Προς το περιεχόμενο

Laptop Acer Aspire 5 A515 Kotsos 500€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, john9 είπε

Φαντάσου φίλε μου ότι το αγόρασα στα 409 απο 499 λόγω εξαργύρωσης 3 κουπονιών συσκευών ανακύκλωσης (30 ευρώ το κάθε κουπόνι)

Πως χρησιμοποίησες και τα 3 κουπόνια ταυτόχρονα?

Δημοσ.

Κανονικά τα χρησιμοποίησα και τα 3 κουπόνια απλά έπρεπε η αγορά να ήταν πάνω απο 300 ευρώ συνολικά (100 ευρώ αγορά για κάθε κουπόνι). Ως γνωστόν το λάπτοπ κοστίζει αρκετά πάνω απο τα 300. Οπότε ενημερωτικά κανονικά μετράνε αθροιστικά τα κουπόνια της ανακύκλωσης. Για παράδειγμα οπως εγώ με 3 κουπόνια απαιτείται αγορά 300 ευρώ αν έχεις 4 κουπόνια θέλει αγορά 400 ευρώ κτλ.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, john9 είπε

Κανονικά τα χρησιμοποίησα και τα 3 κουπόνια απλά έπρεπε η αγορά να ήταν πάνω απο 300 ευρώ συνολικά (100 ευρώ αγορά για κάθε κουπόνι). Ως γνωστόν το λάπτοπ κοστίζει αρκετά πάνω απο τα 300. Οπότε ενημερωτικά κανονικά μετράνε αθροιστικά τα κουπόνια της ανακύκλωσης. Για παράδειγμα οπως εγώ με 3 κουπόνια απαιτείται αγορά 300 ευρώ αν έχεις 4 κουπόνια θέλει αγορά 400 ευρώ κτλ.

Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση δεν το γνώριζα ότι μπορεί να γίνει αυτό.

Να υποθέσω η αγορά έγινε σε φυσικό κατάστημα και όχι online γιατί υπάρχει μόνο ένα πεδίο για να προσθέσεις το κουπόνι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σόρρυ ξεχασα να το αναφέρω ναι σε φυσικό κατάστημα έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο τηλέφωνο δεν έβγαζα άκρη ακριβώς για το μονό πεδίο που αναφέρεις.

Επεξ/σία από john9
  • Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, john9 είπε

Σόρρυ ξεχασα να το αναφέρω ναι σε φυσικό κατάστημα έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο τηλέφωνο δεν έβγαζα άκρη ακριβώς για το μονό πεδίο που αναφέρεις.

Τι χρειάζεται να κάνεις ανακύκλωση για να πάρεις δωροεπιταγή;

Σόρρυ για το οφτοπικ

Δημοσ.

Οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή εγώ έκανα ένα ψυγείο ένα ψυγειοκαταψύκτη των γονιών μου και ένα πλυντήριο που τα έπαιξε πρόσφατα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μόλις περάστηκε η 16gb ddr4 crucial το CPUZ γράφει dual channel όπως και το gpuz που και αυτό γράφει ακριβώς το ίδιο memory bandwidth με πριν να κάνω την αναβάθμιση. Σύνολο 20gb ddr4 3200 πλέον 

Οποτε προχωρήστε άφοβα 

Επεξ/σία από john9
  • Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, john9 είπε

Παίδες μόλις περάστηκε η 16gb ddr4 crucial το CPUZ γράφει dual channel όπως και το gpuz που και αυτό γράφει ακριβώς το ίδιο memory bandwidth με πριν να κάνω την αναβάθμιση. Σύνολο 20gb ddr4 3200 πλέον 

Οποτε προχωρήστε άφοβα 

Τελικά το dual channel λειτουργεί μόνο 4+4 GB και τα υπόλοιπα ως single;

Η έχεις 10+10 dual channel και το μετράει ως σύνολο :2;

Βλέπω πως έχει τελειώσει η προσφορά.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Τελικά το dual channel λειτουργεί μόνο 4+4 GB και τα υπόλοιπα ως single;

Απ οσο ξερω ετσι οπως ακριβως το λες λειτουργει. Βλεπει μονο το 4+4, τα υπολοιπα λειτουργουν σαν single.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω απαντήσει αν το διαβάσετε το λέω παραπάνω ξεκάθαρα λειτουργεί κανονικοτατα το dual channel με τα 4gb Μαμα Ράμ και τα αλλά 16gb ddr4 3200 της crucial που πρόσθεσα εγώ 

το CPUZ γράφει dual channel όπως και το gpuz που και αυτό γράφει ακριβώς το ίδιο memory bandwidth με πριν να κάνω την αναβάθμιση. Σύνολο 20gb ddr4 3200 πλέον σε dual channel

Όντως τέλος η προσφορά 

Επεξ/σία από john9
Δημοσ.

Αν του αλλαξω τον ssd με εναν adata xpg s11, του προσθεσω εναν σκληρο και του αλλαξω τη μια μνημη με 16αρα,
παιζει να εχω θεμα με εγγυηση?

Δημοσ.
Στις 1/12/2021 στις 7:42 ΠΜ, john9 είπε

Οποτε προχωρήστε άφοβα 

Πόσο δύσκολη θα έλεγες ότι ήταν να το ανοίξεις, να βάλεις τη μνήμη και να το κλείσεις; Μπορώ να το προτείνω άφοβα σε φίλο μου που του το πρότεινα και το αγόρασε ή θα ταλαιπωρηθεί;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...