Dobyguy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Τι χαρτιά χρειάζομαι και τι πρόστιμο πρόκειται να πληρώσω.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/delose-apoleias-astunomikou-deltiou-tautotetas http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang 1
gokuthelegend Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dobyguy είπε Τι χαρτιά χρειάζομαι και τι πρόστιμο πρόκειται να πληρώσω. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόστιμο επειδή έχασες την ταυτότητά σου. Για χαρτιά δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα χρειαστείς και έναν μάρτυρα, θα πρέπει να πάρεις και κάποιον γνωστό μαζί σου (όχι απαραίτητα συγγενής).
ekrepali Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/delose-apoleias-astunomikou-deltiou-tautotetas Αν έχεις αντίγραφο και δεν την έχεις άμεση ανάγκη, άσε να περάσουν μερικές μέρες μήπως τη βρει κάποιος και την παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα. Θα'ναι κρίμα να την ακυρώσεις και να τη βρεις μετά από μερικές μέρες. Το να βγάλεις καινούργια είναι εύκολο... το δύσκολο είναι να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων σε εφορία, εφκα, τράπεζες, εταιρίες ρεύματος / τηλεφωνίας / αερίου, ύδρευσης, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΔΑ... Απ'όπου περνάει ο νους σου, πρέπει να κάνεις άμεσα επικαιροποίηση γιατί μελλοντικά μπορεί να καίγεσαι για κάτι και να σκαλώνει η διασταύρωση. 2 3
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Παλιά έλεγαν ότι αν δηλώσεις στο ΑΤ ότι την έχασες πλήρωνες πρόστιμο, οπότε κάποιες φορές ακόμα και οι ίδιοι οι υπάλληλοι συνιστούσαν να δηλωθεί ως κλεμμένη. Τώρα μπορεί να έχει αλλάξει αυτό ελπίζω.
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Τη χάνω ανά δύο χρόνια περίπου, πρόστιμο ποτέ.
KrTikker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, Lucifer είπε Τη χάνω ανά δύο χρόνια περίπου, πρόστιμο ποτέ. Συνέπεια στην ασυνέπεια 🤣
djcat Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό εδώ είναι το «πρόστιμο» που τρως αν τη χάσεις την ταυτότητα - αν στην κλέψουν δεν το πληρώνεις, όπως και αν την αλλάξεις λόγω παλαιότητας. Ηλεκτρονικό παράβολο 9 ευρώ όπως αναλύεται στον παρακάτω πίνακα. Δεν Απαιτείται Παράβολο σε περίπτωση κλοπής https://palaiofaliro.gr/ipiresies-tou-dimou/diefthinsi-k-e-p/ekdosi-astinomikis-taftotitas/ Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από djcat 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Σορι για το hijack αλλα αν αλλαξεις ταυτοτητα λογω παλαιοτητας, αλλαζει και ο αριθμος της? Η λογικη λεει προφανως και οχι βεβαια.
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 17 hours ago, Basilhs23___ said: Παλιά έλεγαν ότι αν δηλώσεις στο ΑΤ ότι την έχασες πλήρωνες πρόστιμο, οπότε κάποιες φορές ακόμα και οι ίδιοι οι υπάλληλοι συνιστούσαν να δηλωθεί ως κλεμμένη. Τώρα μπορεί να έχει αλλάξει αυτό ελπίζω. το αναποδο.σου λενε δηλωσε απωλεια και οχι κλοπη διοτι στην κλοπη ειναι αλλη διαδικασια 19 hours ago, ekrepali said: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/delose-apoleias-astunomikou-deltiou-tautotetas Αν έχεις αντίγραφο και δεν την έχεις άμεση ανάγκη, άσε να περάσουν μερικές μέρες μήπως τη βρει κάποιος και την παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα. Θα'ναι κρίμα να την ακυρώσεις και να τη βρεις μετά από μερικές μέρες. Το να βγάλεις καινούργια είναι εύκολο... το δύσκολο είναι να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων σε εφορία, εφκα, τράπεζες, εταιρίες ρεύματος / τηλεφωνίας / αερίου, ύδρευσης, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΔΑ... Απ'όπου περνάει ο νους σου, πρέπει να κάνεις άμεσα επικαιροποίηση γιατί μελλοντικά μπορεί να καίγεσαι για κάτι και να σκαλώνει η διασταύρωση. πλεον και οι τραπεζες αλλαζουν online. εφορια αλλαζει αυτοματα μονο ικα εφκα πηγα και στην δουλεια μου
Christos84# Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stormrain είπε Σορι για το hijack αλλα αν αλλαξεις ταυτοτητα λογω παλαιοτητας, αλλαζει και ο αριθμος της? Η λογικη λεει προφανως και οχι βεβαια. Για την ίδια περίπτωση είχα ρωτήσει σε αστυνομικό τμήμα πρίν λίγα χρόνια. Κι επειδή εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάει το ελληνικό δημόσιο ,μπορείς να φανταστείς την απάντηση. Τελικά προτίμησα να κρατήσω την 20+ ετών ταυτότητα παρά να μπω στη διαδικασία ενημέρωσης του νέου αριθμού. Αυτό ήταν πριν από 2+ χρόνια ,δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Christos84# 1
Dante80 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stormrain είπε Σορι για το hijack αλλα αν αλλαξεις ταυτοτητα λογω παλαιοτητας, αλλαζει και ο αριθμος της? Η λογικη λεει προφανως και οχι βεβαια. Πάντα αλλάζει ο αριθμός, ακόμα και αν παραδίδεις την παλιά ταυτότητα. Πάντα. Από τους λόγους που έχω κρατήσει την ίδια ταυτότητα από το 1998. Παίζω άμυνα μέχρι να έρθει η νέου τύπου να τελειώνουμε μια και καλή...από διετία σε διετία το πάνε όμως. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Dante80 3
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 5 minutes ago, Christos84# said: Για την ίδια περίπτωση είχα ρωτήσει σε αστυνομικό τμήμα πρίν λίγα χρόνια. Κι επειδή εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάει το ελληνικό δημόσιο ,μπορείς να φανταστείς την απάντηση. Τελικά προτίμησα να κρατήσω την 20+ ετών ταυτότητα παρά να μπω στη διαδικασία ενημέρωσης του νέου αριθμού. Αυτό ήταν πριν από 2+ χρόνια ,δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι. εφοσον δεν υπαρχει καποιο εξτρα στοιχειο για ταυτοποιηση οπως to cvv στην καρτα τραπεζας για αυτο και αλλαζει .για ευνοητους λογους
AristidisZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Dante80 είπε Πάντα αλλάζει ο αριθμός, ακόμα και αν παραδίδεις την παλιά ταυτότητα. Πάντα. Από τους λόγους που έχω κρατήσει την ίδια ταυτότητα από το 1998. Παίζω άμυνα μέχρι να έρθει η νέου τύπου να τελειώνουμε μια και καλή...από διετία σε διετία το πάνε όμως. Εγώ είχα του 96, αλλά δε τα κατάφερα, το 18 που χρειάστηκα διαβατήριο δε μου έκαναν την χάρη με τίποτα Με εικονοστάσι είχα πάει, και έκλαιγα που δε θα φαίνεται το ΧΟ, αλλά έπεσα σε άθεο 😂😂😂
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για κλοπη δεν θελει παραβολο αλλα θελει μηνυση στο ΑΤ της Περιοχης που νομιζουμε οτι μας την εκλεψαν. Για απωλεια εχει παραβολο (αν θυμαμαι καλα 9 ευρω) Τις αλαξα περυσι με την γυναικα μου και ξερω Φωτογαρφιες και μαρτυρα . 57 λεπτά πριν, poulinos είπε το αναποδο.σου λενε δηλωσε απωλεια και οχι κλοπη διοτι στην κλοπη ειναι αλλη διαδικασια πλεον και οι τραπεζες αλλαζουν online. εφορια αλλαζει αυτοματα μονο ικα εφκα πηγα και στην δουλεια μου Ποτε εγινε αυτο ? Εγω δεν γλυτωσα την ταλαιπωρια .Για εφορια αλλαξε την επομενη μερα Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα