Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ηχειο bluetooth του τιτλου επεσε στα 49.90€ απο 69.90€ εν'οψη black friday στο Γερμανο. Επισης δειχνει πως εκαναν το ιδιο και καποια ακομα καταστηματα στο Skroutz

Αγορασα 1 γιατι εψαχνα για κατι, με γνωμονα τις κριτικες που βρηκα online. Τιμιο ηχειο στα 50€, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης εκ πρωτης οψης, αρκετα δυνατο, καλος ηχος με ικανοποιητικα μπασα που θα ελεγα πως υπερεχει σε σχεση με πολλα αλλα που εχω ακουσει. Συνδεσιμοτητα με bluetooth/aux, υπαρξη usb και fm radio. Μεγεθος σαν το JBL Boombox αν το εχει δει κανεις για μετρο συγκρισης. Επισης αν εχεις πανω απο 1 μπορεις να τα συνδεσεις μεταξυ τους.  Θα ελεγα πως στα 50€ ειναι μια πολυ ενταξει τιμη σε σχεση με τα σχεδον 70 της αρχικης.

ΑΚΑΙ.JPG

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick#18 είπε

Το ηχειο bluetooth του τιτλου επεσε στα 49.90€ απο 69.90€ εν'οψη black friday στο Γερμανο. Επισης δειχνει πως εκαναν το ιδιο και καποια ακομα καταστηματα στο Skroutz

Αγορασα 1 γιατι εψαχνα για κατι, με γνωμονα τις κριτικες που βρηκα online. Τιμιο ηχειο στα 50€, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης εκ πρωτης οψης, αρκετα δυνατο, καλος ηχος με ικανοποιητικα μπασα που θα ελεγα πως υπερεχει σε σχεση με πολλα αλλα που εχω ακουσει. Συνδεσιμοτητα με bluetooth/aux, υπαρξη usb και fm radio. Μεγεθος σαν το JBL Boombox αν το εχει δει κανεις για μετρο συγκρισης. Επισης αν εχεις πανω απο 1 μπορεις να τα συνδεσεις μεταξυ τους.  Θα ελεγα πως στα 50€ ειναι μια πολυ ενταξει τιμη σε σχεση με τα σχεδον 70 της αρχικης.

ΑΚΑΙ.JPG

επειδή ενδιαφέρομαι για κάποιο με ραδιόφωνο, έχει όντως το συγκεκριμένο?

Γιατί γράφεις ότι έχει αλλά στα χαρακτηριστικά δεν αναφέρει κάτι

Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

επειδή ενδιαφέρομαι για κάποιο με ραδιόφωνο, έχει όντως το συγκεκριμένο?

Γιατί γράφεις ότι έχει αλλά στα χαρακτηριστικά δεν αναφέρει κάτι

Ευχαριστώ

Ναι εχει. Το ανακαλυψα μετα την αγορα απο το manual.. κρατας το κουμπι "M" (Mode) και αλλαζει μεταξυ BT/AUX/FM/USB. Δεν εχει καποιο display για να δεις το σταθμο που κανει ληψη, πας λιγο στα τυφλα θα σου ελεγα για να βρεις αυτο που θες. Δεν ασχοληθηκα πανω απο 2 λεπτα να σου πω την αληθεια με το mode αυτο.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick#18 είπε

Ναι εχει. Το ανακαλυψα μετα την αγορα απο το manual.. κρατας το κουμπι "M" (Mode) και αλλαζει μεταξυ BT/AUX/FM/USB. Δεν εχει καποιο display για να δεις το σταθμο που κανει ληψη, πας λιγο στα τυφλα θα σου ελεγα για να βρεις αυτο που θες. Δεν ασχοληθηκα πανω απο 2 λεπτα να σου πω την αληθεια με το mode αυτο.. 

Α οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το θέλω για τα παιδιά οπότε θα κοιτάξω κάτι που να είναι πιο απλό στους σταθμούς

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Α οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το θέλω για τα παιδιά οπότε θα κοιτάξω κάτι που να είναι πιο απλό στους σταθμούς

Με καποιο τροπο κραταει και μνημες.. μπορω να το κοιταξω αυριο αν θελεις. Δε νομιζω οτι θα ανεβει η τιμη αυριο... το black friday το κραταμε μια εβδομαδα εδω.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Με καποιο τροπο κραταει και μνημες.. μπορω να το κοιταξω αυριο αν θελεις. Δε νομιζω οτι θα ανεβει η τιμη αυριο... το black friday το κραταμε μια εβδομαδα εδω.. 

Αν το βρεις θα περιμένω να γράψεις, σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Αφού ανάψεις το ηχείο, πατώντας το "Μ" ,μπαίνεις στο ραδιόφωνο. Μόλις μπεις στο ραδιόφωνο, πατώντας παρατεταμένα το "PLAY" (το τριγωνάκι δίπλα στο Μ) σκανάρει και αποθηκεύει τους σταθμούς. Επειδή αυτό θα το κάνεις μία φορά, βάλε ένα καλώδιο στη θύρα aux για να ενισχύσει το σήμα και να πιάσει περισσότερους σταθμούς, ειδικά αν είσαι μακρυά από κέντρο εκπομπής.

Εννοείται ότι αφού δεν έχει οθόνη,  δε μπορείς να ξέρεις σε πιο σταθμό είσαι. Μπορείς όμως να πας στον προηγούμενο/επόμενο σταθμό κρατώντας τα -/+. Πατώντας τα -/+ αυξάνεται η ένταση του ήχου. Εγώ θα τα προτιμούσα ανάποδα, δλδ πατώντας να αλλάζουν οι σταθμοί και κρατώντας να αυξομειώνεται η ένταση, αλλά αυτό είναι προσωπική προτίμηση. Η λήψη των σταθμών είναι άριστη. 

Στα του ηχείου, το έχω 2 περίπου μήνες, με μικρή όμως χρήση. Τα θετικά ειπώθηκαν και συμφωνώ. Να προσθέσω μόνο ότι δέχεται και φωνητικές εντολές (δεν τις έχω δοκιμάσει) και ότι μπορεί να συνδεθεί με δεύτερο ίδιο ηχείο (έχει ειδικό κουμπί για αυτό) για αναπαραγωγή stereo.  Πάντως όσα προϊόντα AKAI έχω πάρει έχουν βγει εξαιρετικά, και από άποψη ήχου και από αξιοπιστία.

Στα αρνητικά, Δεν παίρνει sd/micro sd κάρτες, μόνο usb. Δεν έχει φορτιστή στο κουτί, μόνο καλώδιο, ενώ σύμφωνα με τις οδηγίες δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί turbo charger, γιατί μπορεί να καεί. Επίσης το manual δεν το βρήκα πουθενά online, όταν έψαχνα για πληροφορίες πριν το αγοράσω. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι μέτρια, γύρω στις 4-5 ώρες με μέτρια ένταση, αλλά μπορεί να συνεχίζει να παίζει και να φορτίζει ταυτόχρονα με ένα powerbank. Προτιμήστε, όπως και με το φορτιστή, κάποιο που δεν έχει quick charge.

Για εσωτερικό χώρο θα έλεγα πως είναι κάπως βαρύ και ογκώδες. Πιο βολική είναι η χρήση του σε εξωτερικούς χώρους.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...