Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vins είπε

Έφτασαν το στόχο για τα νέα νούμερα πριν το κλείσιμο της χρονιάς μάλλον.

Εγώ σε επικοινωνία με το cu chat είχα τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από τον άλλο φίλο που έγραψε παραπάνω. Τους είπα ότι παρήγγειλα 27/11 και πριν παραλάβω τη sim θέλω επιβεβαίωση ότι θα στείλουν τα ακουστικά. Μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στείλουν email να ρωτήσουν. Τους είπα ότι αν δεν μου επιβεβαιώσουν για τα ακουστικά δε θα παραλάβω γιατί δεν είναι η προσφορά που παρήγγειλα και μου είπαν καταλαβαίνουμε!Ούτε σκοτώθηκαν να με πάρουν τηλ ούτε τπτ όπως είχε πει ο φίλος.

Αρνήθηκα την παραλαβή και τέλος 😀

Για να παραλάβεις τα ακουστικά, στέλνεις από το νέο νούμερο συγκεκριμένο sms…

Σιγά μην έτρεχαν πίσω από έναν περίεργο υποψήφιο πελάτη…

Τέλος πάντων.. για να έχεις αρνηθεί, πάει να πει ότι δεν χρειαζόσουν ποτέ την προσφορά… οπότε βγήκες κερδισμένος.

934627378_.png.55c3affcf64a65c19b2332fbad9beb55.png

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Για να παραλάβεις τα ακουστικά, στέλνεις από το νέο νούμερο συγκεκριμένο sms…

Σιγά μην έτρεχαν πίσω από έναν περίεργο υποψήφιο πελάτη…

Τέλος πάντων.. για να έχεις αρνηθεί, πάει να πει ότι δεν χρειαζόσουν ποτέ την προσφορά… οπότε βγήκες κερδισμένος.

Περίεργος υποψήφιος πελάτης κάποιος ο οποίος τους ζητά να επιβεβαιώσουν την ακριβή προσφορά τους που περιελάμβανε τα ακουστικά 😂😂😂 Ωραιος!

Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα μάθουμε κι εδώ στην Ελλάδα ό,τι αφορά την καταναλωτική συνείδηση!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vins είπε

Περίεργος υποψήφιος πελάτης κάποιος ο οποίος τους ζητά να επιβεβαιώσουν την ακριβή προσφορά τους που περιελάμβανε τα ακουστικά 😂😂😂 Ωραιος!

Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα μάθουμε κι εδώ στην Ελλάδα ό,τι αφορά την καταναλωτική συνείδηση!

Φυσικά περίεργος, όταν λένε δημόσια ως πότε ισχύει η προσφορά των ακουστικών (παραγγελίες μέχρι και 28/11). Εκτός και αν θέλεις να σου υπογράψουν και υπεύθυνη Δήλωση…

Τέλος πάντων, αρνήθηκες και ηρέμησες… Κερδίσατε και οι δυο…

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Φυσικά περίεργος, όταν λένε δημόσια ως πότε ισχύει η προσφορά των ακουστικών (παραγγελίες μέχρι και 28/11). Εκτός και αν θέλεις να σου υπογράψουν και υπεύθυνη Δήλωση…

Τέλος πάντων, αρνήθηκες και ηρέμησες… Κερδίσατε και οι δυο…

Εγώ επικοινώνησα μαζί τους και τους ανέφερα ότι παρήγγειλα 27/11. Δε μου απάντησε επισήμως κάνεις τους ότι αφού παρήγγειλα έως τις 28/11 θα τα πάρω. Αν ήταν τόσο εύκολο, γιατί δε μου είπαν "ναι σας το επιβεβαιώνουμε"; Απλό δεν ειναι; 

Αντιθέτως μου είπαν ότι δεν μπορώ να σας επιβεβαιώσω, μπορώ να στείλω e-mail να ρωτήσω. Έχω και αντίγραφο της συνομιλίας στο e-mail μου φυσικά. Οπότε νομίζω ότι περίεργη είναι η αντιμετώπισή τους και όχι εγώ.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, eye11 είπε

Υπάρχει κάποιος που έκανε φορητότητα και έχει παραλάβει ή όσοι παρέλαβαν ζήτησαν νέο αριθμό ?

εκανα εγω φορητοτητα μαζι κ αλλο ενα νεο νουμερο . το νεο νουμερο ηρθε , η φορητοτητα ουτε καν εχει ξεκινησει 

μετα απο παραλαβη του νεου αριθμου κ ενεργοποιησει , μουφα το καρπουζι , καλλα μου ελεγαν ,  4g στην περιοχη μου μεσα στο σπιτι ουτε για δηγμα, 1 γραμμη κ αυτη χανεται κ γυρναει σε 3g ,  εννεοειτε εκανα ενεργοποιησει 4g/5g !  η καρτα θα παει στα σκουπιδια μετα το τελος των gb ομιλιας σε 30 μερυλες δλδ !!! ευγε voda ,   παμε γερα cosmote παρε μας τα βρακια 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε

εκανα εγω φορητοτητα μαζι κ αλλο ενα νεο νουμερο . το νεο νουμερο ηρθε , η φορητοτητα ουτε καν εχει ξεκινησει 

μετα απο παραλαβη του νεου αριθμου κ ενεργοποιησει , μουφα το καρπουζι , καλλα μου ελεγαν ,  4g στην περιοχη μου μεσα στο σπιτι ουτε για δηγμα, 1 γραμμη κ αυτη χανεται κ γυρναει σε 3g ,  εννεοειτε εκανα ενεργοποιησει 4g/5g !  η καρτα θα παει στα σκουπιδια μετα το τελος των gb ομιλιας σε 30 μερυλες δλδ !!! ευγε voda ,   παμε γερα cosmote παρε μας τα βρακια 

Εμ Γιώργο μου δεν σου φταίει κανένας... 

Πρώτα κάνεις τσεκ στο σπίτι ή στα μέρη που θα βρίσκεσαι για σήμα και ταχύτητες και μετά κάνεις αγορά... 

Σίγουρα η cosmote στις περιοχές που είμαι έχει καλύτερες ταχύτητες, αλλά απεριόριστα με 12€ δεν δίνει, οπότε μια χαρά προσφορά για εμένα. 

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εμ Γιώργο μου δεν σου φταίει κανένας... 

Πρώτα κάνεις τσεκ στο σπίτι ή στα μέρη που θα βρίσκεσαι για σήμα και ταχύτητες και μετά κάνεις αγορά... 

δεν εχει κανεις voda στο κυκλο , ολοι παιδι της κοσμο ειμαστε

Δημοσ.

Έκανα την αίτηση προχτές για τη μητέρα μου στο χωριό, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι τώρα.

Αύριο κατεβαίνω κατά εκεί, θα πάω προς την τοπική voda να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vins είπε

Έφτασαν το στόχο για τα νέα νούμερα πριν το κλείσιμο της χρονιάς μάλλον.

Εγώ σε επικοινωνία με το cu chat είχα τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από τον άλλο φίλο που έγραψε παραπάνω. Τους είπα ότι παρήγγειλα 27/11 και πριν παραλάβω τη sim θέλω επιβεβαίωση ότι θα στείλουν τα ακουστικά. Μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στείλουν email να ρωτήσουν. Τους είπα ότι αν δεν μου επιβεβαιώσουν για τα ακουστικά δε θα παραλάβω γιατί δεν είναι η προσφορά που παρήγγειλα και μου είπαν καταλαβαίνουμε!Ούτε σκοτώθηκαν να με πάρουν τηλ ούτε τπτ όπως είχε πει ο φίλος.

Αρνήθηκα την παραλαβή και τέλος 😀

Αρνητής παραλαβής τυπε;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AAAAALEKOS είπε

Τι ακριβώς συγκεκριμένο μήνυμα, πρέπει να στείλουμε από το καινούργιο νούμερο για να παραλάβουμε τα ακουστικά; 

Μέσα στον φάκελο αναγράφει σε ξεχωριστό χαρτί τι θα στείλεις μόλις ενεργοποιηθεί το νούμερο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Μέσα στον φάκελο αναγράφει σε ξεχωριστό χαρτί τι θα στείλεις μόλις ενεργοποιηθεί το νούμερο 

Σήμερα, παρέλαβα τις δύο κάρτες με την υπεύθυνη δήλωση, ενεργοποίησα την κάρτα της προσφοράς αλλά δεν είχε μέσα στο φάκελο, ούτε μου είπαν κάτι για τα ακουστικά. Μπορείς να γράψεις τι πρέπει να στείλουμε; 

Επεξ/σία από AAAAALEKOS
Πρόσθεση σχολίου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, AAAAALEKOS είπε

Σήμερα, παρέλαβα τις δύο κάρτες με την υπεύθυνη δήλωση, ενεργοποίησα την κάρτα της προσφοράς αλλά δεν είχε μέσα στο φάκελο, ούτε μου είπαν κάτι για τα ακουστικά. 

εμενα εγραφε να στειλω απο την κάρτα που έλαβα, W στο 54646 

Επεξ/σία από dimis_pj
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...