Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 5 μήνες [ΤΕΛΟΣ]

Decano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kαλησπερα καλα που τηρουν αυτα που γραφουν , μαs λενε για ενεργοποιησειs μεχρι 05/12/2021 ,και σημερα αλλαξαν την προσφορα.Και ηθελα να κανω την φορητοτητα την Κυριακη 05/12 ,αλλα ανθρακαs ο θυσαυροs.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, stalker96 είπε

Παρέλαβε κανείς από περιφέρεια η μόνο Αττική εξυπηρετούν προς το παρόν λόγω εγγύτητας;

επαρχια την εχουμε εδω και 2 μερες προχτες δλδ

15 λεπτά πριν, stalker96 είπε

Παρέλαβε κανείς από περιφέρεια η μόνο Αττική εξυπηρετούν προς το παρόν λόγω εγγύτητας;

κι εγώ Πρέβεζα την έχω από την Τρίτη..

9 ώρες πριν, stalker96 είπε

Επαρχία παρέλαβα την Τρίτη (παραγγελία 26/11)

Για να καταλάβετε πόσο μακακες ειναι μόλις ανακάλυψα τι πατάτα έχουν κάνει μου έχουν ενεργοποιησει πακέτο που δεν έχω επιλέξει συγκεκριμένα το cu combo L θα τους πάρω και θα γίνει της ποπης 

Screenshot_2021-12-04-09-01-08-968_gr.mobile.vodafone.jpg

Εγώ από αγορά από Τρίτη για παράδοση χωριό στην Αχαΐα, ακόμα περιμένουμε.

Στο chat μου είπαν ότι έχει δρομολογηθεί κανονικά και απλά υπάρχει φόρτος.

Είδα τώρα μήνυμα στο νούμερο επικοινωνίας που είχα δώσει ότι γράφει το αργότερο για Δευτέρα.

Το πρόβλημα είναι πως θα έχω φύγει εγώ που κατέβηκα για δουλειές και δεν ξέρω πως θα βγάλουν άκρη με ενεργοποίηση και προγράμματα οι δικοί μου.

1 ώρα πριν, hiphone2020 είπε

Παρέλαβε κανένας ακουστικά; Εάν παραλάβει να ενημερώσει και να δούμε πόσα στείλανεεεε

Είναι νωρίς ακόμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πήρα και εγώ τις sim, ήτανε η παράδοση για πέμπτη αλλά δεν μπορούσα και παρέλαβα μόνος μου από το μαγαζί του κούριερ. Κέντρο Αθήνας μένω.

Δεν λέει κάτι για ακουστικά μέσα, μόνο μια δώρο επιταγή adidas 15€ για παραγγελίες άνω των 60€ και εγω. Έκανα έγκαιρη παραγγελία πάντως για ακουστικά. Θα στείλω αργότερα τα δικαιολογητικά.

Επεξ/σία από Darky

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...