eduardo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Και σε εμένα σταθερά H+ 17 λεπτά πριν, eduardo είπε Και σε εμένα σταθερά H+ Με το μήνυμα στο 1285 ήρθε το 4G άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandros32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Kαλησπερα καλα που τηρουν αυτα που γραφουν , μαs λενε για ενεργοποιησειs μεχρι 05/12/2021 ,και σημερα αλλαξαν την προσφορα.Και ηθελα να κανω την φορητοτητα την Κυριακη 05/12 ,αλλα ανθρακαs ο θυσαυροs..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Πρέπει να πούλησαν πολλές κάρτες αυτή τη φορά. Ας είναι καλά το insomnia που τους έκανε πάλι μάγκες εκεί στη vodafone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδια η αποστολη ΣΜΣ Στείλε W στο 54646 δε χρεωνεται ; Aφου λεει προσοχη υπηρεσια υψηλης χρεωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalker96 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβε κανείς από περιφέρεια η μόνο Αττική εξυπηρετούν προς το παρόν λόγω εγγύτητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, stalker96 είπε Παρέλαβε κανείς από περιφέρεια η μόνο Αττική εξυπηρετούν προς το παρόν λόγω εγγύτητας; επαρχια την εχουμε εδω και 2 μερες προχτες δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, stalker96 είπε Παρέλαβε κανείς από περιφέρεια η μόνο Αττική εξυπηρετούν προς το παρόν λόγω εγγύτητας; κι εγώ Πρέβεζα την έχω από την Τρίτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Αγορά από 27/11 μου είπαν ότι Δευτέρα θα έχω την κάρτα για Τρίπολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, stalker96 είπε Παρέλαβε κανείς από περιφέρεια η μόνο Αττική εξυπηρετούν προς το παρόν λόγω εγγύτητας; Επαρχία παρέλαβα την Τρίτη (παραγγελία 26/11) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Για να καταλάβετε πόσο μακακες ειναι μόλις ανακάλυψα τι πατάτα έχουν κάνει μου έχουν ενεργοποιησει πακέτο που δεν έχω επιλέξει συγκεκριμένα το cu combo L θα τους πάρω και θα γίνει της ποπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ από αγορά από Τρίτη για παράδοση χωριό στην Αχαΐα, ακόμα περιμένουμε. Στο chat μου είπαν ότι έχει δρομολογηθεί κανονικά και απλά υπάρχει φόρτος. Είδα τώρα μήνυμα στο νούμερο επικοινωνίας που είχα δώσει ότι γράφει το αργότερο για Δευτέρα. Το πρόβλημα είναι πως θα έχω φύγει εγώ που κατέβηκα για δουλειές και δεν ξέρω πως θα βγάλουν άκρη με ενεργοποίηση και προγράμματα οι δικοί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβε κανένας ακουστικά; Εάν παραλάβει να ενημερώσει και να δούμε πόσα στείλανεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, hiphone2020 είπε Παρέλαβε κανένας ακουστικά; Εάν παραλάβει να ενημερώσει και να δούμε πόσα στείλανεεεε Είναι νωρίς ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Ακόμα καμία ενημέρωση για το <<αποκλειστικό>> πακέτο με τα unlimited data/λεπτά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα πήρα και εγώ τις sim, ήτανε η παράδοση για πέμπτη αλλά δεν μπορούσα και παρέλαβα μόνος μου από το μαγαζί του κούριερ. Κέντρο Αθήνας μένω. Δεν λέει κάτι για ακουστικά μέσα, μόνο μια δώρο επιταγή adidas 15€ για παραγγελίες άνω των 60€ και εγω. Έκανα έγκαιρη παραγγελία πάντως για ακουστικά. Θα στείλω αργότερα τα δικαιολογητικά. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Darky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις