andreas1gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Dronegreece είπε VODAFONE: H ΔYNATOTHTA XPHΣHΣ TOY ΔIKTYOY 4G EINAI HΔH ENEPΓOΠOIHMENH. Κάνε επανεκκινηση το κινητό (βρε μήπως δεν πιάνει γενικότερα 4G εκεί που είσαι;) Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Dronegreece είπε Έβαλα αυτή πού είπες και φαίνεται ότι είναι η σωστή. Στα data φέρνει μόνο Η+ Μήπως θέλει χρόνο να για να δω 4g η 5g? Μπορεί να μην πιάνει καλά εκεί που είσαι. Πχ εγώ σε απόσταση 800μ στο ένα σημείο πιάνω 98/62 (4g) και στο άλλο H+ ή 10/2 (4g) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 ρε παιδια τι γινετε γιατι η καρτα μου εχει υπολοιπο 10,71 χωρις να εχω βαλει κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, mples είπε ρε παιδια τι γινετε γιατι η καρτα μου εχει υπολοιπο 10,71 χωρις να εχω βαλει κατι ? Αν είχες τσεκάρει +1 δλδ να ερθει η κάρτα με το πακέτο των 12€ ενεργοποιημένο, αφαιρέθηκαν απο τα 22,71 του διπλασιαμού και σου ήρθε με το υπόλοιπο 10,71 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δείτε εδώ αλητεία δεν έβαλα κανένα πακέτο 2 λεπτά πριν, scullyist είπε Αν είχες τσεκάρει +1 δλδ να ερθει η κάρτα με το πακέτο των 12€ ενεργοποιημένο, αφαιρέθηκαν απο τα 22,71 του διπλασιαμού και σου ήρθε με το υπόλοιπο 10,71 και που ειναι τα απεριοριστα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dronegreece Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα δείχνει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mples είπε και που ειναι τα απεριοριστα ?? Αν διαβασεις το νημα, εχει γινει μπαχαλο και ακομα δεν το εβαλαν. Εχουν βαλει τα 500gb και τα 2,500-3000 λεπτα ομιλιας για ενα μηνα ως λυση μετα απο τα παραπονα του κοσμου, θεωρητικα είναι προσωρινο. Απλα σε αλλα μελη εχει ακομα τα 22,71. Αν δεν ειχαν τσεκαρει αυτο που εδειξα, ενω εσυ ναι, εξηγειται. Αν δεν το ειχες τσεκαρει...weird. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από scullyist 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 δηλαδη οποιος το τσεκαρε ειναι μακακας σαν και εμενα χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Τότε είμαι κι εγώ LOL, θα το διαπιστώσω όταν επιτέλους έρθει η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgatzo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μα κι εγώ το είχα τσεκάρει και μου έχει 22.71€ με 514.78gb και 2500 λεπτά. Μίλησα στο chat και μου είπαν θα μπουν μέσα στην ημέρα τα απεριόριστα. Τουλάχιστον δεν μου τράβηξαν και τα 12€ που πλήρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sgatzo είπε Μα κι εγώ το είχα τσεκάρει και μου έχει 22.71€ με 514.78gb και 2500 λεπτά. Μίλησα στο chat και μου είπαν θα μπουν μέσα στην ημέρα τα απεριόριστα. Τουλάχιστον δεν μου τράβηξαν και τα 12€ που πλήρωσα Α καλαα...μιλάμε τα χουν κανει, να μην πω. Λογικά θα αφαιρεθουν τα 12€υρα απο ολους οταν ενεργοποιηθει τοτε. Αν και φαινεται πως εχουν θεμα με την λογικη, ιδωμεν λολ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, sgatzo είπε Μα κι εγώ το είχα τσεκάρει και μου έχει 22.71€ με 514.78gb και 2500 λεπτά. Μίλησα στο chat και μου είπαν θα μπουν μέσα στην ημέρα τα απεριόριστα. Τουλάχιστον δεν μου τράβηξαν και τα 12€ που πλήρωσα 23 λεπτά πριν, mples είπε που ειναι τα απεριοριστα ?? Θα μπουν ρε μάστορα... Έχεις 500gb μέχρι να μπουν τα απεριόριστα... Δεν σε φτάνουν;;; Πολύ μιρλα έχεις (χωρίς παρεξήγηση)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Θα μπουν ρε μάστορα... Έχεις 500gb μέχρι να μπουν τα απεριόριστα... Δεν σε φτάνουν;;; Πολύ μιρλα έχεις (χωρίς παρεξήγηση)... οχι βρε φιλε η μιρλα μου ειναι οτι χωρις να εχω βαλει τιποτα μου τραβηξαν χρηματα για κατι που δεν εχω επιλεξει Παράλογο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμενα πάλι μου στείλανε τη sim που έχει μέσα τα λεφτά ΑΝΕΝΕΡΓΗ!!! (η άλλη, το...δώρο, λειτουργεί κανονικά) Χθες έφαγα όλη τη μέρα στο chat και καταλήξαμε το βράδυ ότι θα την ενεργοποιήσουν το αργότερο σήμερα. Μαντέψτε: ακόμα τίποτα!!! Φαντάζομαι ότι για τα ακουστικά θα γίνει πάλι...χαμός (δηλ. παίζει να τα πάρουν αυτοί που κάναν αργότερα παραγγελία και όχι οι πρώτοι...) ΥΓ ειχα φανταστεί την εξέλιξη, αλλά τέτοιο χάλι δεν το περίμενα. Πολύ φασαρία τελικά, ως συνήθως στο Ελλαδιστάν... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από samsunglife Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Eγω εχω παρει μερικα GB αλλα καθολου ομιλια. Τα 22,71 τα εχω αλλα μεχρι εκει. Υπομονη I guess. Θα επικοινωνησω μια στο chat μπας και.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις