Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Agony είπε

Μπορει να μου λύσει καποιος την απορια που ειχα παντα ? Εφόσον ειναι LightSaber πως ειναι δυνατον προβαλουν αντισταση σε αλλο lightsaber και δεν περναει το ενα μεσα απο το αλλο ? 

1 λεπτό πριν, Aias είπε

μαλλον καποιοι δεν γνωριζουν.Ειχε πει η Disney οτι θα βγαλει κανονικο φωτοσπαθο.Αυτο δεν σημαινει οτι θα σκοτωνει η οτι ειναι μια δεσμη λειζερ που κοβει τονους απο ατσαλι απλα οτι θα ειναι μια δεσμη φωτος που θα ανοιγει και θα κλεινει με το πατημα κουμπιου και ισως να εχει και καποια εφε. Μεχρι σημερα η δεσμη φωτος του φωτοσπαθου επιτυγχανεται με λαμπες που φωτιζουν εσωτερικα.

Σας έχω νέα... το LightSaber είναι ένα όπλο βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματικό που να λειτουργεί όπως στην ταινία.

Θες σπαθί με φώτα - laser - δε ξέρω και γω τι?!!!... κάνε μια βόλτα στα JAMBO... Η Disney άργισε να βγάλει και να πουλάει τρέλα.

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, marios02 said:

Σκασίλα μας, βρίσκουμε και με 3 ευρώ στην λαϊκή.

Ηλεκτρικές ρακέτες > φωτόσπαθα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CODEC είπε

Σας έχω νέα... το LightSaber είναι ένα όπλο βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Σ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματικό που να λειτουργεί όπως στην ταινία.

Θες σπαθί με φώτα - laser - δε ξέρω και γω τι?!!!... κάνε μια βόλτα στα JAMBO... Η Disney άργισε να βγάλει και να πουλάει τρέλα.

Ναι οκ καταλαβαινουμε οτι το Star Wars Ειναι παιδικο και επιστημονικη Φαντασια , Ομως να εχεις δυο φωτοσπαθα τα οποια προβαλουν αντισταση το ενα στο αλλο η χτυπανε  lazer beams και εξοστρακιζωνται  ,  ειναι περιεργο να το βλεπεις  πως να το πω ειναι λες και οταν αναβεις εναν φακο να περιμενεις οτι αν περασεις αναμεσα θα σκονταψεις . Οκ καποια βασικα Physics πρεπει εστω για τα ματια του κοσμου να υπαρχουν . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Agony είπε

Ναι οκ καταλαβαινουμε οτι το Star Wars Ειναι παιδικο και επιστημονικη Φαντασια , Ομως να εχεις δυο φωτοσπαθα τα οποια προβαλουν αντισταση το ενα στο αλλο η χτυπανε  lazer beams και εξοστρακιζωνται  ,  ειναι περιεργο να το βλεπεις  πως να το πω ειναι λες και οταν αναβεις εναν φακο να περιμενεις οτι αν περασεις αναμεσα θα σκονταψεις . Οκ καποια βασικα Physics πρεπει εστω για τα ματια του κοσμου να υπαρχουν . 

Μη προσπαθείς να δώσεις λογική εξήγηση περί Physics  για κάτι που βάση σεναρίου αναφέρεται σε μακράν προηγμένο τεχνολογικά πολιτισμό σε σχέση με μας  και ό ,τι γνωρίζουμε.

Αν θες να σχολιάσουμε περί physics με πραγματικά δεδομένα , ας πάρουμε για παράδειγμα την μπέρτα του Superman που κυματίζει στο κενό όταν πετάει στο διάστημα... εκεί ναι θα συμφωνούσα μαζί σου.

Επεξ/σία από CODEC
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Agony είπε

Μπορει να μου λύσει καποιος την απορια που ειχα παντα ? Εφόσον ειναι LightSaber πως ειναι δυνατον προβαλουν αντισταση σε αλλο lightsaber και δεν περναει το ενα μεσα απο το αλλο ? 

In universe το lightsaber είναι misnomer, δεν είναι φως, plasma είναι το οποίο το συγκρατεί ενα μαγνητικό πεδίο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsioulak είπε

In universe το lightsaber είναι misnomer, δεν είναι φως, plasma είναι το οποίο το συγκρατεί ενα μαγνητικό πεδίο.

Σε ευχαριστω , δεν το γωριζα it makes sense τωρα.

10 ώρες πριν, CODEC είπε

Μη προσπαθείς να δώσεις λογική εξήγηση περί Physics  για κάτι που βάση σεναρίου αναφέρεται σε μακράν προηγμένο τεχνολογικά πολιτισμό σε σχέση με μας  και ό ,τι γνωρίζουμε.

Αν θες να σχολιάσουμε περί physics με πραγματικά δεδομένα , ας πάρουμε για παράδειγμα την μπέρτα του Superman που κυματίζει στο κενό όταν πετάει στο διάστημα... εκεί ναι θα συμφωνούσα μαζί σου.

Εχεις δικιο , κακος ψαχνω για λογικη εξηγηση . Θα ηταν ωραια ομως ενα τοσο μεγαλο συμπαν να υπηρχε καπου μια αναφορα  , ενας φιλος εγραψε οτι ειναι plasma και εχει μαγνητικο πεδιο , αυτο μου καθετε καλυτερα .  Τωρα οκ για την Μπερτα του Σουπερμαν και τις εκρήξεις στο διαστημα τι να πω , προσωπικα με χαλανε και τα 2 . Γενικα δεν καταλαβα ποτε αυτο το κομματι με τις μπερτες στους Σουπερ ηρωες .

Δημοσ.

Άστα αυτά Disney γιατί άμα σας πάρει τηλέφωνο ο Μπέζος θα ανοίξετε διάπλατα τις πόρτες και θα του το δώσετε στο χέρι να παίξει με το φωτόσπαθο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, CODEC είπε

Αν καταφέρετε κιόλας να μου εξηγήσετε πως ο Superman, φορώντας ΜΟΝΟ ένα ζευγάρι γυαλιά - διαφανή κιόλας - καταφέρνει να γίνεται αγνώριστος απο όλους, ακόμα κι απ'την Lois, θα σας παραδεχτώ ρε μπαγάσες... :)

5 ώρες πριν, Agony είπε

..Γενικα δεν καταλαβα ποτε αυτο το κομματι με τις μπερτες στους Σουπερ ηρωες .

Γιατι... το άλλο με τις μάσκες ή το καθίκι στο κεφάλι όπως του Κάπταιν Αμέρικα ή του Φλας... ? Στις δεκαετίες του 30 και του 40, είχαν νόημα - για να μην αναγνωρίζονται. Σήμερα όμως ?  Οσο για τους ιπτάμενους σουπερήρωες ποτε δεν κατάλαβα γιατι δεν μπορούν να πετάνε καθιστοί...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Eloy είπε

Αν καταφέρετε κιόλας να μου εξηγήσετε πως ο Superman, φορώντας ΜΟΝΟ ένα ζευγάρι γυαλιά - διαφανή κιόλας - καταφέρνει να γίνεται αγνώριστος απο όλους, ακόμα κι απ'την Lois, θα σας παραδεχτώ ρε μπαγάσες... :)

Έχει εξηγηθεί, οκ δεν είναι και η καλύτερη εξήγηση του κόσμου αλλα δεν είναι μόνο τα γυαλιά, είναι τα ρούχα που φοράει, η στάση του σώματος, ο τόνος και η χροιά της φωνής, ο τρόπος που μιλάει και το τι λέει, γενικά συμπεριφέρεται σαν ένα τελείως διαφορετικό άτομο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...