revestos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να φτιάξω ένα pc για long term με potential αναβάθμισης στο μέλλον έχω φτιάξει αυτή τη σύνθεση με το budget να είναι λίγο πάνω από όσο υπολόγιζα αλλα νομίζω ότι είναι καλο για τα λεφτά του. Αν θα μπορούσε κάποιος που ασχολείται να μου προτείνει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά η κάτι άλλο με 900Euro budget και 1200Euro budget , ευχαριστώ εκ των προτερων. Μόλις τώρα, revestos είπε Καλησπέρα θέλω να φτιάξω ένα pc για long term με potential αναβάθμισης στο μέλλον έχω φτιάξει αυτή τη σύνθεση με το budget να είναι λίγο πάνω από όσο υπολόγιζα αλλα νομίζω ότι είναι καλο για τα λεφτά του. Αν θα μπορούσε κάποιος που ασχολείται να μου προτείνει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά η κάτι άλλο με 900Euro budget και 1200Euro budget , ευχαριστώ εκ των προτερων. Sorry psu υπάρχει ήδη : Corsair TX-M Series TX650M 650W Semi Modular 80 Plus Gold
revestos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, revestos είπε Καλησπέρα θέλω να φτιάξω ένα pc για long term με potential αναβάθμισης στο μέλλον έχω φτιάξει αυτή τη σύνθεση με το budget να είναι λίγο πάνω από όσο υπολόγιζα αλλα νομίζω ότι είναι καλο για τα λεφτά του. Αν θα μπορούσε κάποιος που ασχολείται να μου προτείνει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά η κάτι άλλο με 900Euro budget και 1200Euro budget , ευχαριστώ εκ των προτερων. Sorry psu υπάρχει ήδη : Corsair TX-M Series TX650M 650W Semi Modular 80 Plus Gold Ποσό που διαθέτουμε :900 - 1600 Χρήση υπολογιστή :basic/light gaming. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:blank Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Thessaloniki Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? irrelevant Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? irrelevant Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι psu υπάρχει ήδη : Corsair TX-M Series TX650M 650W Semi Modular 80 Plus Gold
JDROGAS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για basic/light gaming και χωρις καμια ιδιαιτερη απαιτηση απο εφαρμογες τα θεωρω πολλα τα 1600 ευρω. Σαφως και θα εξαρτηθει κατα πολυ το τελικο μπατζετ απο την καρτα γραφικων την οποια εσυ θα επιλεξεις βασει των απαιτησεων σου στο gaming. Πρωτη παρατηρηση που εχω να κανω,γιατι αγορες μεσω σκρουτζ; Οι τιμες ειναι τσιμπημενες. Επισης οι δισκοι που εχεις επιλεξει ειναι μεν ssd αλλα προηγουμενης τεχνολογιας. Πλεον βαζουμε ssd/nvme που ειναι τουλαχιστον x3 - x4 στις ταχυτητες read/write εναντι των απλων ssd. Oι δικες μου προτασεις στα 500gb. https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=20121576,17274661,27703474,29847803,17337783 Mνημες 32gb δεν υπαρχει ειλικρινα λογος δεν θα σου χρειαστουν. H δικη μου προταση (εβαλα αυτες με το rgb αφου ειδα οτι επελεξες με rgb) https://www.skroutz.gr/s/22159414/Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-BL2K8G36C16U4BL.html Οσο αναφορα τον επεξεργαστη τον θεωρω κακη αγορα (οχι κακο επεξεργαστη) στα 300 και χωρις ενσωματωμενα γραφικα. Θα προτιμουσα 11400f - 11500 εστω και με λιγο χαμηλοτερες επιδοσεις που στην καθημερινοτητα σου δεν θα τις καταλαβεις καν. Το κουτακι μια χαρα ριξε μια ματια και στα coolermaster που ειναι σε τιμες προσφορας αυτες τις μερες. https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=22722337,17100062,16078585 Για καρτες γραφικων καλυτερα θα σε κατατοπισουν αλλα μελη που ειναι πιο σχετικα με το gaming. Θα επανελθω αργοτερα με μια συνθεση. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από JDROGAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα