DiKa96 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 μαγκες και σε μενα ακυρωση με καλαθι σκρουτζ η μας ακυρωσαν ολους με το σκρουτζ η πραγματικα φυγανε αερας ολα αν περασε καποιος με καλαθι σκρουτζ να μας πει
GooFysGR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μην αναλώνεστε, μίλησα τηλεφωνικά με το κατάστημα της Νίκαιας, ο υπάλληλος με ενημέρωσε, πως ενημερώθηκε απο το τμήμα e-shop της επιχείρησης, πως όταν έγινε η προσφορά υπήρχαν μόνο 4x διαθέσιμα (!) κομμάτια και περίπου 100 παραγελίες, οπότε προφανώς... ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4, ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ! 😛 1 1
tasarass77 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Ας διαγραφουν τα λινκ, μην κανουμε και τζαμπα διαφημιση 1
theo93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Απάντηση απο αγορά και πληρωμή στο κατάστημα τους: Καλησπέρα σας, Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας, ο κωδικός ήταν 4 τεμάχια διαθέσιμα και δεσμεύτηκαν σε προηγούμενες παραγγελίες και από τον προμηθευτή έχει εξαντληθεί. Δυστυχώς παραλάβαμε 50 παραγγελίες ταυτόχρονα και δεν πρόλαβε να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας. Συνεπώς η παραγγελία σας προχωρά σε ακύρωση και επιστροφή του ποσού. Σας ζητούμε συγνώμη και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε την επόμενη φορά. Με εκτίμηση
George! Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Κι εμένα μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: Καλησπέρα σας, Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας, ο κωδικός ήταν 4 τεμάχια διαθέσιμα και δεσμεύτηκαν σε προηγούμενες παραγγελίες και από τον προμηθευτή έχει εξαντληθεί. Δυστυχώς παραλάβαμε 50 παραγγελίες ταυτόχρονα και δεν πρόλαβε να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας. Συνεπώς η παραγγελία σας προχωρά σε ακύρωση. Σας ζητούμε συγνώμη και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε την επόμενη φορά.
ulb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Ήθελα να ξερά πότε θα πάψουν θα λένε τη δικαιολογία "Δεν πρόλαβε να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας". Τι στο καλό δηλαδή, χειροκίνητα αφαιρούν ένα ένα τεμάχιο σε κάθε παραγγελία εν έτη 2021; Θα μας τρελάνουν; 1
DiKa96 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 αλλη μια φορα που θα μεινω με το παλιο dualshock 3 στο pc 🤣
Jake07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, DiKa96 είπε αλλη μια φορα που θα μεινω με το παλιο dualshock 3 στο pc 🤣 Εγώ με το dualsense και έλεγα να το αφήσω να ξεκουραστεί λίγο αλλά δε το βλέπω.. Άκυρο και σε εμένα.
kotronas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, DiKa96 είπε αλλη μια φορα που θα μεινω με το παλιο dualshock 3 στο pc 🤣 https://www.public.gr/product/ps4-controller-wireless-black-oem/prod13341370pp/#item1 Τυχερούλι! 1
starmanwarz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Άκυρο και εγώ, συνεχίζω με mouse&keyboard master race
Papabless Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, kotronas είπε https://www.public.gr/product/ps4-controller-wireless-black-oem/prod13341370pp/#item1 Τυχερούλι! μουφα ειναι, μακρια
grayden Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, George! είπε Κι εμένα μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: Καλησπέρα σας, Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας, ο κωδικός ήταν 4 τεμάχια διαθέσιμα και δεσμεύτηκαν σε προηγούμενες παραγγελίες και από τον προμηθευτή έχει εξαντληθεί. Δυστυχώς παραλάβαμε 50 παραγγελίες ταυτόχρονα και δεν πρόλαβε να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας. Συνεπώς η παραγγελία σας προχωρά σε ακύρωση. Σας ζητούμε συγνώμη και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε την επόμενη φορά. Αν έγινε μέσα από το καλάθι του Skroutz, ναι, είναι δυνατό γιατί συχνά δεν υπάρχει άμεση ενημέρωση (τυπικά ανά μια ώρα). 1
George! Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, grayden είπε Αν έγινε μέσα από το καλάθι του Skroutz, ναι, είναι δυνατό γιατί συχνά δεν υπάρχει άμεση ενημέρωση (τυπικά ανά μια ώρα). Όχι, παραλαβή από κατάστημα είχα βάλει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Αυτα συμβαινουν σε αλλες χωρες; Πραγματικα οποιος μενει εξω, ας μας πει αν συμβαινουν πρωτον, τοσο συχνα δευτερον. Το εχω απορια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις