therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Ξεκαθαρα και με αφορμη τον καιρο, ψαχνω ρουχα για να εισαι αδιαβροχος απο πανω μεχρι κατω. Εχω ενα σετ αδιαβροχο, παντελονι-τζακετ απο tucano urbano (nano) για μηχανακι, αλλα ειναι μεν πολυ λεπτο, και απο την αλλη θελω κατι το οποιο να ειναι το ιδιο το ρουχο αδιαβροχο, οχι να το φοραω σα καλτσα πανω απο τα ρουχα μου. ΠΧ σκεφτομαι αυτο το north face Μπουφαν, https://www.skroutz.gr/s/11062982/The-North-Face-Resolve-2-Ανδρικό-Μπουφάν-Αδιάβροχο-για-Χειμώνα-Μαύρο-T92VD5KX7.html Αν εχετε κατι αλλο μου λετε και για αυτο. Απο παντελονι και παπουτσια τι μπορω να παρω
vrwmiar1Z Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Να πάρεις γκορτεξ, αυτό είναι της πλάκας 1
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Εχουμε καποιο συγκεκριμενο και δοκιμασμενο goretex προιον για ολα αυτα
StamTheMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Στο ντελιβερι φοραω αδιαβροχο πανω και κατω φοραω τα παντελονια του snowboard απο το lidl. Παιρνω καθε χρονο γιατι τα λιωνω,πολυ καλα και φθηνα. Αλλα ολα αυτα θελουν προσοχη στο πλυσιμο,αν τα βαλεις κανονικα πλυντηριο αχρηστευονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα