Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, oikpro είπε

Από παλιότερη προσφορά, έχω τη συσκευή για 4g hotshot της Huawei και τη λειτουργουσα με άλλη κάρτα Vodafone wifi on the spot πρόγραμμα. 

Ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις στο apn  για τη νέα αυτή sim? Μπορώ να έχω ίντερνετ από hotspot όταν είναι σε κινητό , όχι όμως όταν την βάζω στο mobile wifi router της huawei

Κι εγώ το ίδιο θέμα είχα με ενα stick της huwaei που έχω.... έβαλα νέο προφίλ και στο APN εβαλα internet.vodafone.gr και τα υπολοιπα τα αφησα οπως ηταν και δουλεψε

• Like 1
  • Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Κι εγώ το ίδιο θέμα είχα με ενα stick της huwaei που έχω.... έβαλα νέο προφίλ και στο APN εβαλα internet.vodafone.gr και τα υπολοιπα τα αφησα οπως ηταν και δουλεψε

Σε εμένα δυστυχώς δε δούλεψε, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο από το τηλέφωνο δίνει σωστό  hotspot. Από το μηχάνημα όχι ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, oikpro είπε

Σε εμένα δυστυχώς δε δούλεψε, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο από το τηλέφωνο δίνει σωστό  hotspot. Από το μηχάνημα όχι ...

Φίλε μου, κάλεσε στο chat τους και θα σου πουν τι πρέπει να περαστεί. Το διο εχα πάθει κι εγώ το καλοκαίρι. Δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει να βάλω.

Επεξ/σία από paan71
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, dimitris1090t είπε

Μίλησα με το live chat το απόγευμα και τους εξήγησα στην παραγγελία του πακέτου δεν έδωσα άδεια να μου ενεργοποιήσετε το cu combo L με 12 ευρώ παρά μόνο τα απεριόριστα γιγα, όπως έλεγε και η περιγραφή του πακέτου που παρήγγειλα. Ο άνθρωπος  στο τσατ μου απάντησε οτι αν δεν το θέλω το πακέτο αυτό μπορεί να μου το αφαιρέσει και να μου γυρίσει τα χρήματα πίσω στο λογαριασμό όπως φυσικά και έκανα. Πριν λίγο μου ήρθε και μήνυμα απο την Vodafone οτι προστέθηκε στο υπόλοιπο μου 12 ευρώ που είναι στη ουσία το ποσό απο το πακέτο. Επίσης για τα απεριόριστα μου είπε οτι θα τα βάλουν μεσα στις επόμενες μέρες και η αποστολή όλων των παραγγελιών  των ακουστικών θα ολοκληρωθεί έως 10/12. 

Εγώ έπεσα σε μια που όχι απλώς δεν τα γύριζε, με ειρωνευόταν κιόλας. Αύριο το πρωί στο κατάστημα επιστροφή και κατάργηση και τις δύο σιμ και το υπόλοιπο μηνύματα στο χαμόγελο του παιδιού να πιάσουν τόπο.

Πέταξα 12€ δεν θα σκάσω, αλλά ότι υπάρχει ΠΟΧ χωρίς να αναφερθεί πουθενά και να με βγάζουν και βλάκα ότι είναι αυτά και είναι σωστά εγώ δεν το δέχομαι.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις με κάλεσε το τμήμα προσφορών. Μου είπαν ότι αυτή είναι η επίσημη προσφορά, 500gb και 3100 λεπτά με τη χρήση του προγράμματος L 12€ αξίας και ότι το γνώριζα ,ότι αυτό θα πρέπει να ενεργοποιηθεί κάθε μήνα.

Σε ερώτηση μου γιατί δεν υπήρχε αναφορά ΠΟΧ 3100 λεπτών στα κινητά και 500 gb internet δεν πήρα απάντηση, επίσης στο ίντερνετ είπε ότι είναι πολλά και σας φτάνουν με το παραπάνω.

Στο γιατί σε συμφορουμίτη πιστώθηκε το πακέτο L είπε ότι είναι λάθος τους και δεν έπρεπε να γίνει.

Τέλος μου έλεγε συνεχώς για να στείλω mail για γραπτό παράπονο... Λες και θα αλλάξει κάτι...

Τα ανωτέρω προς ενημέρωση του φόρουμ. Προσωπικά θα στείλω το υπόλοιπο των καρτών σε μηνύματα στην Κιβωτό του κόσμου και στο χαμόγελο του παιδιού και αύριο πρωί στο κατάστημα για οριστική διακοπή.

Τώρα για τα ακουστικά... 😁

Δε νομίζω ότι τα περιμένει κανείς πλέον, σοβαροί να είμαστε... Όσοι τα λάβετε καλοφάγωτα.

Υγ για να μην ακούσω σχόλια περίεργα επαναλαμβάνω, δεν είμαι μίρλα και δε μου φτάνουν οι παροχές... Είναι ότι γίνεται ερμηνεία και ΠΟΧ που δεν υπήρχε πουθενά και αυτό με ενοχλεί σε τέτοιο βαθμό που προτιμώ να χάσω τις παροχές και να το επιστρέψω παρά να νιώθω ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου. 

Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, sgatzo είπε

Μόλις με κάλεσε το τμήμα προσφορών. Μου είπαν ότι αυτή είναι η επίσημη προσφορά, 500gb και 3100 λεπτά με τη χρήση του προγράμματος L 12€ αξίας και ότι το γνώριζα ,ότι αυτό θα πρέπει να ενεργοποιηθεί κάθε μήνα.

τουλαχιστον είπαν αν θα δινει τα 500gb καθε μηνα για τη διαρκεια που λέγανε ή θα μας ρίξουν κανένα άκυρο και εκει; προσωπικά δε με χαλάει γιατι θα έβαζα όπως και να έχει €10 για τα 40gb του giga wifi on the spot

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zygorito είπε

τουλαχιστον είπαν αν θα δινει τα 500gb καθε μηνα για τη διαρκεια που λέγανε ή θα μας ρίξουν κανένα άκυρο και εκει; προσωπικά δε με χαλάει γιατι θα έβαζα όπως και να έχει €10 για τα 40gb του giga wifi on the spot

Σε ότι αφορά το ερώτημα σου θα τα δίνει θεωρητικά.

Υγ.Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ.

Τελικά καλύτερα έτσι. Έστειλα όλο το υπόλοιπο στο 19828 και ένιωσα πραγματικά υπέροχα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις με πήραν και εμένα από την εξυπηρέτηση πελατών γιατί ο υπάλληλος που μίλησα το πρωί μεσω μηνυμάτων δεν ήξερε την προσφορά κι επρεπε να μιλήσει με προϊστάμενο..

Και μου ειπε οτι εχει ενεργοποιηθει κανονικά η προσφορά με απεριόριστα δεδομένα και ομιλία και ας μη φαίνεται και για αυτο αφαιρέθηκαν τα 12€. Και μου ενεργοποίησαν δωρεάν το cu combo L ως έξτρα προσφορά..  😂🤣

Επεξ/σία από dimis_pj
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Είναι δηλαδή κρυφή προσφορά... 

Ναι κι επειδή ανησύχησαν ότι εγώ μπορεί να εξαντλήσω τα απεριόριστα είπαν πάρε μωρέ κι ενα Cu combo L... Δείγμα μεγάλης και σοβαρής εταιρείας που σκέφτεται τον πελάτη..🤣

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Είναι δηλαδή κρυφή προσφορά... 

Τα έχουν χαμένα. 

Βέβαια και 500gb να είναι, σε 5 μήνες θα είναι 2,5tb... δεν τα καταναλώνεις 

Αλλά παραμένει η κοροϊδία... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Τα έχουν χαμένα. 

Βέβαια και 500gb να είναι, σε 5 μήνες θα είναι 2,5tb... δεν τα καταναλώνεις 

Αλλά παραμένει η κοροϊδία... 

ναι κι εγώ με τα 500 gb μια χαρά ειμαι δεν εχω παραπονο..αλλα εχει πλακα που δεν ξερει κανεις αυτη την προσφορά...να φανταστείς στο chat μου λέει στείλτε μου λιγο το μήνυμα που σας ηρθε με την προσφορά..και του λεω δεν ηρθε με μηνυμα, την ειχατε στο site της εταιρείας..κι εκει μου είπε οτι πρεπει να μιλησει με προϊστάμενο...

Δημοσ.

Και στο δικό μου νούμερο και στου αδερφού μου μας ενεργοποίησαν το Combo L χωρίς να το έχω τσεκαρει όταν έκανα την παραγγελία. 

Αρχίζω και φορτώνω με αυτά που κάνουν.

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνουμε όλη μαζική καταγγελία στην ΕΕΕΤ μπας και βάλλουν μυαλό γιατί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...