Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Qwerty_ είπε

Προφανώς δεν θα πηγαίνω με 140 αλλά max 100 αλλά από γνωστό που του είπα ότι θα πάω Θεσσαλονίκη οδικώς έβαλε τα γέλια και μου έλεγε θα σου μείνει στον δρόμο και κάτι άλλα οπότε φοβήθηκα και δεν πήγα και πήγα αεροπορικώς

To smart μια χαρά θα σε πάει, αν νομίζεις πως εσύ θα αντέξεις μη το σκέφτεσαι καθόλου.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Νομίζω δε συνδέει Αθήνα-Σαλόνικα πια.

Με Aegean που πήγα πλήρωσα 100ευρώ με επιστροφή δύο ημέρες πριν το ταξίδι

1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Κανένα μίσος με τα σμαρτ, απλώς θα δώσει ό,τι δώσει σε διόδια και μπετζίνες, θα το κάνει και σε στρογγυλό 6ωρο. Καλύτερα να τα δώσει σε μπλε ταρίφα και να ανεβοκατέβει κύριος.

Από Πάτρα μέχρι Θεσσαλονική να πάρω ταξί χαψχαχαχαχα δεν θα μου φτασει το ένα νεφρό

Προτίμησα αεροπλάνο καθώς από Αθήνα Θεσσαλονίκη με επιστροφή κάνει 100ευρώ με τρένο και κάνει 6 ώρες περίπου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bezan είπε

σαν τα road trip δεν εχει))))

οπου θελεις σταματας, οτι θελεις τρως... χαζευεις αρστρα και δεξα)))

το 2015 πηγα με Lancia HPE 97' θεσσαλονικη τουρκια γεωργια (βολτα γεωργια) και πισω, 6800 κμ.

εκει να δεις δρομοι και επικνδινοι οδηγοι. ελλαδα πας οπου θελεις με οτι θελεις σχεδον

Πω , πω , πω ....... High Performance Estate ......... 👍👍

Δημοσ.

Το Smart δε θα 'χει κανένα πρόβλημα, εσύ θα το 'χεις. Το ταξίδι θα 'ναι βάσανο. Αλλά ναι, θα πας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Qwerty_ είπε

Από Πάτρα μέχρι Θεσσαλονική να πάρω ταξί χαψχαχαχαχα δεν θα μου φτασει το ένα νεφρό

Προτίμησα αεροπλάνο καθώς από Αθήνα Θεσσαλονίκη με επιστροφή κάνει 100ευρώ με τρένο και κάνει 6 ώρες περίπου

Πως δε τη σκέφτηκα αυτή τη λύση ρε μπαγάσα, ωραιος

Και Σαλονίκη πώς θα μετακινείσαι;;

Επεξ/σία από Lucifer
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Qwerty_ είπε

Γιατί τόσο μίσος με τα smart; Aν τα μισείτε που είναι κάθετα σε διαβάσεις πεζών κλπ σε αυτό δεν φταίει το αυτοκίνητο αλλά η ηλίθια νοοτροπία του ιδιοκτήτη.

Εγώ θα πάω αύριο το αυτοκίνητο για έλεγχο αφού πρέπει να περάσει κτεο και θα είμαι <<100% οτι δεν θα προκύψει καμία βλάβη στο δρόμο>> αν και στο συνεργείο που ρώτησαν αν μπορώ να περάσω αύριο και τον ρώτησα και για αν μπορώ να πάω άφοβα στον δρόμο μου είπε απλά μην το πας πάνω από 100 και να κάνω 1-2 στάσεις ενδιάμεσα

Μη στραβώνεις. Δεν έχει κανένας τίποτε με το αυτοκίνητο μια χαρά αμαξάκι είναι για την πόλη απλά γίνεται και καμιά πλακίτσα. Με κάποιους οδηγούς από αυτά τα έχουμε που νομίζουν πως κινούνται όχι με αυτοκίνητο αλλά με παπί ή μοτοσυκλέτα και μπορούν να κάνουν ακόμη  σφήνες όπως αυτά. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lucifer είπε

Πως δε τη σκέφτηκα αυτή τη λύση ρε μπαγάσα, ωραιος

Και Σαλονίκη πώς θα μετακινείσαι;;

Με το Μετρό

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Qwerty_ είπε

Γιατί τόσο μίσος με τα smart; Aν τα μισείτε που είναι κάθετα σε διαβάσεις πεζών κλπ σε αυτό δεν φταίει το αυτοκίνητο αλλά η ηλίθια νοοτροπία του ιδιοκτήτη.

Εγώ θα πάω αύριο το αυτοκίνητο για έλεγχο αφού πρέπει να περάσει κτεο και θα είμαι <<100% οτι δεν θα προκύψει καμία βλάβη στο δρόμο>> αν και στο συνεργείο που ρώτησαν αν μπορώ να περάσω αύριο και τον ρώτησα και για αν μπορώ να πάω άφοβα στον δρόμο μου είπε απλά μην το πας πάνω από 100 και να κάνω 1-2 στάσεις ενδιάμεσα

Να μου πεις σε ποιο συνεργείο πας να τους καταθέσω το πτυχίο μου...

Δημοσ.

Το smart θα σε παει οπου θες αρκει εσυ να ξερεις τι οδηγας και να το εχεις συντηρημένο καλα.

Ειχα καποτε σμαρτ και γι αυτο που ήταν, εκανε την δουλειά του πολυ καλα.

Στο κλαμπ που ημουν γραμμενος τα μελη πηγαίνανε οδικός σε αλλες χωρες που κανονιζανε συναντησεις,χωρις κανενα θεμα. Δεν θα κολωσει πουθενα αν και εσυ δεν το πιεις το αιμα και κανείς καμια σταση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα θα πας και θα γυρισεις απλά να έχεις υπόψιν σου  τι οδηγεις , δεξια λωριδα  90-100χλμ/ω  μουσικουλα στο ραδιοφωνο και ολα καλα... Στα νιατα μου είχα οργωσει όλη την  Ελλάδα από το Γερολιμένα μεχρι το Ορμενιο με ενα Austin Metro 1000 cc με 45 αχαλίνωτα αλογα...

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2021 στις 2:09 ΜΜ, Qwerty_ είπε

Σε λίγες ημέρες θα ξαναπάω λόγω εργασίας Θεσσαλονίκη. Την προηγούμενη φορά πήγα με προαστοιακό (Κιάτο - Κάτω Αχαρναί) και (Κάτω Αχαρναί - Αεροδρόμιο) και αεροπορικώς ωστόσο η γραμμή θα κλείσει του προαστοιακού και επίσης δεν με βόλεψε τόσο που δεν είχα μεταφορικό μέσο. Γίνεται με να πάω με smart;

Για ποιο λόγο να μην γίνεται αν το αμαξακι είναι καλο συντηρημένο;;; Απλά θα είναι πιο κουραστικό σε σχέση με ένα πιο μεγάλο.100-110 δεξιά λωρίδα. 

1994 είχα γυρίσει όλη την Ελλάδα με Renault 5.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
10 ώρες πριν, jmmys είπε

Για ποιο λόγο να μην γίνεται αν το αμαξακι είναι καλο συντηρημένο;;; Απλά θα είναι πιο κουραστικό σε σχέση με ένα πιο μεγάλο.100-110 δεξιά λωρίδα. 

1994 είχα γυρίσει όλη την Ελλάδα με Renault 5.

Εξαρταται παντα τι εχουν και οι αλλοι...

Αλλο να εχεις αμαξι με 75 αλογα το 1980 και αλλο το 2020...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εξαρταται παντα τι εχουν και οι αλλοι...

Αλλο να εχεις αμαξι με 75 αλογα το 1980 και αλλο το 2020...

και τι δρόμοι υπήρχαν τότε και τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2021 στις 5:30 ΠΜ, Nabuko είπε

Με το Μετρό

Mεχρι και οι Θεσσαλονικεις γελάνε με αυτό που είπες

Το κακό είναι ότι κατάλαβα για ποιο λόγο κράζουν το μετρό τις ημέρες που ήμουν Θεσσαλονίκη ως πεζός δηλαδή ότι η πόλη είναι ένα απέραντο εργοτάξιο

Αύριο το smart θα κάνει το 1ο ταξίδι μιας εγώ το είχα μόνο για την πόλη άντε και λίγο έξω από την πόλη και ο προηγούμενος κάτοχος (η θεία μου) το είχε μόνο για την πόλη (ψώνια-δουλείες) και είχε από το 2000 μέχρι το 2020 70.000 χλμ 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Qwerty_ είπε

Mεχρι και οι Θεσσαλονικεις γελάνε με αυτό που είπες

Το κακό είναι ότι κατάλαβα για ποιο λόγο κράζουν το μετρό τις ημέρες που ήμουν Θεσσαλονίκη ως πεζός δηλαδή ότι η πόλη είναι ένα απέραντο εργοτάξιο

Αύριο το smart θα κάνει το 1ο ταξίδι μιας εγώ το είχα μόνο για την πόλη άντε και λίγο έξω από την πόλη και ο προηγούμενος κάτοχος (η θεία μου) το είχε μόνο για την πόλη (ψώνια-δουλείες) και είχε από το 2000 μέχρι το 2020 70.000 χλμ 

βασικά το μετρό το κράζανε πριν ξεκινήσουν τα έργα

γιατί ποτέ δεν ξεκινούσαν τα έργα και όλο αναγγέλλονταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...