Kingster Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Ερώτηση για παντελώς άσχετο με UPS: η αγορά UPS σχετίζεται με το τροφοδοτικό μας. Πχ αν το τροφοδοτικό μου είναι 650 watt και το UPS 480, υπάρχει θέμα; Επίσης κάτι του στυλ 850VA είναι αρκετά να χω 5 λεπτά να κλείσω το pc? Γιατί αυτό είναι που χρειάζομαι να μην χάσω το save..
kyr123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Όχι δεν σχετίζεται νομίζω.Με ένα στα 600VA(360W) θα έχεις περίπου 8 με 10 λεπτά περιθόριο.Ανάλογα πόσο φορτισμένο είναι και τι έχεις πάνω του. Να έχεις στον νού σου ότι στα οικιακά UPS(δλδ της τάξεως 50-200ευρώ) μπορείς να συνδέσεις μόνο Η/Υ και οθόνη.Δηλαδή μην συνδέσεις εκτυπωτές κτλ. Θα σου πρότεινα αυτό γιατί η μάρκα είναι εξαιρετική https://www.skroutz.gr/s/20513610/Powerwalker-Basic-VI-600-STL-UPS-Line-Interactive-600VA-360W-με-2-Schuko-Πρίζες.html?
Kingster Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή αυτό που έχω δει να βάζουν πολύμπριζο (στο οποίο συνδέουν παραπάνω συσκευές) στη πρίζα του ups είναι λάθος έτσι;
Neo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, σε ένα apc 380w εχω βαλει απο ενα πολυμπριζο στην καθε μπριζα και εχω ριξει απανω 2 raspberry 3 δισκους ενα nuc ενα switch 8port και το router. κραταει 30 λεπτα χωρις θεμα και οι συσκευες λειτουργουν κανονικα. Μεσα απο το προγραμμα του μου δειχνει οτι μπορω να βαλω και αλλες συσκευες οποτε αν δεν ζητας εξωπραγματικα πραγματα δεν βρισκω το λογο να μην βαλεις πολυμπριζο.
JDROGAS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Οτι τροφοδοτικο και να εχεις αυτο δεν σημαινει οτι καταναλωνει τα ονομαστικα του βατ πχ 650 λεει αλλα μπορει να καταναλωνει 300. Αυτο εχει να κανει με το hardware του υπολογιστη σου (επεξεργαστης,καρτα γραφικων,δισκοι κλπ) Δεν εχει σχεση το εαν βαλεις πολυπριζο η οχι. Η καταναλωση των συσκευων που θα βαλεις εχει σημασια και εαν το ups που εχεις ειναι επαρκες. https://outervision.com/power-supply-calculator Βαλε εδω απο τι αποτελειται το pc σου και θα εχεις εναν μπουσουλα για το ποσα va ups θα χρειαστεις.
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 On 26/11/2021 at 22:03, Kingster said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή αυτό που έχω δει να βάζουν πολύμπριζο (στο οποίο συνδέουν παραπάνω συσκευές) στη πρίζα του ups είναι λάθος έτσι; οχι.ολα εχουν να κανουν με τα watt καταναλωσης On 26/11/2021 at 21:39, kyr123 said: Όχι δεν σχετίζεται νομίζω.Με ένα στα 600VA(360W) θα έχεις περίπου 8 με 10 λεπτά περιθόριο.Ανάλογα πόσο φορτισμένο είναι και τι έχεις πάνω του. Να έχεις στον νού σου ότι στα οικιακά UPS(δλδ της τάξεως 50-200ευρώ) μπορείς να συνδέσεις μόνο Η/Υ και οθόνη.Δηλαδή μην συνδέσεις εκτυπωτές κτλ. Θα σου πρότεινα αυτό γιατί η μάρκα είναι εξαιρετική https://www.skroutz.gr/s/20513610/Powerwalker-Basic-VI-600-STL-UPS-Line-Interactive-600VA-360W-με-2-Schuko-Πρίζες.html? μια χαρα συνδεεις εκτυπωτη εκτος αν ειναι laser που εχει μεγαλη καταναλωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα