Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 5 μήνες [ΤΕΛΟΣ]

Decano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα ενεργοποιηθηκε και εμένα η κάρτα... Μπήκα στην εφαρμογή cu και είδα οτι μου είχαν πάρει τα 12 € και είχαν ενεργοποιήσει το πακέτο cu combo L. Αυτο είναι τα απεριόριστα που λένε; ή το ενεργοποιήσαν μόνοι το πακέτο αυτό; Επίσης η δικιά μου συσκευή P40 Pro δείχνει οτι πιάνει 5G στον Βόλο που βρίσκομαι αλλά οι ταχύτητες είναι πιο χαμηλές και απο 4g άλλης εταιρείας. 

Spoiler

Screenshot_20211204_164550_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Spoiler

Screenshot_20211204_164655_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Spoiler

Screenshot_20211204_164816_gr.mobile.vodafone.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπ, μόλις μου αφαίρεσαν 12€ και μου ενεργοποίησαν το Cu combo L...τα 2500 λεπτά εγιναν 3500... απεριόριστα πουθενά... έλεος ρε Vodafone...ποιος μιλάει παλι στο support... βαρέθηκα

Επεξ/σία από dimis_pj
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, sistah είπε

Και εμενα το ιδιο..Θα παρω ενα τηλεφωνο να τελειωνουμε γιατι με chat δεν βγαινει ακρη.

Το ίδιο και σε εμένα... 

Μίλησα με έναν Γιώργο στο τηλ

500gb δίνουν. Αν τα φαμε θα μας βάλουν και άλλα μιας και το πακέτο είναι απεριόριστα... 

Η ανανέωση θα γίνετε αυτόματα κάθε μήνα, αρκεί να έχουμε μέσα χρήματα. 

Επεξ/σία από andreas1gr

Λοιπον πηρα την τεχνικη υποστηριξη (που ειναι δωρεαν) και κλασικα δεν γνωριζε η κοπελα για την προσφορα  μεχρι να της πω οτι ειναι το offer με τα ακουστικα xiaomi.
Εκει καπου ενιωσε και μου ζητησε το ID της παραγγελιας που ερχεται σε email κατα την αγορα της προσφορας.
Το μονο που εκανε ηταν να προωθησει το προβλημα με ticket και μου ειπε πως θα με ενημερωσει τηλεφωνικα αν εχει καποιο update ή θα μου ερθει καποιο sms για την πορεια του αιτηματος. Αν δεν αλλαξει κατι, μου ειπε να επικοινωνησω απο Δευτερα.

24 minutes ago, andreas1gr said:

Το ίδιο και σε εμένα... 

Μίλησα με έναν Γιώργο στο τηλ

500gb δίνουν. Αν τα φαμε θα μας βάλουν και άλλα μιας και το πακέτο είναι απεριόριστα... 

Η ανανέωση θα γίνετε αυτόματα κάθε μήνα, αρκεί να έχουμε μέσα χρήματα. 

Για το οτι εβαλαν ενα οτι ναναι πακετο δεν σου ειπε κατι?

Και σε μενα εχει ενεργοποιηθει το CU Combo L και υπαρχει ενας κωδικος στο CU around (μαλλον το sms που εστειλα για τα ακουστικα). Πιστευω οτι το προβλημα μπορει να οφειλεται στην εγκριση της προσφορας απο την ΕΕΤΤ.

• Confused 1

Μίλησα με chat και μου είπαν ότι τα 500gb φτάνουν και δε χρειάζομαι απεριόριστα.

Για την ομιλία δεν είπαν τίποτα.

Τους είπα ότι θα κάνω καταγγελία για παραπλάνηση και συνέχιζαν να μου λένε ότι είναι αρκετά τα 500gb.

5 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Μίλησα με chat και μου είπαν ότι τα 500gb φτάνουν και δε χρειάζομαι απεριόριστα.

Για την ομιλία δεν είπαν τίποτα.

Τους είπα ότι θα κάνω καταγγελία για παραπλάνηση και συνέχιζαν να μου λένε ότι είναι αρκετά τα 500gb.

Κοροϊδία... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι εδω τα ιδια  -  12 € και είχαν ενεργοποιήσει πακέτο cu combo  L .....Ενεργοποιώ τα απεριόριστα data με 10 ευρώ  για 30 μερες ?

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα βάζει ο καθένας ότι θέλει. Αύριο θα μιλήσω και θα ζητήσω αναίρεση στην ενεργοποίηση του πακέτου L ή τα χρήματα μου πίσω μιας και ούτε τα απεριόριστα πήρα ούτε τα ακουστικά χωρίς να ευθυνομαι σε κάτι.

Επεξ/σία από sgatzo

1 λεπτό πριν, mples είπε

οταν ελεγα εγω ημουν μιρλας

Να σου πω κάτι; Παίζει να μη φάω ούτε 30 όχι 500 gb και να μη μιλήσω ούτε 5 λεπτά... Όμως όταν μου λες απεριόριστα και ξαφνικά βγαίνει κάτι άλλο είναι φάουλ και μεγάλο

Και τα μισά λεπτά που παίρνουμε δωρο τα τρώμε μιλώντας με την εξυπηρέτηση για να βγάλουμε άκρη….μια χαρά 

Μίλησα με το live chat το απόγευμα και τους εξήγησα στην παραγγελία του πακέτου δεν έδωσα άδεια να μου ενεργοποιήσετε το cu combo L με 12 ευρώ παρά μόνο τα απεριόριστα γιγα, όπως έλεγε και η περιγραφή του πακέτου που παρήγγειλα. Ο άνθρωπος  στο τσατ μου απάντησε οτι αν δεν το θέλω το πακέτο αυτό μπορεί να μου το αφαιρέσει και να μου γυρίσει τα χρήματα πίσω στο λογαριασμό όπως φυσικά και έκανα. Πριν λίγο μου ήρθε και μήνυμα απο την Vodafone οτι προστέθηκε στο υπόλοιπο μου 12 ευρώ που είναι στη ουσία το ποσό απο το πακέτο. Επίσης για τα απεριόριστα μου είπε οτι θα τα βάλουν μεσα στις επόμενες μέρες και η αποστολή όλων των παραγγελιών  των ακουστικών θα ολοκληρωθεί έως 10/12. 

Από παλιότερη προσφορά, έχω τη συσκευή για 4g hotshot της Huawei και τη λειτουργουσα με άλλη κάρτα Vodafone wifi on the spot πρόγραμμα. 

Ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις στο apn  για τη νέα αυτή sim? Μπορώ να έχω ίντερνετ από hotspot όταν είναι σε κινητό , όχι όμως όταν την βάζω στο mobile wifi router της huawei

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...