Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτή την προσφορά!!!!

Sebu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω βρηκα αυτο που ψαχνετε!!!

2ΜP, video 640x480 sta 25fps mpeg4 εγγραφη στα 150euro

http://www.nomatica.com/index.asp?devise=FRF&langue=FR&pays=FR

Την ειδα αλλά δεν βρηκα που λέει οτι γραφει video 640x480 sta 25fps mpeg4.

Μπορεις να μου δωσεις url?

(ξεσκονισα και τα γαλλικά μου...)

Δημοσ.

Στην περιπτωση που δεν δουλεψει παλι το link(εκανα λαθος πανω) ειναι η Premier DV-2000 Plus.

Ειναι στα 2ΜΡ, τραβαει βιντεο mpeg4 640χ480 στα 25fps, αρκετα φωτεινο φακο f2.8, και την εχει 150ευρω. Πολυ καλη τιμη! Το σωστο link :

http://www.nomatica.com/index.asp?Devise=FRF&Langue=FR&pays=FR&Chargement=video/dv2000plusFR.htm

To site αυτο αμα πατησετε την ελληνικη σημαια ειναι μεταφρασμενο και στα ελληνικα(κατα το ημισυ :) )

και εχει δωρεαν αποστολη και Ελλαδα. Μου το ειχε συστησει ενα παιδι απο εδω μεσα που ειχε μεινει ικανοποιημενος. Εγω δεν εχω παρει τπτ απο εκει (ακομα)

edit: Ξεχασα το βιντεο αναφερει εδω fps αναλυτικα, το διασταυρωσα και με ενα ψαξιμο στο google:

Mémoire interne : 64 Mo.

Resolution Video : VGA 640 x 480 / 25fps, QVGA 320 x 240 / 30fps.

Resolution Image : 1600 x 1200, 800 x 600.

Retardateur 10 secondes. Ecran couleur à matrice active haute résolution, orientable de 0 à 90 degrès, avec rotation de 0 à 270 degrès.

Retardateur : 10 secondes.

ISO : Auto, 100, 200, 400.

Fréquence éclairage : 50/60 Hz.

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως, κανενα δειγμα απο τη συσκευουλα του Lidl?

Παντως, με δεδομενο οτι οι περισσοτερες ψηφιακες συσκευες δεν τραβουν video mpeg4 με 25-30fps πανω απο 320-240 (σε 640-480 μονο 10fps η mustek dv5000!!!) , λέω να αγορασω σε κανα διμηνο το νεο κινητο της motorola, το mpx220 με καμερουλα, windows, και απεριοριστο video recording σε 320-240 περιπου στα 15fps.

Δημοσ.

to videaki to ksanasympieses i einai to arxeio pou travikses kateutheian?

apo xroma einai sxetika kali.

alla apo analysi i 353x288 den palevetai,para mono gia na exeis mia geniki eikona tou ti travikses

autin i kamera poso ekane?yparxei tora?

Δημοσ.

Kατεβασα τα rar αλλα δεν μπορεσα να τα αποσυμπιεσω. Καποιο λαθος υπαρχει στις ονομασιες των αρχειων. Καμια βοηθεια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...