Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα αγόρασα ένα μπριζάκι apple usb c από κατάστημα και έχω μια υπόνοια ότι δεν είναι γνήσιος το qr code που σκανάρω δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από hiphone2020
Petros Electron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Εγώ στην θέση σου θα έστελνα το QR code, στο customer service της apple. Απο εκει και περα θα σου απαντήσουν αυτοί. Ισως να ειναι και λάθος δικο τους (να μην το εχουν περάσει στην database). Σε αντιθετη περιπτωση πας στο καταστημα και απαιτεις τα χρηματα σου πισω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Σωστός! Αυτο θα κάνω…να τον πλήρωνα και 10€ να πω οκ…αλλά έδωσα και 29€ και τον πλήρωσα για γνήσιο…για να δούμε…
Petros Electron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, hiphone2020 είπε Σωστός! Αυτο θα κάνω…να τον πλήρωνα και 10€ να πω οκ…αλλά έδωσα και 29€ και τον πλήρωσα για γνήσιο…για να δούμε… Και αν ειναι μαϊμού πας με το email μετά στο κατάστημα. Πιθανόν και αυτοι να μην το ηξεραν να τους τα εχει πουλήσει ο προμηθευτής τους σαν γνήσιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Πήγα σήμερα στο κατάστημα και μου δωσε τα λεφτά πίσω όλα οκ…πήγα σε άλλο γνωστό επίσημο κατάστημα και πηρα κανονικά τον αυθεντικό…
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μερικές διάφορες που διαπιστωσα για να μην την πατήσει κάποιος άλλος είναι:1. Ο fake είχε ένα βιβλιαράκι μέσα ενώ ο αυθεντικός 3 βιβλιαράκια 2.Ο fake είχε δυο αυτοκόλλητα κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο και ο serial number δεν ταίριαζε με το μπριζάκι, αυτο το διαπίστωσα όταν άνοιξα τον αντάπτορα. 3.Το διάφανο χαρτάκι του fake δεν έγραφε τίποτα πάνω και άνοιγε με μεγάλη δυσκολία ενώ το πραγματικό είχε πάνω κάποια γράμματα(δεν θυμάμαι τι γράφει) και ανοίγει πιο εύκολα και έχει επίσης δυο διάφανα χαρτάκια ένα πάνω και ένα κάτω. 4.Η υφή της συσκευασίας στο αυθεντικό έχει την υφή που έχουν όλα τα κουτιά της apple…επειδή έκανα 2-3 unboxing αυτές τις μέρες έκανα αυτή τη διαπίστωση…εννοείται το fake δεν είχε την ίδια υφή 5.Το χαρτόνι στο οποίο ήταν πάνω ο φορτιστής ο fake ηταν άτσαλο και όχι προσεγμένο όπως του αυθεντικού 6.Αφού φωτογράφισα και τα δυο κουτιά έκανε μπαμ πιο ηταν το fake…δεν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω εδώ μια φωτό για να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι…. Ειδα και κάποια βίντεο στο YouTube όπου δείχνουν ότι τα ζυγίζουν κιόλας…για να δουν αν είναι αυθεντικά η όχι..στο ζύγι δεν τον έβαλα τον ανταπτορα…🤣 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από hiphone2020
epinki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Πάντως στο άρθρο τεκμηριώνεται γιατί πρέπει κανείς να προτιμά τον γνήσιο φορτιστή.
Tasos19s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, epinki είπε Πάντως στο άρθρο τεκμηριώνεται γιατί πρέπει κανείς να προτιμά τον γνήσιο φορτιστή. Σαφώς αν κάτι είναι φθηνότερο δεν μπορεί να είναι και καλύτερο Εγω έχω αυτόν τον φορτιστή ακριβώς που λέει το άρθρο Το θέμα είναι ότι στο δωμάτιο μέσα όταν έχω ησυχία μου σπάει τα νεύρα αυτό το βζζζζζζζ που βγάζει όταν φορτίζει το laptop Οτι άλλο μηχάνημα είχα δεν έκανε ποτέ αυτό τον ήχο είτε μιλάμε για hp, asus, surface, acer Μπορει να έχει τεχνολογία μέσα μπορεί οτιδήποτε αλλά οι φορτιστές της apple ούτε στους υπολογιστές ούτε στα κινητά μου γεμίζουν το μάτι Ειτε ζεσταίνονται πολύ, είτε κάνουν θορύβους είτε χαλάνε εύκολα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά ξαναγυρίζω διότι από γνωστό κατάστημα αγόρασα έναν 5watt και έχω υποψίες...απλά δεν γνωρίζω εάν στον 5watt έχει 3 χαρτάκια μέσα, γνωρίζει κανείς;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα