Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 5 μήνες [ΤΕΛΟΣ]

Decano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνουμε εμείς και τους αριθμούς των SIM; Έχουν και σε εσάς προτσεκαρισμένα όλα τα "Συναινώ"; σε κάτι διαφημιστικά κλπ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Philippe είπε

Στην υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνουμε εμείς και τους αριθμούς των SIM; Έχουν και σε εσάς προτσεκαρισμένα όλα τα "Συναινώ"; σε κάτι διαφημιστικά κλπ;

Πολλά από αυτά μπορείς να τα αλλάξεις μετά την ενεργοποίηση μέσα από το app.

• Like 1

5 hours ago, Philippe said:

Στην δικιά μου ήταν συμπληρωμένοι οι αριθμοί (694..). Δεν συμπλήρωσα κάτι σε αυτό το σημείο. Τα Συναινώ τα έκανα όλα Όχι. Θα τα δει δεν θα τα δει κανεις, είναι άλλο θέμα...

• Like 1

Έχω κι εγώ ενεργοποιηθεί με την προσφορά από προχθές, αλλά έχω μόνο "πιστωθεί" με τα 500 gb και τα 2.700 λεπττά ομιλίας προς όλους, χωρίς να φαίνονται ενεργοποιημένα τα απεριόριστα data και ομιλία της προσφοράς. Επίσης το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας παραμένει στα 22.71 ευρώ (με διπλασιασμό των 12), χωρίς να έχουν κρατήσει τα 12 ευρω για την ενεργοποίηση της προσφοράς.

Χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ή απλά περιμένουμε να "ξεμπουκώσει" το σύστημα της Vodafone και να ενεργοποιηθούν data και ομιλία, σύμφωνα με την προσφορά ?

1 ώρα πριν, my_box είπε

Έχω κι εγώ ενεργοποιηθεί με την προσφορά από προχθές, αλλά έχω μόνο "πιστωθεί" με τα 500 gb και τα 2.700 λεπττά ομιλίας προς όλους, χωρίς να φαίνονται ενεργοποιημένα τα απεριόριστα data και ομιλία της προσφοράς. Επίσης το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας παραμένει στα 22.71 ευρώ (με διπλασιασμό των 12), χωρίς να έχουν κρατήσει τα 12 ευρω για την ενεργοποίηση της προσφοράς.

Χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ή απλά περιμένουμε να "ξεμπουκώσει" το σύστημα της Vodafone και να ενεργοποιηθούν data και ομιλία, σύμφωνα με την προσφορά ?

Μόλις μίλησα με live chat μέσω του app και μου είπε πως δεν χρειάζεται να γίνει κάτι και πως λόγω φόρτου εργασίας έχουν καθυστερήσει. Υπομονή παιδιά...

• Like 1

Πάντως εγώ χθές που έβαλα ενα προγραμματάκι με απεριόριστα δεδομένα για 7μέρες με 5€ για να δώ τι ταχύτητα έχει και η Voda ( μιάς και πολύ συχνά κάνω hot spot το κινητό με 5G ) έπιανε καρφωτά 10ΜΒ/sec, όπως και η Cosmote που έχω τώρα. Εύχομαι αυτό να ισχύει και στο πρόγραμμα που έχουμε και να μην έχει ταβάνι γιατί μετά RIP..

1 hour ago, eye11 said:

Υπάρχει κάποιος που έκανε φορητότητα και έχει παραλάβει ή όσοι παρέλαβαν ζήτησαν νέο αριθμό ?

Εγω εκανα φορητοτητα και εχω παραλαβει απο κουριερ. Τωρα περιμενω την εγκριση απο την ΕΒΔΑΒ. (2 με 5 μερες ελεγε στο χαρτι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά τα άφησα τσεκαρισμένα όπως τα είχαν. Απ' ό,τι φαίνεται, μας έχουν αναθέσει σε συγκεκριμένο υπάλληλο για αυτό κάνει ο καθένας τα δικά του. Στη δική μου αίτηση ήταν όλα τσεκαρισμένα από το Word και χειρόγραφα περασμένοι οι δύο αριθμοί με γραμμένη τη λέξη ΔΩΡΟ δίπλα από τον 2ο και μονογραφή κάτω κάτω στο "παραλαβών/-ούσα". Επίσης μου είχε κάνει highlight με κίτρινο (πάλι με το Word) τα περισσότερα κελιά, αλλ' όχι όλα όπως στην ασυμπλήρωτη υπ. δηλ. που έχουν για κατέβασμα εδώ:
https://www.vodafonecu.gr/files/digital_form/AITHSH.pdf 

Επεξ/σία από Philippe

Κι εγώ παιδιά μια απ'τα ίδια.

Παρήγγειλα το νούμερο το Σάββατο και σήμερα παρέλαβα με όλες τις παροχές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Πολύ καλό deal θεωρώ για 12€ όλα αυτά και εάν έρθουν και τα ακουστικά με το καλό θα δέσει το γλυκό!! 

Screenshot_2021-12-02-18-44-27-641_gr.mobile.vodafone.jpg

7 λεπτά πριν, cpetro είπε

μεχρι 5 Δεκεμβριου δε λεγανε οτι ισχυει η προσφορα? 

Ναι. Προφανώς έπεσαν μαζικές παραγγελίες και τελείωσε 5 ημέρες νωρίτερα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, cpetro είπε

μεχρι 5 Δεκεμβριου δε λεγανε οτι ισχυει η προσφορα? 

Έφτασαν το στόχο για τα νέα νούμερα πριν το κλείσιμο της χρονιάς μάλλον.

Εγώ σε επικοινωνία με το cu chat είχα τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από τον άλλο φίλο που έγραψε παραπάνω. Τους είπα ότι παρήγγειλα 27/11 και πριν παραλάβω τη sim θέλω επιβεβαίωση ότι θα στείλουν τα ακουστικά. Μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στείλουν email να ρωτήσουν. Τους είπα ότι αν δεν μου επιβεβαιώσουν για τα ακουστικά δε θα παραλάβω γιατί δεν είναι η προσφορά που παρήγγειλα και μου είπαν καταλαβαίνουμε!Ούτε σκοτώθηκαν να με πάρουν τηλ ούτε τπτ όπως είχε πει ο φίλος.

Αρνήθηκα την παραλαβή και τέλος 😀

Επεξ/σία από vins
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...