4G Ναι στο 1285. 2. Σήμα 4g κατεβάζει ταχυστα μέσα σε σπίτι. Δεν το περίμενα. Μία ερώτηση. Ενεργοποίηση 5g γίνεται η όχι; μένουμε μόνο με 4g. Edit....αργει να ενημερωθεί η εφαρμογή. Τρώει Data κανονικά. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις