Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτή την προσφορά!!!!

Sebu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτή την προσφορά!!!!Αξίζει τον κόπο μιας και έχω ήδη μια cybershot.Απλώς τη σκεφτόμουνα σαν προχειρη μηχανή,βιντεοκάμερα,mp3 player.Έχει αξιώσεις???Αξίζει τα 139 ευρώ???

http://www.lidl.gr/gr/index.nsf/pages/c.o.oow.20040607.p.fghfhj

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δυο στοιχεια καλα εχει. Το πρωτο ειναι οτι παιζει mp3 οποτε αν χρειαζοσουνα mp3 player φορητο δινεις κατι παραπανω και παιρνεις αυτη τη καμερα. Ειδικα αν εχεις ηδη sd καρτες!

Το δευτερο ειναι οτι γραφει σε mpeg4 κατι πολυ καλο αλλα η τελικη ποιοτητα δεν μπορει να συγκριθει με τη δικια σου αν ειναι απο τα μοντελα που εχουν video 640x480. Απλως θα μπορεις να παιρνεις βιντεακια για πολυ μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.

Τα μειονεκτηματα ειναι οπως ειπα της ποιοτητας και ο σχετικα σκοτεινος φακος.

Δημοσ.

Auto pou den exw katalavei akoma einai an mporei mazi me tin eikona na grafei kai ixo sto video.Giati diaforetika an einai vouvo opws tis Cybershot den aksizei.

Δημοσ.

Τραβάει βίντεο με ήχο, πάντως για μεγάλης διάρκειας λήψης θα χρειαστείς τουλάχιστον μία SD 256MB. Και εμένα ο φακός δεν μου γεμίζει το μάτι, επίσης δεν αναφέρει αν τα 3mpixel είναι "καθαρά" 3 ή επιτυγχάνονται με interpolation.

Δημοσ.

Parathetw apo to site tis AIPTEK.Sto lidl exei ginei lathos.DV3500 den uparxei.Auto pou tha feroun aurio einai to DV4500 to kainourgio montelo tis etairias:

The Pocket DV4500 is the first AIPTEK digital camcorder employing MPEG4 format to store video clips. The DV4500 is capable of recording much longer (3 times) than traditional AVI format devices. An additional advantage of MPEG4, is to keep your recorded files small while retaining video and sound in TV-quality. Being a multi-function camera, the Pocket DV4500 is an indispensable companion for you to create and enjoy movies, of your life, high-resolution photos, MP3 music, voice annotation, as well as online video conferencing.

Hardware Resolution

2304 x 1728 pixels (4 Mega Pixel interpolated)

Sensor Effective Resolution

1600 x 1200 pixels (2 Mega Pixel)

Video Resolution

352 x 288 pixels (CIF) up to 30 fps

Video Conference

640 x 480 pixels (up to 10 fps)

V

320 x 240 pixels (up to 24 fps)

LCD

1.5" TFT Color LCD Display (preview and playback)

Digital Zoom

4x

Internal memory

16 MB Flash memory

AV Output

supports NTSCTV system

Voice Recorder

up to 1 hour (using internal memory)

Self-timer

10 seconds

Image format

JPEG, MPEG-4

Focus

Macro: 40 cm / Normal: 250 cm to infinity

Image Control

Auto exposure and auto white balance

Computer interface

USB 2.0 (USB 1.1 Compatible)

Power saving

Auto power off if idle over 60 seconds

Power source

2 AA alkaline batteries

1 USB port when plugged into PC

Camera dimensions

3.86" x 2.57" x 1.28"

External memory

Built-in SD card slot (Max. 512 MB) (Not included)

Flash

Built-in flash strobe

Microphone

Built-in microphone

Speaker

Built-in speaker and headset connector

Reference Table

Epeidi exw idi mia sd 256mb to skeftomai.H analusi pou leei 352 x 288 pixels einai analusi TV etsi???Giati me tin 256 sd tha exw kapou 112 lepta video,160 photos se 4mp interpolated kai 480 photos sta 2mp kanonika(1600x1200)

Δημοσ.

Sugkekrimena epeidh psunomoun na thn parw poio palia (alla teilika den thn phra) prepei na kserete oti o fakos einai ISO 100 kai ISO 200. Dhladh xreiazetai para polu fws gia na exete kales fwtografies ;)

Δημοσ.

Εγω ψηνομαι για την mustek dv 5500 που θα κυκλοφορησει σε ενα μηνα περιπου.

Παραπλησια αλλα μαλλον πολυ καλυτερη απο αυτη του Lidl.

Δημοσ.

O fakos isws na einai opws les(ISO 100,ISO 200) alla gia auto exei enswmatomeno flash gia tis duskoles wres stis photos.Auto pou me apasxolei einai o fwtismos sta videos.

Δημοσ.

Αυτο λεμε οτι στα video ο σκοτεινος φακος f3.5 θα δωσει αυξημενο θορυβο δηλ. πρεπει να εχεις πολυ καλο φωτισμο για καλο αποτελεσμα.

Απο την αλλη 10fps για 640χ480 στα βιντεο μου φαινονται υπερβολικα λιγα, νομιζω οτι η κινηση θα ειναι σπαστη οποτε θα σε αναγκασει να τραβας σε 352χ288 που δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.

Και γενικα νομιζω οτι βγαινει και μια της trust σχεδον πανομοιοτυπη στην αγορα και στην ιδια τιμη και αυτη η mustek που λενε παραπανω τα παιδια οποτε μην κανεις βιαστικες κινησεις για να προλαβεις την προσφορα αυτη.

Οσο για το φλας ειτε το εχει ειτε δεν το εχει το ιδιο κανει. Η αλλοιωση που θα εχει θα ειναι τεραστια τη νυχτα. Ενδεικτικα ειχα δει την mustek dv3500 εν δρασει και ηταν απογοητευτικη

Δημοσ.

Auto pou me apasxolei einai o fwtismos sta videos.

Συμφωνω απολυτα!!!!

Απο την αλλη 10fps για 640χ480 στα βιντεο μου φαινονται υπερβολικα λιγα, νομιζω οτι η κινηση θα ειναι σπαστη οποτε θα σε αναγκασει να τραβας σε 352χ288 που δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο

Φιλε μου επιασες την ουσια...

ata1983 εχεις να μας προτεινεις κατι φτηνο και καλο για να τραβαμε videos ψηφιακά? Σε mp3g4 χωρις κασετα?

Δημοσ.

Δε νομιζω να εννοεις ακριβως αυτο, παντως ειναι κατι που σιγουρα αξιζει:

https://ssl.kundenserver.de/s86037232.einsundeinsshop.de/sess/utn;jsessionid=1540ae1b67575c4/shopdata/index.shopscript?main_url=https%3A%2F%2Fssl.kundenserver.de%2Fs86037232.einsundeinsshop.de%2Fsess%2Futn%3Bjsessionid%3D1540ae1b67575c4%2Fshopdata%2F0010_%3DC2%3DE9%3DED%3DF4%3DE5%3DEF%3DEA%3DDC%3DEC%3DE5%3DF1%3DE5%3DF2%2F0030_MiniDV%2F0020_JVC%2Fproduct_details.shopscript%3Farticle%3D0001_JVC%252BGR-D21E%252BMiniDV%252B%253D28GR-D21E%252B%253D29

16χ οπτικο zoom, και εγγυημενος φακος να τραβαει καλα ακομα και κατω απο σχετικα σκοτεινες συνθηκες, νομιζω γυρω στη μια ωρα διαρκεια(τοσο δεν ειναι τα minidv?) , ειναι μια λυση που δεν θα λυπηθεις τα λεφτα σου.

Τωρα σε ψηφιακη φωτογρ. μηχανη αν θελεις βιντεο με αξιωσεις θα σου βγει πιο ακριβα ειδικα σε mpeg4(δες Olympus C-770 UZ!), βαλε μνημες, βαλε οτι πρεπει να εχει φωτεινο φακο(αυτη τη στιγμη μονο ο Carl Zeiss της Sony ενδυκνειτε.

Αν θες κατι πιο φθηνο θα πας σε μια απλη Cybershot απο τις καινουριες αλλα θα εχεις περιορισμο λογω μνημης κτλ κτλ

Ακομα πιο φτηνο του τυπου aiptek, mustek κτλ πιστευω οτι απλα πετας τα λεφτα σου εκτος αν οπως ειπα πιο πανω θα χρειαζοσουν ενα mp3 player και εχεις και καμια μνημη οποτε βαζεις λιγο παραπανω και παιρνεις αυτη τη καμερουλα και οτι βγει!

Δημοσ.

Τρομερη τιμη και τρομερα χαρακτηριστικά.

Αλλα...γράφει σε κασέτα (minidv).

Μια φορα εκανα το λαθος να ασχοληθω με περασμα video απο digital8 με firewire σε υπολογιστη και δεν το ξανακανω.

Μετατροπη σε μετατροπη (interlace-progressive) κλπ, αμετρητες ωρες επεξεργασιας, και τελικο αποτελεσμα σαν vhs!

Οποτε πηρα την αποφαση να αγορασω κατι -οχι πολυ ακριβο- που να γραφει κατεθειαν σε αρχειο και οχι σε κασετα(tapeless).

Υπαρχει και το dsnap της Panasonic αλλα 1000+ευρω ειναι παρα πολλά...

Δημοσ.

Την Aiptek την πήρε ο πατέρας μου από το Lidl επειδή ήθελε μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που να έχει και δυνατότητα λήψης κινούμενης εικόνας... έχουμε και λέμε λοιπόν:

• Σαν ψηφιακή φωτογραφική μηχανή είναι πολύ καλή, ακόμα και οι φωτογραφίες που τραβάει σε 2048x1280 είναι απαλλαγμένες από κόκο και παραμορφώσεις, ειδικά αυτές που λαμβάνονται χωρίς φλας. Μόνο σαν ψηφιακή φωτογραφική άξιζε τα χρήματα που ζητούσε
  • Σε κινούμενη εικόνα δεν τα πάει άσχημα, όμως η λήψη σε 640x480 δεν είναι ομαλή και επομένως όχι ιδιαίτερα χρήσιμη. Σε 352x288 φαίνεται ΟΚ στην τηλεόραση με 25+fps και ανάλυση καλύτερη από του VCR, δυσκολεύεται πάντως στα σκοτεινά πλάνα. Το καλό είναι ότι έχει χειροκίνητη εστίαση
  • Σαν mp3 player είναι τυπική υλοποίηση, ατού η μεγάλη έγχρωμη οθόνη που απεικονίζει τις πληροφορίες. Δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον father, ούτε και η ιδιότητα της webcam και του ψηφιακού εγγραφέα φωνής, αλλά καλό είναι να υπάρχουν :wink:
  • Στο κουτί είχε της Παναγιάς τα μάτια! Φορτιστή με 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (η κάμερα χρησιμοποιεί τις 2 κάθε φορά), κάρτα SD 64MB, τρίποδο, καλώδια USB, A/V, ακουστικά, θήκη μεταφοράς, λουρί συγκρατήσεως... (ουφ!) μόνο αυτά εκτιμώ πως αξίζουν πάνω από €60

Γενικά ενώ κι εμένα δεν μου γέμιζε το μάτι και είχα αποτρύνει τον πατέρα μου από το να την αγοράσει, τελικά είναι πολύ όμορφο γκατζετάκι... πίστεύω όποιος την πρόλαβε δεν το μετάνοιωσε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...