Προς το περιεχόμενο

Vodafone vdsl σε καμπίνα wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα,είμαι συνδρομητής vodafone και έχω κάνει αναβάθμιση σε vdsl στη βονταφον ξανά ,οι καμπίνες ανήκουν στη wind.Πριν 3 μέρες έγινε η αναβάθμιση και από τότε δεν έχω internet,το DSL λαμπάκι είναι σταθερό και του ίντερνετ κόκκινο . Μιλάω με Voda και μου λένε θα στείλουμε τη βλάβη στη wind η wind τους απαντάει ότι όλα είναι καλά από αυτούς .. Έχει κάνεις παρόμοια εμπειρία γτ νομίζω θα τραβήξει καιρό αυτή ιστορία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλό σε συνδιαστικό ραντεβού μεταξυ wind και vodafone είναι πως και οι 2 τεχνικοί είναι απο την Intracom, ίσως βρεθεί λύση ποιο εύκολα.

Το προβλημα σου μάλλον ειναι ZTC port απο vodafone, ο ISP της καμπινας ενημερώνει τον άλλο πάροχο σε ποια κάρτα, πόρτα έχει δώσει υπηρεσία.

Π.Χ η wind έχει παραχωρήσει για τη δική σου σύνδεση στη vodafone την πορτα 5 στην κάρτα 2 και η vodafone δίνει σε άλλη πορτα υπηρεσία, δεν θα παίρνει ip το ρουτερ σου, ίσως να έχεις τηλεφωνία απο voip διοτι δεν είναι απίθανο η πορτα που είσαι πανω να ειναι σε vlan της vodafone.

Επεξ/σία από ThisIsIt

4 minutes ago, ThisIsIt said:

Το καλό σε συνδιαστικό ραντεβού μεταξυ wind και vodafone είναι πως και οι 2 τεχνικοί είναι απο την Intracom, ίσως βρεθεί λύση ποιο εύκολα.

και ειναι ευκολο προβλημα το sync no ip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...