mikePelek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε ενημέρωση ότι χρεώθηκα 99€ και μπαίνω να δω από τι είναι μου γράφει Microsoft και είναι συνδρομή για ένα χρόνο στο 365, λοιπόν εμένα το θέμα μου είναι ότι δεν το γνώριζα αυτό ότι θα γίνει και ούτε το θέλω θυμάμαι ότι είχα πατήσει δοκιμαστικά αλλά νόμιζα ότι μετά θα κλείδωνε, τώρα το θέμα μου είναι υπάρχει περίπτωση να πάρω τα χρήματα μου πίσω με κάποιο τρόπο, να κάνω και αμφισβήτηση την συναλλαγής από την τράπεζα , τι έχετε να μου προτείνετε .!
SilentVoice Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Επικοινωνείς με το support και ζητάς ακύρωση της συνδρομής, επιστροφή χρημάτων κλπ. Και αγοράζεις τα πακέτα σε προσφορά από εδώ 1
jkoukos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, mikePelek είπε λοιπόν εμένα το θέμα μου είναι ότι δεν το γνώριζα αυτό ότι θα γίνει και ούτε το θέλω θυμάμαι ότι είχα πατήσει δοκιμαστικά αλλά νόμιζα ότι μετά θα κλείδωνε, Μια χαρά ενημερώθηκες αλλά απλά δεν έδωσες την πρέπουσα σημασία. Εκεί που πατάς για δοκιμαστική χρήση αναφέρει τα σχετικά και ότι με την λήξη της χρονικής περιόδου θα πρέπει να ζητήσεις διακοπή ειδάλλως θα χρεωθείς για έναν χρόνο. Και για τον λόγο αυτόν σου ζήτησε και ο ίδιος έβαλες τα στοιχεία της κάρτα σου. Αναφορά σε κείμενο Μετά τη δωρεάν δοκιμή 1 μήνα, το Microsoft 365 για Οικογένειες κοστίζει 99,00 € τον χρόνο. Απαιτείται πιστωτική κάρτα. Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή για να αποφύγετε μελλοντικές χρεώσεις.1 [1] Τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας που σας ζητούνται διασφαλίζουν ότι δεν θα αντιμετωπίσετε καμία διακοπή της υπηρεσίας σας όταν λήξει η δοκιμαστική έκδοση. Η πιστωτική κάρτα σας δεν θα χρεωθεί μέχρι το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, κάνοντας κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση περιοδικής χρέωσης στην ενότητα Ο λογαριασμός μου. Αρκούσε λοιπόν να ζητήσεις ακύρωση τουλάχιστον την τελευταία μέρα και δεν θα είχες κανένα θέμα. Τώρα σου μένει να κάνεις αυτό που αναφέρει ο SilentVoice. 1
mikePelek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 μαλλον το παραβλεψα και δεν τον ειδα, τελικα ολα κομπλε εγινε ακυρωση την συνδρομης και τα χρηματα επιστράφηκαν, ευχαριστω για τις απαντησεις σας !!
Claydeeck91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Mike ήθελα να μάθω πως μίλησες μαζί του υπάρχει κάποιο λινκ κάτι δεν μπορώ να βγάλω άκρη
kormos Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 57 λεπτά πριν, Claydeeck91 είπε Mike ήθελα να μάθω πως μίλησες μαζί του υπάρχει κάποιο λινκ κάτι δεν μπορώ να βγάλω άκρη https://www.microsoft.com/el-gr/contact.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα