atrwtos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Από ένα ξενοδοχείο το οποίο έχω περάσει συνεντευξη για δουλεια στην Αυστρία μου έστειλε το συμβόλαιο (στα αγγλικά) και αυτό το έντυπό για συμπλήρωση για να μπορέσω να πάω στην Γερμανία αεροπορικός..μπορεί κάποιος που γνωρίζει καλά γερμανικά να μου πει τη συμπληρώνο στο κάτω μέρος;; Beilage 1a_Einverständniserklärung.. και κάτι ακόμα γνωρίζει κάποιος αν θα έχω πρόβλημα με αυτό το έντυπό στην γερμανία γιατί θα πάω Μόναχο αεροπορικός και μετά από κει Αυστρία.(δεν έχει απευθείας πτήση για Αυστρία για αυτό)
Lucifer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, atrwtos είπε Από ένα ξενοδοχείο το οποίο έχω περάσει συνεντευξη για δουλεια στην Αυστρία μου έστειλε το συμβόλαιο (στα αγγλικά) και αυτό το έντυπό για συμπλήρωση για να μπορέσω να πάω στην Γερμανία αεροπορικός..μπορεί κάποιος που γνωρίζει καλά γερμανικά να μου πει τη συμπληρώνο στο κάτω μέρος;; Beilage 1a_Einverständniserklärung.. και κάτι ακόμα γνωρίζει κάποιος αν θα έχω πρόβλημα με αυτό το έντυπό στην γερμανία γιατί θα πάω Μόναχο αεροπορικός και μετά από κει Αυστρία.(δεν έχει απευθείας πτήση για Αυστρία για αυτό) αυτοματη μεταφραση αλλα θα καταλαβεις bei.de.el.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα