LIGHT1NG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα στην κοινότητα μας! Διαθέτω στην κατοχή μου ένα opel corsa d 2013 και μπορεί να πάρει οθόνη multimedia 7 ιντσών δηλαδή σαν αυτή εδώ. https://www.skroutz.gr/s/32198450/OP47CD-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-για-Opel-Antara-Astra-Combo-Corsa-Meriva-Tigra-Vectra-Zafira-Bluetooth-USB-WiFi-GPS-με-Οθόνη-Αφής-7.html Επίσης είδα και αυτήν εδώ που όσο νανε έχει και κάτι αξιολογήσεις https://www.skroutz.gr/s/17829343/Multimedia-8545N-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-για-Opel-Antara-Astra-Corsa-Vectra-Zafira-Bluetooth-USB-GPS-με-Οθόνη-Αφής-7.html Έχει κάποιος γνώση πάνω σε αυτά? Δεν με ενδιαφέρει να έχει cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οποια και να παρεις να ζητησεις και εγκατασταση Δεν ειναι τοσο απλο αν δεν ξερεις . Για ρωτα εδω ...Κανουν και εγκατασταση http://www.ihosynthesi.gr/gps/2-din.html Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Κάνουν και για Corsa 1.3 d Eco flex 2015 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Στις 27/11/2021 στις 8:38 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Οποια και να παρεις να ζητησεις και εγκατασταση Δεν ειναι τοσο απλο αν δεν ξερεις . Για ρωτα εδω ...Κανουν και εγκατασταση http://www.ihosynthesi.gr/gps/2-din.html Τώρα μην τον πάρω στον λαιμό μου, αλλά έχω Astra H και οθόνη που σκέφτομαι να βάλω και από όσο έχω δει από βιντεάκια η τοποθέτηση αν δεν είσαι ντιπ στόκος σε αυτά, είναι σχετικά απλή. Το μόνο που με κρατάει και δεν την έχω βάλει ακόμα είναι τι γίνεται με διάφορες λειτουργίες όπως τα κουμπιά που ρυθμίζουν το ράδιο από το τιμόνι και με έχουν βολέψει άπειρα τα οποία λογικά δε θα λειτουργούν ή το secret menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Στις 27/11/2021 στις 8:38 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Οποια και να παρεις να ζητησεις και εγκατασταση Δεν ειναι τοσο απλο αν δεν ξερεις . Για ρωτα εδω ...Κανουν και εγκατασταση http://www.ihosynthesi.gr/gps/2-din.html Γενικά για εγκατάσταση κλαιν... Ούτως η άλλος Αθήνα δεν μένω...αλλά ευχαριστώ πάντως! 17 ώρες πριν, Utopia13 είπε Τώρα μην τον πάρω στον λαιμό μου, αλλά έχω Astra H και οθόνη που σκέφτομαι να βάλω και από όσο έχω δει από βιντεάκια η τοποθέτηση αν δεν είσαι ντιπ στόκος σε αυτά, είναι σχετικά απλή. Το μόνο που με κρατάει και δεν την έχω βάλει ακόμα είναι τι γίνεται με διάφορες λειτουργίες όπως τα κουμπιά που ρυθμίζουν το ράδιο από το τιμόνι και με έχουν βολέψει άπειρα τα οποία λογικά δε θα λειτουργούν ή το secret menu. Το ράδιο ρυθμίζεται στο 1 σίγουρα με βάση την αξιολόγηση, το secret menu δεν το γνωρίζω η αλήθεια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα έχω βάλει την παρακατω οθόνη : https://m.banggood.com/el/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-10_0-Car-Stereo-Radio-2+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html Σε Corsa d 2007 μπαίνει κανονικά και στο δικό σου. Την έβαλα μόνος μου αλλά αν δεν γνωρίζεις καλύτερα πήγαινε σε κάποιον ειδικό. χρειάζεσαι πλαίσιο τριγύρω από την οθόνη αντάπτορα iso για να συνδεθεί με το αυτοκίνητο και να μην κάνεις κόψε ραψε καλώδια (προσωπικά έκανα κόψε ράψε) επίσης χρειάζεται ένας ακόμη αντάπτορας canbus για να δουλεύουν και τα πληκτρολόγια από το τιμόνι, (κάποιες οθόνες τον έχουν στο πακέτο εγώ τον αγόρασα ξεχωριστά) σύνολο γύρω στα 140 μου βγήκαν όλα αλλά με προσωπική δουλειά. Για έτοιμα πακέτα που κοιτούσα Ελλάδα μαζί με πλήκτρα τιμονιού έβλεπα γύρω στα 300. Γενικά αξίζει τον κόπο από πολλές απόψεις, μιλάς στο τηλέφωνο χωρίς να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι , gps , YouTube ότι θες από εφαρμογές καθώς έχει Android και το κύριοτερο για εμένα παίρνει την εφαρμογή torque pro στην οποία βάζεις ένα Bluetooth obd στην είσοδο του αυτοκινήτου και έχεις πολλές ενδείξεις πχ θερμοκρασία νερού που δνε έχει όργανο το κορσα αλλά σβήνεις και βλάβες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Καλησπέρα έχω βάλει την παρακατω οθόνη : https://m.banggood.com/el/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-10_0-Car-Stereo-Radio-2+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html Σε Corsa d 2007 μπαίνει κανονικά και στο δικό σου. Την έβαλα μόνος μου αλλά αν δεν γνωρίζεις καλύτερα πήγαινε σε κάποιον ειδικό. χρειάζεσαι πλαίσιο τριγύρω από την οθόνη αντάπτορα iso για να συνδεθεί με το αυτοκίνητο και να μην κάνεις κόψε ραψε καλώδια (προσωπικά έκανα κόψε ράψε) επίσης χρειάζεται ένας ακόμη αντάπτορας canbus για να δουλεύουν και τα πληκτρολόγια από το τιμόνι, (κάποιες οθόνες τον έχουν στο πακέτο εγώ τον αγόρασα ξεχωριστά) σύνολο γύρω στα 140 μου βγήκαν όλα αλλά με προσωπική δουλειά. Για έτοιμα πακέτα που κοιτούσα Ελλάδα μαζί με πλήκτρα τιμονιού έβλεπα γύρω στα 300. Γενικά αξίζει τον κόπο από πολλές απόψεις, μιλάς στο τηλέφωνο χωρίς να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι , gps , YouTube ότι θες από εφαρμογές καθώς έχει Android και το κύριοτερο για εμένα παίρνει την εφαρμογή torque pro στην οποία βάζεις ένα Bluetooth obd στην είσοδο του αυτοκινήτου και έχεις πολλές ενδείξεις πχ θερμοκρασία νερού που δνε έχει όργανο το κορσα αλλά σβήνεις και βλάβες. Η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί το συγκεκριμένο σαιτ,γιατί αγόραζα αν μπορείς να με βοηθήσεις με τους ανταπτωρες ποιους να πάρω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στις 30/11/2021 στις 12:09 ΠΜ, panosdOUG είπε Καλησπέρα έχω βάλει την παρακατω οθόνη : https://m.banggood.com/el/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-10_0-Car-Stereo-Radio-2+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html Σε Corsa d 2007 μπαίνει κανονικά και στο δικό σου. Την έβαλα μόνος μου αλλά αν δεν γνωρίζεις καλύτερα πήγαινε σε κάποιον ειδικό. χρειάζεσαι πλαίσιο τριγύρω από την οθόνη αντάπτορα iso για να συνδεθεί με το αυτοκίνητο και να μην κάνεις κόψε ραψε καλώδια (προσωπικά έκανα κόψε ράψε) επίσης χρειάζεται ένας ακόμη αντάπτορας canbus για να δουλεύουν και τα πληκτρολόγια από το τιμόνι, (κάποιες οθόνες τον έχουν στο πακέτο εγώ τον αγόρασα ξεχωριστά) σύνολο γύρω στα 140 μου βγήκαν όλα αλλά με προσωπική δουλειά. Για έτοιμα πακέτα που κοιτούσα Ελλάδα μαζί με πλήκτρα τιμονιού έβλεπα γύρω στα 300. Γενικά αξίζει τον κόπο από πολλές απόψεις, μιλάς στο τηλέφωνο χωρίς να παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι , gps , YouTube ότι θες από εφαρμογές καθώς έχει Android και το κύριοτερο για εμένα παίρνει την εφαρμογή torque pro στην οποία βάζεις ένα Bluetooth obd στην είσοδο του αυτοκινήτου και έχεις πολλές ενδείξεις πχ θερμοκρασία νερού που δνε έχει όργανο το κορσα αλλά σβήνεις και βλάβες. Ξεθαβω τοπικ corsa d 2011 facelift , τα πλαισια απο που τα πηρες? Οπως και τον ανταπτορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, panosno1com είπε Ξεθαβω τοπικ corsa d 2011 facelift , τα πλαισια απο που τα πηρες? Οπως και τον ανταπτορα? Για ρωτα στον https://kalogeropoulos.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engineer teipir Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα ομάδα... κάτοχος opel corsa d ecoflex 2013, έχω βάλει οθόνη kirosiwa και μου τυχαίνει συχνά όταν βάζω το κλειδί να μην ανοίγει η οθόνη και αναγκαστικά να θέλει να βγάλω τον αρνητικό πόλο για να ανοιξει αλλά δεν λογικό..ο τεχνικός μου είπε ότι αυτό το φαινόμενο το συναντάει συχνά σε opel. Έχετε αντίστοιχη εμπειρία? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Στις 10/8/2022 στις 11:21 ΜΜ, engineer teipir είπε Καλησπέρα ομάδα... κάτοχος opel corsa d ecoflex 2013, έχω βάλει οθόνη kirosiwa και μου τυχαίνει συχνά όταν βάζω το κλειδί να μην ανοίγει η οθόνη και αναγκαστικά να θέλει να βγάλω τον αρνητικό πόλο για να ανοιξει αλλά δεν λογικό..ο τεχνικός μου είπε ότι αυτό το φαινόμενο το συναντάει συχνά σε opel. Έχετε αντίστοιχη εμπειρία? Ευχαριστώ Αν και το θέμα είναι αρκετά περασμένο... απλά για να μένει να προσθέσω ότι πραγματικά το corsa d κάπου κάπου παρουσιάζει αυτο το πρόβλημα. Η επαναφορά δεν χρειάζεται να γίνεται από τη μπαταρία αλλά απλά βγάζοντας - βαζοντας από την ασφαλειοθήκη που βρίσκετα κάτω και δίπλα στο τιμόνι την αντίστοιχη ασφάλεια ραδιοφώνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα