Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 5 μήνες [ΤΕΛΟΣ]

Decano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Jake07 είπε

Σε εμένα ενεργοποίησαν video pass, social pass, socialpath και εγώ δε ξέρω τι ακόμα... 

είναι το αρχικό έτσι ήταν και σε εμένα κάτι τέτοια

περίμενε να ενεργοποιηθεί

κάτι μου λέει ότι έχουν κάποιο πρόβλημα και το κάνουν χεράτα την διαδικασία

το support μου έχωσε εκεί κάμποσα λεπτά ομιλίας μέχρι να έρθει το πακέτο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, vins είπε

Έχω την εντύπωση ότι γενικά δε θα παραλάβω.. Και να παραλάβω χάσιμο χρόνου είναι για αυτά τα λεφτά που έχουν τα ακουστικά. Τεσπα, ο καθένας υπολογίζει ανάλογα. 

Συγγνώμη αλλά εσύ έκανες αγορά πακέτου που θα δώσεις 12€ για να πάρεις ακουστικά των 10-15€ χωρίς να χρειάζεσαι τα απεριόριστα για 5 μήνες; 

Τεσπα 

Εγω προσωπικά δεν είχα δει καν τα ακουστικά... Τα απεριόριστα ήθελα σε πολύ καλή τιμή... 

• Like 2

4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Συγγνώμη αλλά εσύ έκανες αγορά πακέτου που θα δώσεις 12€ για να πάρεις ακουστικά των 10-15€ χωρίς να χρειάζεσαι τα απεριόριστα για 5 μήνες; 

Τεσπα 

Εγω προσωπικά δεν είχα δει καν τα ακουστικά... Τα απεριόριστα ήθελα σε πολύ καλή τιμή... 

Same, τα ακουστικά θα πάνε δωράκι σε παιδάκι 10 χρόνων.. Θα τα δει λες και του πήρα και εγώ δε ξέρω τι.. 

σχετικα με τα ακουστικα τα οποια αναφερθηκαν οτι τελειωσαν την Δευτερα ενημερωνω οτι ειχα κανει την παραγγελια απο Παρασκευη, δεν ειχα ενημερωση για το αν τελειωσαν η οχι (παρα μονο απο εσας εδω 2 μερες μετα), δεν ειχα ενημερωση για το αν θα ερθουν με διαφορετικο κουριερ στα σμσ και σημερα που ηρθε ο κουριερ και μου εφερε μονο τον φακελο του ειπα οτι δεν παραλαμβανω. του εδωσα ομως τιπ γιατι ηρθε απο Πειραια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μισή ώρα είχα 200' προς όλους. Τώρα έχω 5200'. Μα την Παναγία δε ξέρω τι κάνουν.. Τα οποία έξτρα 5000 που είδα τώρα είναι προσφορά μόνο για σένα με 40 μέρες διάρκεια. 

Επεξ/σία από Jake07

34 λεπτά πριν, dj_neo είπε

Εμένα δεν έγραφε κανένα 12€. Επίσης, στην "καλή" sim το υπόλοιπο είναι 22,71€

Μολις τώρα πήρα 500GB Προσφορά από "online bonus" για 40 μέρες χωρίς να κάνω τίποτα. 

και 2500 λεπτά προς όλους Προσφορά μόνο για σένα επίσης για 40 μέρες χωρίς να κάνω τίποτα.  

Παράνοια

κι εμένα το ίδιο... μόλις μου έδωσαν 500 gb και 2500 λεπτά μεχρι 10/1/2022 χωρίς να μου αφαιρέσουν κάποιο ποσό... βέβαια εχω μιλήσει και 5 φορές με το support και άκρη δεν έχω βγάλει με το συγκεκριμένο πακέτο που ενώ ελεγαν θα παε μεχρι 5/12 σήμερα δεν υπαρχει...🙄

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Τεσπα 

Γι αυτό έγραψα ότι ο καθένας υπολογίζει ανάλογα. Έχω ήδη απεριόριστη ομιλία και θα το έπαιρνα μόνο ως back up για το internet γιατί τώρα τελευταία η HCN κάνει κουλά. Με τα ακουστικά οκ, χωρίς τα ακουστικά για το λόγο που εγώ το παρήγγειλα δεν αξίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dj_neo είπε

Πόσο το δίνει στο στοίχημα να μην υπάρξει ποτέ το πακέτο;

3.25

2 λεπτά πριν, dj_neo είπε

Επεξ/σία από andreas1gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λένε ότι το απόθεμα των ακουστικών τελείωσε...έστω ότι οι μισοί μπορεί να μην ενεργοποιήσουν το πακέτο που πρόλαβαν μέχρι τις 29...θα τα δώσουν στους υπόλοιπους μετά τις 29 ,ας πούμε? Για να δούμε πόσοι μέχρι τις 29 θα παραλάβουν...ευελπιστώ να μην είναι απλά κράχτης....

Επεξ/σία από hiphone2020

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...