The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η κλασική προσφορά του public με 50% τόσο σε αλκαλικές όσο και σε επαναφορτιζόμενες. https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=toshiba+μπαταρίες&sn.ff.sm_labels=Black+Friday Ενδεικτικά 2.74 ευρώ οι 18 αλκαλικές (12 ΑΑΑ + 6ΑΑ ή 12 ΑΑ + 6ΑΑΑ). Επίσης οι 4 επαναφορτιζόμενες στα 2000mah στα 5 ευρώ και στα 2600 με 6.5 ευρώ. Επίσης μέσα στα καταστήματα έχει ορισμένα προιόντα σε ξεστοκάρισμα αλλά σε 1-2 κομμάτια μόνο. Εγώ βρήκα ένα μόνο garmin forerunner 35 στα 15 ευρώ και το πήρα! είχε βέβαια σκισμένο λουράκι για το οποιο με ενημέρωσαν αλλά αυτό λύνεται εύκολα το πρόβλημα με 4-5 ευρώ... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από The_Judas 4 7
prefuse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ολο τον χρόνο οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του ΙΚΕΑ, που παλιοτερα ηταν/ειναι ακομα? eneloop με περίβλημα ΙΚΕΑ (απο τις καλυτερες επαναφορτιζόμενες) εχουν ίδιες σχεδόν τιμές με τις τιμές που εχει τώρα με την 50% εκπτωση του public. https://www.ikea.gr/proioda/exupno-spiti/bataries-fortistes/bataries/ επίσης του ΙΚΕΑ εχουν και μεγαλύτερη χωρητικότητα αν και ειναι 1-1,5€ ακριβότερες. Για το μόνο που δεν ξέρω, ειναι αν ακόμα αυτες του ΙΚΕΑ ειναι eneloop ή αλλαξαν σε κάτι άλλο. Παντως οι eneloop ειναι κορυφή. παρολαυτα ευχαριστούμε για το ποστ ts Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από prefuse 4
qwertyuiop2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, prefuse είπε ολο τον χρόνο οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του ΙΚΕΑ, που παλιοτερα ηταν/ειναι ακομα? eneloop με περίβλημα ΙΚΕΑ (απο τις καλυτερες επαναφορτιζόμενες) εχουν ίδιες σχεδόν τιμές με τις τιμές που εχει τώρα με την 50% εκπτωση του public. https://www.ikea.gr/proioda/exupno-spiti/bataries-fortistes/bataries/ επίσης του ΙΚΕΑ εχουν και μεγαλύτερη χωρητικότητα αν και ειναι 1-1,5€ ακριβότερες. Για το μόνο που δεν ξέρω, ειναι αν ακόμα αυτες του ΙΚΕΑ ειναι eneloop ή αλλαξαν σε κάτι άλλο. Παντως οι eneloop ειναι κορυφή. παρολαυτα ευχαριστούμε για το ποστ ts Toυ ΙΚΕΑ οι LADDA 1900MAH που αγόρασα πριν 1 μήνα έλεγαν Made in Japan, οπότε το μυαλό μου πήγε απευθείας επίσης στην Eneloop. 1 1
imr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, prefuse είπε ολο τον χρόνο οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του ΙΚΕΑ, που παλιοτερα ηταν/ειναι ακομα? eneloop με περίβλημα ΙΚΕΑ (απο τις καλυτερες επαναφορτιζόμενες) εχουν ίδιες σχεδόν τιμές με τις τιμές που εχει τώρα με την 50% εκπτωση του public. https://www.ikea.gr/proioda/exupno-spiti/bataries-fortistes/bataries/ επίσης του ΙΚΕΑ εχουν και μεγαλύτερη χωρητικότητα αν και ειναι 1-1,5€ ακριβότερες. Για το μόνο που δεν ξέρω, ειναι αν ακόμα αυτες του ΙΚΕΑ ειναι eneloop ή αλλαξαν σε κάτι άλλο. Παντως οι eneloop ειναι κορυφή. παρολαυτα ευχαριστούμε για το ποστ ts Και εγώ την ίδια απορία είχα. Θα πάρω απλές Σίγουρα αλλά για επαναφορτιζομενες μάλλον από ικεα
prefuse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, imr είπε Και εγώ την ίδια απορία είχα. Θα πάρω απλές Σίγουρα αλλά για επαναφορτιζομενες μάλλον από ικεα αν μπορεις, προτίμησε τις επαναφορτιζόμενες, θα σου βγουν πιο οικονομικα απο τις απλες και ειναι πιο οικολογικες.
GeG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 εχει κανενας αλλος θεμα με συσκευες λογο χαμηλοτερης τασης των επαναφορτιζομενων ; εγω εχω σε θερμοστατικες ψηφιακες κεφαλες ,ολες τις επαναφορτιζομενες τις πιανει low battery και δεν λειτουργουν
Mr_Terror Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγορασα προσφατα απο ικεα και εγω, made in japan λενε.Μπηκαν σε ασυρματο τηλεφωνο και ειναι πολυ καλες για τα λεφτα τους.4 μπαταριες ΑΑΑ 3μιση ευρω. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από Mr_Terror 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, GeG είπε εχει κανενας αλλος θεμα με συσκευες λογο χαμηλοτερης τασης των επαναφορτιζομενων ; εγω εχω σε θερμοστατικες ψηφιακες κεφαλες ,ολες τις επαναφορτιζομενες τις πιανει low battery και δεν λειτουργουν Δεν είναι για όλα οι επαναφορτιζόμενες, δυστυχώς. Σε φωτάκια διακοσμητικά κρατάνε πολύ λίγο, γιατί τα led θέλουν 1,5 βολτ και αντιλαμβάνονται το 1,2 ως χαμηλή μπαταρία. Δουλεύουν για πολύ, αλλά η ένταση του φωτός μειώνεται τις πρώτες 2-3 ώρες και συνεχίζει αμείωτο για άλλες 5-6. Στα χειριστήρια xbox one που έχω, διαπιστώνω πιο "οξεία" δόνηση, αλλά όχι πρόβλημα λειτουργικότητας. Με αλκαλικές η δόνηση γίνεται πιο "στιβαρή" και αμβλεία, τη νιώθεις πιο "βαριά".
Nik1239 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Η κλασική προσφορά του public με 50% τόσο σε αλκαλικές όσο και σε επαναφορτιζόμενες. https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=toshiba+μπαταρίες&sn.ff.sm_labels=Black+Friday Ενδεικτικά 2.74 ευρώ οι 18 αλκαλικές (12 ΑΑΑ + 6ΑΑ ή 12 ΑΑ + 6ΑΑΑ). Επίσης οι 4 επαναφορτιζόμενες στα 2000mah στα 5 ευρώ και στα 2600 με 6.5 ευρώ. Επίσης μέσα στα καταστήματα έχει ορισμένα προιόντα σε ξεστοκάρισμα αλλά σε 1-2 κομμάτια μόνο. Εγώ βρήκα ένα μόνο garmin forerunner 35 στα 15 ευρώ και το πήρα! είχε βέβαια σκισμένο λουράκι για το οποιο με ενημέρωσαν αλλά αυτό λύνεται εύκολα το πρόβλημα με 4-5 ευρώ... Με φορτιστή για energizer μπαταρίες θα φορτίζουν κανονικά κάτι Toshiba που έχει το public σωστά ; 1
xristos_2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, GeG είπε εχει κανενας αλλος θεμα με συσκευες λογο χαμηλοτερης τασης των επαναφορτιζομενων ; εγω εχω σε θερμοστατικες ψηφιακες κεφαλες ,ολες τις επαναφορτιζομενες τις πιανει low battery και δεν λειτουργουν Σε δυο διαφορετικής μάρκας πιεσόμετρα για τους δικούς μου δυστυχώς με τις επαναφορτιζόμενες δουλεύουν για μια - δυο μετρήσεις και μετά τέλος. 1
jaguar13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Ναι, έχει να κάνει με την τάση στα 1.2V, θέλουν 1.5V. 2
The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Με φορτιστή για energizer μπαταρίες θα φορτίζουν κανονικά κάτι Toshiba που έχει το public σωστά ; Ναι , οι φορτιστές δουλεύουν για όλες τις μπαταρίες. 29 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Toυ ΙΚΕΑ οι LADDA 1900MAH που αγόρασα πριν 1 μήνα έλεγαν Made in Japan, οπότε το μυαλό μου πήγε απευθείας επίσης στην Eneloop. Για τις ladda 1900 έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτές που είχα δοκιμάσει παλιότερα στα 900 και 750 είναι για πέταμα.
cabdik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 κλασικες ελληνικες BF προσφορες. Εδω και 3 μηνες η μεση τιμη ειναι 6,5€, και στην BF βαζουμε αρχικη 10€ και μια "εκπτωσαρα" 50% και βγαινει στα 5€....! https://www.skroutz.gr/s/24033995/Toshiba-Επαναφορτιζόμενες-Μπαταρίες-AAA-Ni-MH-950mAh-1-2V-4τμχ.html 1
Dynamics Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Η κλασική προσφορά του public με 50% τόσο σε αλκαλικές όσο και σε επαναφορτιζόμενες. https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=toshiba+μπαταρίες&sn.ff.sm_labels=Black+Friday Ενδεικτικά 2.74 ευρώ οι 18 αλκαλικές (12 ΑΑΑ + 6ΑΑ ή 12 ΑΑ + 6ΑΑΑ). Επίσης οι 4 επαναφορτιζόμενες στα 2000mah στα 5 ευρώ και στα 2600 με 6.5 ευρώ. Επίσης μέσα στα καταστήματα έχει ορισμένα προιόντα σε ξεστοκάρισμα αλλά σε 1-2 κομμάτια μόνο. Εγώ βρήκα ένα μόνο garmin forerunner 35 στα 15 ευρώ και το πήρα! είχε βέβαια σκισμένο λουράκι για το οποιο με ενημέρωσαν αλλά αυτό λύνεται εύκολα το πρόβλημα με 4-5 ευρώ... Σου έκατσε κουτί κ έψαχνα smart watch 😬
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα