Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 8:28 ΠΜ, Fordakias7 είπε Το Αμαξι παντού πάει απλά θέλει λίγο προσοχή στους πλευρικούς ανέμους γιατί κουνάει. Το δικό μου καθώς είναι στην οικογένεια εδώ και 13 χρόνια μοντέλο του 2003 με 27000 αγορασμενο το 2008.Οταν έφτασε τα 65000 άρχισε να καίει λάδια περίπου 2 χρόνια πριν.Το έκανα τον Ιούλιο γενική επισκευή γιατί δεν θέλω να το δώσω βλέποντας αλλά 1000αρια σμαρτακια για αγορά είδα τι σαβουρα παίζει στα μεταχειρισμένα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είναι φοβερό αμαξι για μέσα στην πόλη και λίγο εκτός αλλά τρομερά αναξιόπιστο μοτέρ θέλει ειδική φροντίδα.Καθε 5000 χιλιόμετρα συνθετικά λάδια,ζέσταμα καλό γιατί ραγιζανε τουρμπίνες. Btw τι λάστιχα φοράς; Διαστάσεις και μάρκα Είναι του 2000 αλλά ο προηγούμενος κάτοχος (η θεία μου) το πρόσεχε ιδιαίτερα και είχε μόλις 70.000 νομιζω όταν έφτασε στα χέρια. Αλλαζε λάδια τακτικά το πήρα άψογο.
nasipar134 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχει και το ΚΤΕΛ (75 ευρω με επιστροφή)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nasipar134 είπε Υπάρχει και το ΚΤΕΛ (75 ευρω με επιστροφή) Από 60-100ευρώ ανάλογα την ώρα με επιστροφή με aegean + προαστοιακος από Κιάτο 30ευρώ περίπου και εφτασες σε 3 ώρες αντε 4
nasipar134 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Καθώς το έχω κάνει πάρα πολλές φορές το δρομολόγιο αυτό. Χρειάζεται: 3 ώρες Πάτρα-Αθήνα (με αλλαγή λεωφορείου του ΟΣΕ και τρένου) + τουλάχιστον 1 ώρα πριν στο αεροδρόμιο + 1 ώρα πτήση + τουλάχιστον 1 ωρα που θα προσγειωθείς μέχρι να βγεις εκτός αεροδρομίου και να πάρεις λεωφορείο για κέντρο Τουτέστιν, βγαίνει 6 ώρες (χωρίς να υπολογίζω να κάτσουν όλα τα δρομολόγια στην κατάλληλη ώρα) και αν "συμπιεστεί" πάρα πολύ 5... Λίγη ταλαιπωρία για εμένα, όταν στον ίδιο χρόνο μπορείς να πας με ΙΧ ή με λεωφορείο μια και έξω.
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, nasipar134 είπε + τουλάχιστον 1 ωρα που θα προσγειωθείς μέχρι να βγεις εκτός αεροδρομίου και να πάρεις λεωφορείο για κέντρο Δύο ώρες μίνιμουμ κι αυτό αν όλα πάνε καλά και δε χαθείς στο αχανές "Μακεδονία" όπου υπολογίζεις περίπου 2 βδομάδες για να περάσεις τις Γέφυρες των Χαμένων Αποσκευών και την Έρημο του Τερκενλή. Αυτά αν δε σε φάνε τα ανθρωποφάγα παοκτσάκια.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Lucifer είπε Δύο ώρες μίνιμουμ κι αυτό αν όλα πάνε καλά και δε χαθείς στο αχανές "Μακεδονία" όπου υπολογίζεις περίπου 2 βδομάδες για να περάσεις τις Γέφυρες των Χαμένων Αποσκευών και την Έρημο του Τερκενλή. Αυτά αν δε σε φάνε τα ανθρωποφάγα παοκτσάκια. Περισσότερο μου πήρε από την αποβάθρα Προαστοιακού - Μετρό μέχρι να φτάσω στον έλεγχο πύλη παρά στην αναχώρηση που έκανα μέχρι την πύλη (που έφτασα 30' πριν φύγει η πτήση) λίγα λεπτά (Μακεδονία) Από άποψη χρόνου και χρήματα συμφέρει το αεροπλάνο γιατί 100ευρώ είναι το τρένο από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη και κάνει 6 ώρες ενώ με αεροπλάνο από 60-100 με επιστροφή ανάλογα την ώρα που θα πετάξεις (economy class) και έφτασες σε μισή ώρα (η πτήση). 20 ώρες πριν, nasipar134 είπε Καθώς το έχω κάνει πάρα πολλές φορές το δρομολόγιο αυτό. Χρειάζεται: 3 ώρες Πάτρα-Αθήνα (με αλλαγή λεωφορείου του ΟΣΕ και τρένου) + τουλάχιστον 1 ώρα πριν στο αεροδρόμιο + 1 ώρα πτήση + τουλάχιστον 1 ωρα που θα προσγειωθείς μέχρι να βγεις εκτός αεροδρομίου και να πάρεις λεωφορείο για κέντρο Τουτέστιν, βγαίνει 6 ώρες (χωρίς να υπολογίζω να κάτσουν όλα τα δρομολόγια στην κατάλληλη ώρα) και αν "συμπιεστεί" πάρα πολύ 5... Λίγη ταλαιπωρία για εμένα, όταν στον ίδιο χρόνο μπορείς να πας με ΙΧ ή με λεωφορείο μια και έξω. Εγώ που πήγα πριν λίγες εβδομάδες πήγα με αυτοκίνητο στο Κιάτο. Αν και στο αεροδρόμιο στο Μακεδονία έφτασα 30' πριν (την βαλίτσα και το laptop τα πήρα πάνω) οπότε δεν είναι στάνταρ. Αλλά για να φτάσω από Μακεδονία ---> Κέντρο με το 1Χ (δεν πάει ΙΚΕΑ) έκανα 45', αλλά η πτήση ήταν 30' απο Ελ. Βενιζέλος και στο Μακεδονία 40'.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα