Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από amazon.de, νομίζω είναι καλή προσφορά. Προσθέστε 4 ευρώ μεταφορικά ακόμα και αν επιλέξετε την άμεση αποστολή κωδικού. Μπορείς να ανανεώσεις υπάρχουσα συνδρομή με τον κωδικό που στέλνουν. Περιλαμβάνει όλο το Office 365 για 1 έτος, 1TB onedrive σε κάθε λογαριασμό και νομίζω 60 λεπτά δωρεάν ομιλίας μέσω Skype, πάλι για κάθε λογαριασμό.

Link

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσοχή.

Εγώ έμπλεξα.

Με τον κανονικό μου λογαριασμό δε με άφησε. Μου έγραφε πως δεν είναι η προσφορά για την περιοχή μου.

Έκανα νέο λογαριασμό με μια τυχαία Γερμανική διεύθυνση και VPN (το VPN expressVPN αγορασμένο) και προχώρησε η αγορά με την Ελληνική πιστωτική κάρτα. Όμως μετά πάγωσε κι η αγορά κι ο λογαριασμός και μου ζητάνε αποδεικτικό της διεύθυνσής μου.

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fytotech είπε

Προσοχή.

Εγώ έμπλεξα.

Με τον κανονικό μου λογαριασμό δε με άφησε. Μου έγραφε πως δεν είναι η προσφορά για την περιοχή μου.

Έκανα νέο λογαριασμό με μια τυχαία Γερμανική διεύθυνση και VPN (το VPN expressVPN αγορασμένο) και προχώρησε η αγορά με την Ελληνική πιστωτική κάρτα. Όμως μετά πάγωσε κι η αγορά κι ο λογαριασμός και μου ζητάνε αποδεικτικό της διεύθυνσής μου.

Κι εγώ δεν κατάφερα να πάρω digital version, μόνο την box version στέλνουν κανονικά Ελλάδα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικούς τους αφήνει (πχ εμένα) και μερικούς όχι. Προσωπικά κανονικά τη digital έκδοση μαζί με το norton στα 50€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικούς τους αφήνει (πχ εμένα) και μερικούς όχι. Προσωπικά κανονικά τη digital έκδοση μαζί με το norton στα 50€.

Να σου στείλω 50€ να μου πάρεις μία;!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι θέλετε το family, δείτε τι έγραψαν εδώ οι συμφορουμιτες.

Αν κατάλαβα καλά, στοκαρουν 3 χρόνια personal και με +10€  γίνονται 3 χρόνια family.

Επεξ/σία από SilentVoice
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλή τιμή, καλή προσφορά. Μπορεί κάποιος να αγοράσει πάνω από 1 για να τις στακάρει, και αν ναι μέχρι πόσες επιτρέπεται ?

Δημοσ.

Στην προηγούμενη προσφορά πέρσι, είχα πάρει 2 τεμάχια, έβαλα ένα ένα τα s/n στο site της microsoft και έκανα για 2 χρόνια ανανέωση.

Δημοσ.

Παρήγγειλα Κυριακή βράδυ, έφυγαν Δευτέρα πρωί για Ελλάδα και σήμερα παρέλαβα και τα ενεργοποίησα. 3 έτη. Εξαιρετική προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...