mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 ποιο μηνυμα ρε παιδια εμενα δεν λεει κατι για μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, mples είπε ποιο μηνυμα ρε παιδια εμενα δεν λεει κατι για μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αυτή που αναγράφεται πρώτη στην υπεύθυνη δήλωση. Από που προκύπτει αυτό φίλε μου; Τι σχέση έχουν τα ακουστικά με μια έχτρα έκπτωση; 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε και ποιος σου ειπε για το μηνυμα φιλε γιατι εμενα δεν μου εχουν πει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, mples είπε και ποιος σου ειπε για το μηνυμα φιλε γιατι εμενα δεν μου εχουν πει κατι Το έγραφε μέσα στον φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 α καταλαβα δηλαδη εμεις που δεν γραφει θα παρουμε το μακρυτερο α ρε cu δουλεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, mples είπε α καταλαβα δηλαδη εμεις που δεν γραφει θα παρουμε το μακρυτερο α ρε cu δουλεμα Πότε έκανες την αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Επειδη και εγω δεν ειχα το μηνυμα για τα ακουστικα και εκανα παραγγελια το σαββατο πρωι,μιλησα με το live chat και μου ειπαν οτι θα σταλουν κανονικα.Τωρα αν ισχυει ή οχι ενας θεος ξερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dronegreece Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά ποια από τις δύο κάρτες είναι αυτή με τα απεριόριστα οέο; Η μία λέει 12€ και η άλλη λέει ΔΩΡΟ + 1CU νούμερο. Στην υπεύθυνη δήλωση η σειρά είναι: 1) ο αριθμός με τα 12€ 2) ο αριθμός που λέει εχει την ένδειξη ΔΩΡΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
analysis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 εχετε καποιο νέο σχετικα με τα απεριοριστα data και ομιλια; Εγω ακομη εχω 500 gb και 2900 λεπτα προς ολους που ληγουν σε 40 μερες. Παρελαβα πριν απο 2 μερες τη sim. Μιλησα με support και ειπαν να περιμενω 24 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Πότε έκανες την αγορά; 26/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Dronegreece είπε Ρε παιδιά ποια από τις δύο κάρτες είναι αυτή με τα απεριόριστα οέο; Η μία λέει 12€ και η άλλη λέει ΔΩΡΟ + 1CU νούμερο. Στην υπεύθυνη δήλωση η σειρά είναι: 1) ο αριθμός με τα 12€ 2) ο αριθμός που λέει εχει την ένδειξη ΔΩΡΟ Εγώ έβαλα αυτήν που ΔΕΝ έγραφε δώρο. 12 λεπτά πριν, mples είπε 26/11 Στείλε W στο 54646 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εγώ έβαλα αυτήν που ΔΕΝ έγραφε δώρο. Στείλε W στο 54646 Οκ σε ευχαριστώ θα το στείλω όταν μου ενεργοποίησουν την κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dronegreece Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Έβαλα αυτή πού είπες και φαίνεται ότι είναι η σωστή. Στα data φέρνει μόνο Η+ Μήπως θέλει χρόνο να για να δω 4g η 5g? 20 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εγώ έβαλα αυτήν που ΔΕΝ έγραφε δώρο. Στείλε W στο 54646 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Dronegreece είπε Έβαλα αυτή πού είπες και φαίνεται ότι είναι η σωστή. Στα data φέρνει μόνο Η+ Μήπως θέλει χρόνο να για να δω 4g η 5g? Στείλε 4G ΝΑΙ στο 1285 και περίμενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dronegreece Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Στείλε 4G ΝΑΙ στο 1285 και περίμενε VODAFONE: H ΔYNATOTHTA XPHΣHΣ TOY ΔIKTYOY 4G EINAI HΔH ENEPΓOΠOIHMENH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις