Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγες ημέρες θα ξαναπάω λόγω εργασίας Θεσσαλονίκη. Την προηγούμενη φορά πήγα με προαστοιακό (Κιάτο - Κάτω Αχαρναί) και (Κάτω Αχαρναί - Αεροδρόμιο) και αεροπορικώς ωστόσο η γραμμή θα κλείσει του προαστοιακού και επίσης δεν με βόλεψε τόσο που δεν είχα μεταφορικό μέσο. Γίνεται με να πάω με smart;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πας αλλά με τις αντίστοιχες υποχωρήσεις 

Πριν χρόνια συνάδερφος έκανε Θεσ/νίκη-Πύργος μέσω Ιωαννίνων με cinquecento

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, terry308 είπε

Πας αλλά με τις αντίστοιχες υποχωρήσεις 

Πριν χρόνια συνάδερφος έκανε Θεσ/νίκη-Πύργος μέσω Ιωαννίνων με cinquecento

Προφανώς δεν θα πηγαίνω με 140 αλλά max 100 αλλά από γνωστό που του είπα ότι θα πάω Θεσσαλονίκη οδικώς έβαλε τα γέλια και μου έλεγε θα σου μείνει στον δρόμο και κάτι άλλα οπότε φοβήθηκα και δεν πήγα και πήγα αεροπορικώς

Επεξ/σία από Qwerty_
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Qwerty_ είπε

Προφανώς δεν θα πηγαίνω με 140 αλλά max 100 αλλά από γνωστό που του είπα ότι θα πάω Θεσσαλονίκη οδικώς έβαλε τα γέλια και μου έλεγε θα σου μείνει στον δρόμο και κάτι άλλα οπότε φοβήθηκα και δεν πήγα

Μια χαρα πας... εχω κανει δεκαδες φορες αναλογες διαδρομές με 700αρι brabus. Δεν ειναι οτι πιο ξεκουραστο και ευχαριστο μιας και πας μαζι με τις νταλικες πρακτικα αλλα δεν θα εχεις προβλημα...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Μια χαρα πας... εχω κανει δεκαδες φορες αναλογες διαδρομές με 700αρι brabus. Δεν ειναι οτι πιο ξεκουραστο και ευχαριστο μιας και πας μαζι με τις νταλικες πρακτικα αλλα δεν θα εχεις προβλημα...

Εχω diesel 

Πρώτη φορά θα ταξιδέψω με μεγάλη απόσταση με smart μιας και το έχω για πόλη και κοντινές αποστάσεις 

Δημοσ.

Μια χαρα θα πας, με τσινκουετσεντο εχω κανει αθηνα θεσσαλονικη, προσεχεις στον δρομο τους μεγαλυτερους και μια χαρα θα εισαι

δεκαετιες ταξιδευαν ολοι με μικρα αμαξια, λιγοτερο αξιοπιστα και πιο επικυνδυνα

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται φίλε μου. Απλώς αν έχεις παιδιά και σκοπεύεις να γυρίσεις με δώρα, υπολόγισε μέχρι να πας και να 'ρθεις ότι θα έχουν ανέβει 3-4 νούμερα σε ρούχα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Φυσικά και γίνεται φίλε μου. Απλώς αν έχεις παιδιά και σκοπεύεις να γυρίσεις με δώρα, υπολόγισε μέχρι να πας και να 'ρθεις ότι θα έχουν ανέβει 3-4 νούμερα σε ρούχα.

Γιατί τόσο μίσος με τα smart; Aν τα μισείτε που είναι κάθετα σε διαβάσεις πεζών κλπ σε αυτό δεν φταίει το αυτοκίνητο αλλά η ηλίθια νοοτροπία του ιδιοκτήτη.

Εγώ θα πάω αύριο το αυτοκίνητο για έλεγχο αφού πρέπει να περάσει κτεο και θα είμαι <<100% οτι δεν θα προκύψει καμία βλάβη στο δρόμο>> αν και στο συνεργείο που ρώτησαν αν μπορώ να περάσω αύριο και τον ρώτησα και για αν μπορώ να πάω άφοβα στον δρόμο μου είπε απλά μην το πας πάνω από 100 και να κάνω 1-2 στάσεις ενδιάμεσα

Δημοσ.

Εχω κανει χειροτερα ταξιδια απο αυτο.

Αθηνα - Ιωαννινα

Αθηνα - Θεσσαλονικη

Αθηνα - Κομοτηνη

ολα αυτα πριν 4-5 χρονια που δεν ηταν τελειωμενοι οι δρομοι

Α, και με ενα micra k11 1.3 με 5 ατομα και γεματο πορτ παγκαζ.

και υγραεριο.

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Qwerty_ είπε

Γιατί τόσο μίσος με τα smart; Aν τα μισείτε που είναι κάθετα σε διαβάσεις πεζών κλπ σε αυτό δεν φταίει το αυτοκίνητο αλλά η ηλίθια νοοτροπία του ιδιοκτήτη.

Εγώ θα πάω αύριο το αυτοκίνητο για έλεγχο αφού πρέπει να περάσει κτεο και θα είμαι <<100% οτι δεν θα προκύψει καμία βλάβη στο δρόμο>> αν και στο συνεργείο που ρώτησαν αν μπορώ να περάσω αύριο και τον ρώτησα και για αν μπορώ να πάω άφοβα στον δρόμο μου είπε απλά μην το πας πάνω από 100 και να κάνω 1-2 στάσεις ενδιάμεσα

Κανένα μίσος με τα σμαρτ, απλώς θα δώσει ό,τι δώσει σε διόδια και μπετζίνες, θα το κάνει και σε στρογγυλό 6ωρο. Καλύτερα να τα δώσει σε μπλε ταρίφα και να ανεβοκατέβει κύριος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Κανένα μίσος με τα σμαρτ, απλώς θα δώσει ό,τι δώσει σε διόδια και μπετζίνες, θα το κάνει και σε στρογγυλό 6ωρο. Καλύτερα να τα δώσει σε μπλε ταρίφα και να ανεβοκατέβει κύριος.

καλυτερα ryanair

(πεταει ακομα?)

Δημοσ.

σαν τα road trip δεν εχει))))

οπου θελεις σταματας, οτι θελεις τρως... χαζευεις αρστρα και δεξα)))

το 2015 πηγα με Lancia HPE 97' θεσσαλονικη τουρκια γεωργια (βολτα γεωργια) και πισω, 6800 κμ.

εκει να δεις δρομοι και επικνδινοι οδηγοι. ελλαδα πας οπου θελεις με οτι θελεις σχεδον

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...