Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται.

Ειχα αγορασει περυσι Αυγουστο  ενα activation code για το Kaspersky Internet Security, το license του οποιου ληγει το 2023.

Το KIS δουλεψε κανονικα μεχρι σημερα, αλλα αναγκαστηκα να το αφαιρεσω και το ξαναεγκαταστησω γιατι μου βγαζε καποια errors.

Παω να ξαναβαλω  το activation code, και μου βγαζει error 

"You have exceeded the maximum number of activations allowed for the entered activation code"

συμφωνα με το αρθρο στο Kaspersky, αυτο συμβαινει λογω μετρων που εφαρμοζουν κατα της πειρατιας. για να λυθει το θεμα, πρεπει να στειλω στο support την αποδειξη αγορας του activation code, ωστε να κανουν reset το activation counter προκειμενου να μπορεσω να ξαναβαλω τον κωδικο.

αυτη την λυση προτεινουν και στο Kaspersky forum για το ιδιο προβλημα.

Κανω ακριβως αυτο το πραμα, στελνω στο ελληνικο support email oπου τους εξηγω το προβλημα και τους δινω και screenshots απο το email με την αποδειξη αγορας, την αγορα με το activation code στο account μου στο eshop απο οπου το αγορασα, και το activation code/license key οπως εμφανιζονται στο My Kaspersky account. ολα τα νουμερα ταυτιζονται.

Το ελληνικο support μου στελνει τωρα email και μου λεει οτι δεν ειναι δικο τους θεμα, και να επικοινωνησω με το eshop που το αγορασα για να μου το λυσει.

Τους ξαναστελνω δευτερο email οπου τους εξηγω ξανα το προβλημα και τους παραθετω το support article του Kaspersky για το προβλημα αυτο. 

Μου ξαναστελνουν απαντηση, και μου λενε οτι ο κωιδκος εχει χρησιμοποιηθει 30 φορες και οτι εγω αγορσασα το kis 1 year - 1 device ενω το activation code ειναι για το Kaspersky Internet Security US Edition. 3-Device 2 year.

Εγω αγορασα το κωδικο απο το Gamivo, τον περασμενο Αυγουστο ηταν να ληξει, αλλα εγινε αυτοματα renew για αλλα 2 χρονια. Δεν ξερω γιατι, αλλα το license ετσι λεει στο My Kaspersky. Δυο φορες μονο εχω κανει activation, το δευτερο εγινε σημερα που ξαναεβαλα το software. Aυτο εχει συμβει.

Δηλαδη στην ουσια μου λενε οτι το Amazon και τα αλλα eshops πουλανε παρανομους κωδικους, και να λυσω το προβλημα μαζι τους. αυτο καταλαβα.

Και τωρα εχω κολησει, δεν ξερω πώς να προχωρησω. Να στειλω email στο αγγλικο support? το ελληνικο support μου απαντησε τα ιδια θα μου πουν και εκει.

Η ειρωνια ειναι οτι τον Αυγουστο που ηταν να ληξει η αδεια, ημουν ετοιμος να κανω αγορασω, αλλα ειδα οτι εγινε renew μονο του. Το αφησα ετσι, αλλα τωρα που παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα και το support δεν θελει να το λυσει, θα με αναγκασουν να το βαλω πειρατικο. αφου το νομιμο δεν τους αρκει, ε ενταξει.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, KilliK είπε

Ειχα αγορασει περυσι Αυγουστο  ενα activation code για το Kaspersky Internet Security, το license του οποιου ληγει το 2023.

Το KIS δουλεψε κανονικα μεχρι σημερα, αλλα αναγκαστηκα να το αφαιρεσω και το ξαναεγκαταστησω γιατι μου βγαζε καποια errors.

Παω να ξαναβαλω  το activation code, και μου βγαζει error 

"You have exceeded the maximum number of activations allowed for the entered activation code"

συμφωνα με το αρθρο στο Kaspersky, αυτο συμβαινει λογω μετρων που εφαρμοζουν κατα της πειρατιας.

Το ελληνικο support μου στελνει τωρα email και μου λεει οτι δεν ειναι δικο τους θεμα, και να επικοινωνησω με το eshop που το αγορασα για να μου το λυσει.

Μου ξαναστελνουν απαντηση, και μου λενε οτι ο κωιδκος εχει χρησιμοποιηθει 30 φορες και οτι εγω αγορσασα το kis 1 year - 1 device ενω το activation code ειναι για το Kaspersky Internet Security US Edition. 3-Device 2 year.

Εγω αγορασα το κωδικο απο το Gamivo, τον περασμενο Αυγουστο ηταν να ληξει, αλλα εγινε αυτοματα renew για αλλα 2 χρονια. Δεν ξερω γιατι,

Δηλαδη στην ουσια μου λενε οτι το Amazon και τα αλλα eshops πουλανε παρανομους κωδικους, και να λυσω το προβλημα μαζι τους. αυτο καταλαβα.

Και τωρα εχω κολησει, δεν ξερω πώς να προχωρησω. Να στειλω email στο αγγλικο support? το ελληνικο support μου απαντησε τα ιδια θα μου πουν και εκει.

Η ειρωνια ειναι οτι τον Αυγουστο που ηταν να ληξει η αδεια, ημουν ετοιμος να κανω αγορασω, αλλα ειδα οτι εγινε renew μονο του.

Κάτι έγινε εδώ…

Λες ότι αγόρασες ένα κλειδί πέρσι τον Αύγουστο… για πόσα χρόνια ήταν; Για 2; Αρα είχες άδεια μέχρι και τον Αύγουστο του 2022;;;; ή ήταν για 3 για να πας μέχρι το 2023;;;

Ή ήταν μόνο για 1 χρόνο όπως λέει η Kaspersky;;;;

Επίσης πως έγινε αυτόματα δωρεάν ανανέωση;;;;;;;;;;;;;

Ο Τζάμπας έχει πεθάνει πριν πολλά πολλά χρόνια…

Και σίγουρα η Kaspersky δεν κάνει Δωρεάν ανανεώσεις σε κανέναν…

Οπότε κάτι έχει παιχτεί εδώ με το κλειδί σου……….

Και εγώ έχω εδώ και 2 χρόνια αγορασμένο κλειδί για Kaspersky, έχω κάνει με διάφορες δοκιμές περίπου 20 φορματ και ξανά εγκατάσταση το αντιβιοτικό και καμία Kaspersky δεν μου το κλείδωσε (μέχρι τώρα τουλάχιστον)…

Οπότε μήπως το κατάστημα που αγόρασες, σου έκανε ματσακονια…;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχω ιδεα γιατι ανανεωθηκε μονο του. ειχα παρει κλειδι για την 2019 εκδοση, οταν εληξε πηρα για την 2020 η οποια ηταν για ενα χρονο μονο, και οταν ηταν να ληξει, ειδα οτι ισχυει για αλλα δυο χρονια. φανταστηκα οτι ισως ηταν καποια  αυτοματη προσφορα που εγινε απο το Kaspersky.

το θεμα ειναι οτι αγοραζεις νομιμα ενα παρανομο κλειδι απο νομιμα 3rd party sites. αυτο καταλαβα εγω. ρωτησα το greek support αν τα 3rd party eshops οπως το Amazon, πουλανε παρανομα κλειδια,  ωστε να τα αποφευγουμε και να παιρνουμε απο το επισημο site της Kaspersky. η απαντηση τους ηταν οτι δεν γνωριζουν και οτι καποιο λαθος θα εγινε και να επικοινωνησω μαζι τους. ναι οκ, εγινε λαθος μετα απο ενα χρονο.

τεσπα, εγω θα επικοινωνησω με το gamivo, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μουν πουν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα. και μετα θα παω καρφωτος για πειρατικο κλειδι, αφου και νομιμος να θες να εισαι, δεν σε αφηνουν. απλα πραματα.

αυτο που εγω δεν καταλαβαινω στην ολη ιστορια, ειναι γιατι το app δεν γινεται αυτοματα activated, απο την στιγμη που κανω login με το ιδιο account που εχει ενεργο το license. οτι δηλαδη γινεται με το Steam. γιατι ολη αυτη η βαβουρα με τα activation codes και τον counter τους;

η πλακα σε ολα αυτα ειναι οτι δεν ξερω καν αν φτιαχτηκε το προβλημα που ειχε το KIS με τα menu, αφου οι σχετικες ρυθμισεις που βγαζαν error ειναι κλειδωμενες, ανοιγουν μονο αν εχω βαλει license. και τωρα ειμαι με την free εκδοση και δεν ξερω καν αν δουλευει σωστα.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KilliK είπε

δεν εχω ιδεα γιατι ανανεωθηκε μονο του. ειχα παρει κλειδι για την 2019 εκδοση, οταν εληξε πηρα για την 2020 η οποια ηταν για ενα χρονο μονο, και οταν ηταν να ληξει, ειδα οτι ισχυει για αλλα δυο χρονια. φανταστηκα οτι ισως ηταν καποια  αυτοματη προσφορα που εγινε απο το Kaspersky.

το θεμα ειναι οτι αγοραζεις νομιμα ενα παρανομο κλειδι απο νομιμα 3rd party sites. αυτο καταλαβα εγω. ρωτησα το greek support αν τα 3rd party eshops οπως το Amazon, πουλανε παρανομα κλειδια,  ωστε να τα αποφευγουμε και να παιρνουμε απο το επισημο site της Kaspersky. η απαντηση τους ηταν οτι δεν γνωριζουν και οτι καποιο λαθος θα εγινε και να επικοινωνησω μαζι τους. ναι οκ, εγινε λαθος μετα απο ενα χρονο.

τεσπα, εγω θα επικοινωνησω με το gamivo, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μουν πουν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα. και μετα θα παω καρφωτος για πειρατικο κλειδι, αφου και νομιμος να θες να εισαι, δεν σε αφηνουν. απλα πραματα.

αυτο που εγω δεν καταλαβαινω στην ολη ιστορια, ειναι γιατι το app δεν γινεται αυτοματα activated, απο την στιγμη που κανω login με το ιδιο account που εχει ενεργο το license. οτι δηλαδη γινεται με το Steam. γιατι ολη αυτη η βαβουρα με τα activation codes και τον counter τους;

η πλακα σε ολα αυτα ειναι οτι δεν ξερω καν αν φτιαχτηκε το προβλημα που ειχε το KIS με τα menu, αφου οι σχετικες ρυθμισεις που βγαζαν error ειναι κλειδωμενες, ανοιγουν μονο αν εχω βαλει license. και τωρα ειμαι με την free εκδοση και δεν ξερω καν αν δουλευει σωστα.

Μισό λεπτό…

Αρα παραδέχεσαι ότι το κλειδί που αγόρασες ήταν μόνο για 1 χρόνο!!!!

Οπότε έχει δίκιο η Kaspersky…

Άρα γιατί φωνάζεις;;;

Τώρα η κάθε Kaspersky δεν μπορεί να λογοδοτήσει για τις απατεωνιές του κάθε καταστήματος…

Πολύ σωστά σου λέει να μιλήσεις με τον πωλητή και να ξεκαθαρίσεις…

Αλλά τι να ξεκαθαρίσεις, που από ότι καταλαβαίνω αγόρασες μόνο για 1 χρόνο κλειδί και αυτός ο χρόνος τέλειωσε…

Για εμένα είναι τελειωμένη η ιστορία και έχει δίκιο η Kaspersky.

Οπότε τώρα που έχει εκπτώσεις, αγόρασε για 2 χρόνια ένα κλειδί με 10 ευρώ από αξιόπιστο κατάστημα και θα είσαι μια χαρά.

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα το ειπα απο την αρχη οτι το κλειδι που αγορασα ηταν για ενα χρονο, και οτι οταν ηταν να ληξει, ανανεωθηκε για αλλα δυο χρονια. το γραφω παραπανω, το ανεφερα και στο support.

ομως το κλειδι που αγορασα ειναι για δυο χρονια, συμφωνα με τα λεγομενα της Kaspersky. η αποδειξη αγορας ομως για το κλειδι αυτο ειναι για ενα χρονο. το κλειδι αυτο, το ιδιo ακριβως νουμερο, εμφανιζεται μεσα στην αποδειξη αγορας. αρα το εχω αγορασει νομιμα, ασχετως αν η αποδειξη αναγραφει λαθος τι license δινει.

αλλα και παλι, η αδεια που μου δωσε το κλειδι αυτο ισχυει για τρια χρονια. αρα δεν ειναι ουτε για δυο χρονια που λεει η Kaspersky. απο που ηρθε ο τριτος χρονος;

εγω θελω να μου επιτρεψει η Kaspersky να ξαναβαλω το κλειδι στο app, και να δω αν θα μπει το license η οχι. μπορει να πει οτι εληξε το license, η οτι μενει ενας ακομη χρονος αντι για δυο. δεν εχω προβλημα με αυτο, αν εληξε, εληξε. εδω ομως λενε επισης οτι το κλειδι εχει χρησιμοποιηθει 30 φορες. αυτο δεν εχει συμβει απο την δικια μου πλευρα. δυο φορες το χρησιμοποιησα. αρα το κλειδι πρεπε να ξαναπουληθηκε απο το gamivo. αν συνεβει αυτο, γιατι το επιτρεπει η Kaspersky, αφου υποτιθεται τo gamivo ειναι νομιμος reseller;

εγω ξαναρωτησα το support αν οντως τα 3rd party eshops πουλανε και παρανομα κλειδια για το KIS. αν ισχυει αυτο, τοτε θα πρεπει να το γνωστοποιησουν στους πελατες τους για να τα αποφευγουν. η απαντηση τους ειναι οτι ειναι πολλα τα eshops και δεν μπορουν να το γνωριζουν αυτο. πως γινεται να μην ελεγχουν την νομιμοτητα των κλειδιων απο την στιγμη που περνανε στο cloud τους, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.

επισης, λες να ξαναγορασω νεο κλειδι. αγνοεις ομως κατι.τα premium menu στο KIS δεν ανοιγουν αν δεν βαλεις license. oποτε δεν ξερω αν η απεγκατασταση εφτιαξε το προβλημα. οποτε αν αγορασω εγω νεο κλειδι, το βαλω, και τα menu βγαζουν παλι error, τοτε θα πρεπει να κανω και αλλα uninstall/reinstall μεχρι να βρω τι φταιει. οποτε κινδυνεύει  να κλειδωσει ο κωδικας παλι και να μου ξαναπουν στο support οτι δεν μπορουν να κανουν reset τον counter.

καταλαβαινεις τωρα οτι δεν ειναι τοσο απλη η υποθεση, και οτι σε αναγκαζουν με τον ενα η τον αλλο τροπο να στραφεις στην πειρατεια. 

εγω θα επικοινωνησω με το gavimo να δω τι θα μου πουν, και θα στειλω post με το περιστατικο στο αγγλικο support και στο αγγλικο community.

περα απο ολα αυτα, που μπορω να βρω license με 10ε για δυο χρονια; εχεις κανα λινκ ευκαιρο;

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Το KIS 2022 κοστίζει 26€ για 1 χρόνο και 3 συσκευές. Το gamivo το πουλάει την 2020 έκδοση για 1 χρόνο και 3 συσκευές 7€. Εσύ πόσο πλήρωσες και ποια έκδοση πήρες;

Να σου πω πως το βλέπω εγώ. Αυτά τα site μοιράζουν τον κωδικό για να βγουν τα νούμερα και να βγάλουν και το κέρδος τους. Το θέμα σου δεν είναι με την kaspersky αλλά με το gavino και με αυτούς έπρεπε να επικοινωνήσεις αφού αυτοί πήραν τα λεφτά και σου έδωσαν το κλειδί. Κακώς ψάχνεσαι με την kaspersky και παραπονιέσαι ότι αφού δεν θέλουν να είσαι νόμιμος θα το βάλεις σπασμένο. Αν θέλεις να είσαι νόμιμος θα πληρώσεις την πλήρη άδεια και όχι αυτά τα τρελά discounts που λογικό είναι να μην είναι τελείως νόμιμα, όμως δεν είναι και τελείως παράνομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω δεν εχεις καταλαβει καθολου τι εχω γραψει. το license το αγορασα και το εβαλα πριν ενα χρονο. ειναι ανουσιο να συγκρινοουμε περσινες τιμες για παλιοτερο software.

το προβλημα δεν ειναι με το gamivo. μου πουλησανε ενα license που δουλεψε κανονικα για ενα χρονο, οτι ελεγε και η αποδειξη αγορας. επισης απο το gamivo εχω παρει παιχνιδια για το Steam και ποτε δεν ειχα θεμα. 

το προβλημα ειναι με το Kaspersky που δεν μου επιτρεπει να ξαναχρησιμοποιησω το activation key μου, ακομη και αν εχει ληξει το license του. στην ουσια μου λεει οτι το license ειναι παρανομο, και οτι επιτρεπει την νομιμη αγορα παρανομων activation codes απο resellers. ακομη χειροτερα κανει και την παπια οταν εγω σαν πελατης ρωταω να μου επιβεβαιωσει οτι θαταν σοφοτερο να αγοραζω απευθειας απο αυτους, παρα απο resellers λογω αυτης της καταστασης.

τεσπα, εγω θα ποσταρω το περιστατικο και στο community του Kaspersky για να το δουν και οι αλλοι. και το αφηνω και εδω το τοπικ, για να το εχουν υποψιν οσοι θελουν να παρουν license για το kaspersky. υπαρχει το ρισκο να τους κλειδωθει το activation code και να μην τους επιτρεψει το Kaspersky να το ξαναχρησιμοποιησουν, παρα τις αποδειξεις νομιμης αγορας.

Επεξ/σία από KilliK
  • Confused 1
Δημοσ.

Αγαπητέ KilliK από ότι κατάλαβα σε ενοχλεί το γεγονός πως το κλειδί που αγόρασες για ένα χρόνο (ως δια μαγείας επεκτάθηκε στα 3) δεν λειτουργεί.
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό πραγματικά. Προφανώς και η Kaspersky δεν ανανεώνει δωρεάν τα κλειδιά που έχουν συγκεκριμένη ισχύ.
Και φυσικά η ίδια η εταιρία δεν ευθύνεται για οτιδήποτε συμβαίνει στο δικό σου license. Το οποίο ξανά λέω αποκλείεται να έχει γίνει ανανέωση από μόνο του.

Επίσης το γεγονός ότι υπάρχουν resellers ή 3rd parties που πουλάνε ένα λογισμικό αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να τους εμπιστεύεσαι με κλειστά τα μάτια. Δικό σου θέμα είναι να κρίνεις αν θα πληρώσεις πολύ χαμηλότερη τιμή και θα αντιμετωπίσεις ότι αυτό συνεπάγεται ή όχι. Επίσης δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη η Kaspersky σε αυτό. Είναι σαν να λες π.χ ότι αν πάρεις καφέ από ένα μαγαζί μίας συγκεκριμένης μάρκας και το μαγαζί στον παρασκευάσει χάλια φταίει η εταιρία του καφέ.

Για να ξεκαθαρίσουμε το παράνομο κομμάτι στο οποίο αναφέρεται η Kaspersky έχει να κάνει προφανώς με τον τύπο του license που έχεις. Αν η άδεια σου επιτρέπει να γίνει ενεργοποίηση σε 1-2-3 συσκευές και ξαφνικά στους servers της Kasperky βλέπουν 30 ενεργοποιήσεις (το license μπορεί να το έχει πουλήσει και αλλού το κατάστημα ή να κάνει οποιουδήποτε είδους παράτυπη χρήση του), λογικό και επόμενο είναι να θεωρούν ότι συμβαίνει κάτι που δεν επιτρέπεται.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στο 3rd party που αγόρασες το λογισμικό. Αν όντως έχεις αγοράσει άδεια που ισχύει για παραπάνω χρόνια από ότι ισχύει η άδεια σου και αυτή δεν λειτουργεί, οφείλουν να σου δώσουν καινούριο κλειδί ή με κάποιο τρόπο να λύσουν το πρόβλημα σου. Αν όμως τώρα αυτά που λες τα βασίζεις σε μια ανανέωση που έγινε από το πουθενά ενώ η άδεια σου ήταν συγκεκριμένη, αγόρασε καινούρια άδεια γιατί δεν έχεις δίκιο σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα τι έχεις γράψει. Το σχόλιο μου δεν ήταν για το πότε πήρες την άδεια αλλά στο ότι δεν μπορεί να πουλάει η εταιρία την άδεια μια άλφα τιμή και οι reselers στο 1/4. Η λογική λέει ότι πουλάνε την άδεια σε περισσότερους από έναν αγοραστή και γι αυτό σου είπε η kaspersky...

Αναφορά σε κείμενο

[...]ο κωιδκος εχει χρησιμοποιηθει 30 φορες[...]

επίσης είπες ότι...

Αναφορά σε κείμενο

[...]εγω αγορσασα το kis 1 year - 1 device ενω το activation code ειναι για το Kaspersky Internet Security US Edition. 3-Device 2 year.

Αυτό σημαίνει ότι το gavino πήρε άδειες για δύο χρόνια και 3 συσκευές και την πούλησε σε 3 ή και παραπάνω χρήστες.

Οπότε τζάμπα κατηγορείς την kaspersky και στείλε χαιρετίσματα στην gavino και πες τους το πρόβλημα και τι σου είπαν από την kaspersky. Φαντάζομαι θα σου δώσουν άλλο κλειδί τζάμπα και αν το κάνουν θα σημαίνει ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...