dorinpro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, a400 είπε Μονο σε καταστημα η και online? Μόνο καταστήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Στην υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνουμε εμείς και τους αριθμούς των SIM; Έχουν και σε εσάς προτσεκαρισμένα όλα τα "Συναινώ"; σε κάτι διαφημιστικά κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Philippe είπε Στην υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνουμε εμείς και τους αριθμούς των SIM; Έχουν και σε εσάς προτσεκαρισμένα όλα τα "Συναινώ"; σε κάτι διαφημιστικά κλπ; Πολλά από αυτά μπορείς να τα αλλάξεις μετά την ενεργοποίηση μέσα από το app. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 5 hours ago, Philippe said: Στην υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνουμε εμείς και τους αριθμούς των SIM; Έχουν και σε εσάς προτσεκαρισμένα όλα τα "Συναινώ"; σε κάτι διαφημιστικά κλπ; Στην δικιά μου ήταν συμπληρωμένοι οι αριθμοί (694..). Δεν συμπλήρωσα κάτι σε αυτό το σημείο. Τα Συναινώ τα έκανα όλα Όχι. Θα τα δει δεν θα τα δει κανεις, είναι άλλο θέμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
my_box Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Έχω κι εγώ ενεργοποιηθεί με την προσφορά από προχθές, αλλά έχω μόνο "πιστωθεί" με τα 500 gb και τα 2.700 λεπττά ομιλίας προς όλους, χωρίς να φαίνονται ενεργοποιημένα τα απεριόριστα data και ομιλία της προσφοράς. Επίσης το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας παραμένει στα 22.71 ευρώ (με διπλασιασμό των 12), χωρίς να έχουν κρατήσει τα 12 ευρω για την ενεργοποίηση της προσφοράς. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ή απλά περιμένουμε να "ξεμπουκώσει" το σύστημα της Vodafone και να ενεργοποιηθούν data και ομιλία, σύμφωνα με την προσφορά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eye11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχει κάποιος που έκανε φορητότητα και έχει παραλάβει ή όσοι παρέλαβαν ζήτησαν νέο αριθμό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo86 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, my_box είπε Έχω κι εγώ ενεργοποιηθεί με την προσφορά από προχθές, αλλά έχω μόνο "πιστωθεί" με τα 500 gb και τα 2.700 λεπττά ομιλίας προς όλους, χωρίς να φαίνονται ενεργοποιημένα τα απεριόριστα data και ομιλία της προσφοράς. Επίσης το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας παραμένει στα 22.71 ευρώ (με διπλασιασμό των 12), χωρίς να έχουν κρατήσει τα 12 ευρω για την ενεργοποίηση της προσφοράς. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ή απλά περιμένουμε να "ξεμπουκώσει" το σύστημα της Vodafone και να ενεργοποιηθούν data και ομιλία, σύμφωνα με την προσφορά ? Μόλις μίλησα με live chat μέσω του app και μου είπε πως δεν χρειάζεται να γίνει κάτι και πως λόγω φόρτου εργασίας έχουν καθυστερήσει. Υπομονή παιδιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etnica Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως εγώ χθές που έβαλα ενα προγραμματάκι με απεριόριστα δεδομένα για 7μέρες με 5€ για να δώ τι ταχύτητα έχει και η Voda ( μιάς και πολύ συχνά κάνω hot spot το κινητό με 5G ) έπιανε καρφωτά 10ΜΒ/sec, όπως και η Cosmote που έχω τώρα. Εύχομαι αυτό να ισχύει και στο πρόγραμμα που έχουμε και να μην έχει ταβάνι γιατί μετά RIP.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, eye11 said: Υπάρχει κάποιος που έκανε φορητότητα και έχει παραλάβει ή όσοι παρέλαβαν ζήτησαν νέο αριθμό ? Εγω εκανα φορητοτητα και εχω παραλαβει απο κουριερ. Τωρα περιμενω την εγκριση απο την ΕΒΔΑΒ. (2 με 5 μερες ελεγε στο χαρτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ που μίλησα με τσατ από Δευτέρα θα έχω την κάρτα 😬 και ας έκανα παραγγελία από τους πρώτους.υπομονη παίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά τα άφησα τσεκαρισμένα όπως τα είχαν. Απ' ό,τι φαίνεται, μας έχουν αναθέσει σε συγκεκριμένο υπάλληλο για αυτό κάνει ο καθένας τα δικά του. Στη δική μου αίτηση ήταν όλα τσεκαρισμένα από το Word και χειρόγραφα περασμένοι οι δύο αριθμοί με γραμμένη τη λέξη ΔΩΡΟ δίπλα από τον 2ο και μονογραφή κάτω κάτω στο "παραλαβών/-ούσα". Επίσης μου είχε κάνει highlight με κίτρινο (πάλι με το Word) τα περισσότερα κελιά, αλλ' όχι όλα όπως στην ασυμπλήρωτη υπ. δηλ. που έχουν για κατέβασμα εδώ: https://www.vodafonecu.gr/files/digital_form/AITHSH.pdf Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Philippe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Κι εγώ παιδιά μια απ'τα ίδια. Παρήγγειλα το νούμερο το Σάββατο και σήμερα παρέλαβα με όλες τις παροχές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Πολύ καλό deal θεωρώ για 12€ όλα αυτά και εάν έρθουν και τα ακουστικά με το καλό θα δέσει το γλυκό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpetro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 μεχρι 5 Δεκεμβριου δε λεγανε οτι ισχυει η προσφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, cpetro είπε μεχρι 5 Δεκεμβριου δε λεγανε οτι ισχυει η προσφορα? Ναι. Προφανώς έπεσαν μαζικές παραγγελίες και τελείωσε 5 ημέρες νωρίτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, cpetro είπε μεχρι 5 Δεκεμβριου δε λεγανε οτι ισχυει η προσφορα? Έφτασαν το στόχο για τα νέα νούμερα πριν το κλείσιμο της χρονιάς μάλλον. Εγώ σε επικοινωνία με το cu chat είχα τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από τον άλλο φίλο που έγραψε παραπάνω. Τους είπα ότι παρήγγειλα 27/11 και πριν παραλάβω τη sim θέλω επιβεβαίωση ότι θα στείλουν τα ακουστικά. Μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στείλουν email να ρωτήσουν. Τους είπα ότι αν δεν μου επιβεβαιώσουν για τα ακουστικά δε θα παραλάβω γιατί δεν είναι η προσφορά που παρήγγειλα και μου είπαν καταλαβαίνουμε!Ούτε σκοτώθηκαν να με πάρουν τηλ ούτε τπτ όπως είχε πει ο φίλος. Αρνήθηκα την παραλαβή και τέλος 😀 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από vins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις