Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο Forum . Αντιμετώπισε κανείς κανένα θέμα με παρόμοιο build. Ξεκινάει κανονικά μπαίνω σε bios του έκανα και την τελευταία αναβάθμιση και το πρόβλημα παραμένει. Δεν δείχνει σήμα σε καμία οθόνη 2-3 δοκίμασα και δεν ξεκινάει εγκατάσταση λειτουργικού. Αυτήν την στιγμή δεν έχω και ssd ή hdd με λειτουργικό σύστημα να δω τι θα κάνει. Καμιά πρόταση? Κάρτα γραφικών δεν υπάρχει....Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από pataridis
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pataridis είπε

Ξεκινάει κανονικά μπαίνω σε bios του έκανα και την τελευταία αναβάθμιση και το πρόβλημα παραμένει. Δεν δείχνει σήμα σε καμία οθόνη 2-3 δοκίμασα

Αφού μπαίνει στο bios πως δεν δίνει σήμα στην οθόνη;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πληκτρολόγιο ανταποκρίνεται σε Caps/ Num lock; Με ποιο πρόγραμμα φτιάξατε το φλασάκι;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Ναι τα πάντα ανταποκρίνονται cd εγκατάστασης έχω. Σήμα στην οθόνη δεν βγάζει. Έβαλα και έναν ssd από άλλο μηχάνημα τα ίδια. Δυστυχώς από κάρτες γραφικών που έχω είναι όλες αρχαίες.Είχε κανείς προβλήματα με την συγκεκριμένη μητρική?

Δημοσ.

Από την στιγμή που μπορείς να δεις το bios δεν είναι θέμα γραφικών.

Δες μήπως αλλάξεις μέσο εγκατάστασης και άλλη version Windows.

Μετα κάνε δοκιμή να κάνεις τράμπα τις μνήμες (αλλαγή θέσης, δοκιμή με μια σε διαφορετική θέση κτλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να παίζει ρόλο ότι είναι legacy to cd εγκατάστασης. Παλιά δεν είχαμε τέτοια θέματα? Από το bios του βάζω legacy. Ναι άλλαξα θέση την μνήμη μια 8gb g-skill aegis είναι.

Επεξ/σία από pataridis
Δημοσ.

win10 τώρα κατεβάζω το uefi σε stick μήπως και φταίει αυτό.

uefi ναι αυτό ήταν. Τι να πω ρε μάγκες απίστευτο...Ευχαριστώ για την βοήθεια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...