Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, Γιάννης Platano said:

Για κλοπη δεν θελει παραβολο αλλα θελει μηνυση στο ΑΤ της Περιοχης που νομιζουμε οτι μας την εκλεψαν.

Για απωλεια εχει παραβολο (αν θυμαμαι καλα 9 ευρω)

Τις αλαξα περυσι με την γυναικα μου και ξερω

Φωτογαρφιες και μαρτυρα .

Ποτε εγινε αυτο ? Εγω δεν γλυτωσα την ταλαιπωρια .Για εφορια αλλαξε την επομενη μερα 

μπες στο ebanking  σου και θα σου το βγαλει να ενημερωσεις στοιχεια κτλ απο το gsis.η alpha δινει και 1000 ποντους αν το κανεις.εχει μερικους μηνες

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, poulinos said:

μπες στο ebanking  σου και θα σου το βγαλει να ενημερωσεις στοιχεια κτλ απο το gsis.η alpha δινει και 1000 ποντους αν το κανεις.εχει μερικους μηνες

Περυσι δεν γινοταν και το εκανα ...αυτοπροσωπως !!!

Δημοσ.
14 hours ago, Γιάννης Platano said:

φετος γινεται.το εχω κανει.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγώ την είχα χάσει και την άλλαξα μέσα στο πρώτο κύμα της πανδημίας από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, μετά βρήκα ξανά την παλιά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε

Εγώ την είχα χάσει και την άλλαξα μέσα στο πρώτο κύμα της πανδημίας από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, μετά βρήκα ξανά την παλιά.

Ξέρεις ότι η παλιά έχει ακυρωθεί και δεν ισχύει ε?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, poulinos είπε

πλεον και οι τραπεζες αλλαζουν online. εφορια αλλαζει αυτοματα

Άνοιξη 2021 πάντως στην Πειραιώς απαιτούσαν να πάω από εκεί...

Δημοσ.
3 minutes ago, randomcat said:

Άνοιξη 2021 πάντως στην Πειραιώς απαιτούσαν να πάω από εκεί...

Μπειτε μεσα στο web banking και θα το δειτε.το εκανα σε 2 τραπεζες ηδη.η μια σιγουρα alpha η αλλη ηταν ή πειραιως ή εθνικη.νομιζω εθνικη. σε βαζει να κανεις Login με τα στοιχεια του gsis και σου δειχνει τι θα τραβηξει απο στοιχεια.και πατας εγκριση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Μπειτε μεσα στο web banking και θα το δειτε.το εκανα σε 2 τραπεζες ηδη.η μια σιγουρα alpha η αλλη ηταν ή πειραιως ή εθνικη.νομιζω εθνικη. σε βαζει να κανεις Login με τα στοιχεια του gsis και σου δειχνει τι θα τραβηξει απο στοιχεια.και πατας εγκριση.

Και Πειραιώς έκανα και εγώ ενημέρωση προσωπικών στοιχείων μέσω govgr KYC, και παίρνει τα πάντα πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, thanasis00 said:

Και Πειραιώς έκανα και εγώ ενημέρωση προσωπικών στοιχείων μέσω govgr KYC, και παίρνει τα πάντα πραγματικά.

καιρος ηταν να γινει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...