Elysian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 παιδια καλησπερα για office internet youtube τηλεργασια ταινιες γενικα να για απλες εφαρμογες αντεξει καποια χρονια αξιζει? στο σιτε λεει 1 χρονο εγγυηση δυο δεν ειναι κανονικα? στελνετε εξωτερικκ εαν παθει κατι και κατι αλλο φοραει windows απο μονο του η πρεπει να βαλει καποιος ?
viman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Φοράει κανονικά windows 11. Για την εγγύηση μου φαίνεται περίεργο αλλά και άλλες εταιρείες έχουν 1 χρόνο, πχ HP. Εγώ έκανα επέκταση στα 3 μέσω Κωτσόβολος με θραύση, πτώση κλπ κλπ για καλό και για κακό. Για τις εργασίες που θέλεις πιστεύω σε καλύπτει και με το παραπάνω. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.
-WISE- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Το θέμα είναι πόσο εύκολα μπορείς να επέμβεις στο μηχάνημα. Δηλαδή απλά βγάζεις καπάκι, βάζεις RAM κουμπώνεις ή πρέπει να βγουν όλα τα σωθικά; Αν το κάνεις εύκολα 12GB/16GB RAM είναι τρελό vfm όντως. Από panel πώς τα πάει; Ποιότητα, πιστότητα κλπ.
Elysian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 λιγο off topic ο acer ειναι καλυτερος απο τον hp δηλαδη θα δει καποιος μεγαλες διαφορες η καποιος γ αυτα π εγγραψα πανω μπορει να παρει και τον hp? γιατι λεει και 2 χρονια εγγυηση και κατι αλλο εχει ethernet ο hp? δεν μπορω καταλαβω απο αυτα που γραφει το σιτε https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/hp-15s-eq1020nv-laptop-ryzen-5-4500u-8-gb-256-gb-radeonTM-_3712257
aristidis540 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, -WISE- είπε Το θέμα είναι πόσο εύκολα μπορείς να επέμβεις στο μηχάνημα. Δηλαδή απλά βγάζεις καπάκι, βάζεις RAM κουμπώνεις ή πρέπει να βγουν όλα τα σωθικά; Αν το κάνεις εύκολα 12GB/16GB RAM είναι τρελό vfm όντως. Από panel πώς τα πάει; Ποιότητα, πιστότητα κλπ. Οι μνήμες αλλάζουν εύκολα, θέλει μονο να αφαιρεθεί το καπάκι πίσω.(ας μας πει ο φίλος που το έχει,έχει 2 σλοτ?) Το πάνελ είναι μια απλή ips με γύρω στα 250 nits φωτεινότητα,σε σχέση με ένα legion 5 gaming ,αυτό έχει ελάχιστα καλύτερη εικόνα. (μην δίνετε σημασία στο καλώδιο για τον δισκο,θέλει να ανοίξετε να δείτε εάν έχει υποδοχή) ο HP δεν έχει ethernet... (αν είχε και δαχτυλικό θα το είχα χτυπήσει) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από aristidis540 1
pflipsen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Έκανα και γω μια παραγγελία. Με 2 slot ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία 😜. Λογικά έχει και backlit keyboard.
viman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, -WISE- είπε ..... Από panel πώς τα πάει; Ποιότητα, πιστότητα κλπ. Δεν πρόλαβα να δω αρκετά, σε λίγο YouTube το έδειξε καλά. Για φωτογραφίες δεν είδα ακόμα... Κάτσε να το βρω που το έκρυψε η γυναίκα μου. 😄
parmenidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) το παρηγγειλα κι εγω, μπορειτε να μου δωσετε κανα link για συμβατες μνημες ή τι τυπο να ψαξω, λεω να τα κανω 12 ή 16 αναλογα αν ειναι soldered. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από parmenidis
terry308 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, parmenidis είπε το παρηγγειλα κι εγω, μπορειτε να μου δωσετε κανα link για συμβατες μνημες, λεω να τα κανω 12 ή 16 αναλογα αν ειναι soldered. Δες τι φοράει και πάρε μια της ίδιας εταιρείας με παραπλήσια συχνότητα κτλ Σε άλλα νέα , έστειλα φίλο να το πάρει μιας και ήθελε laptop , του έδειξαν ένα εκθεσιακό με 1ΤΒ μηχανικό δίσκο .... με πήρε τηλέφωνο μιλήσαμε και εντελώς τυχαία μετά από 1' βρέθηκε το του θέματος σφραγισμενό , ΠΡΟΣΟΧΗ εαν στείλετε κάποιον δικό σας Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από terry308
ptsoros7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Πήραμε και εμείς 1. Αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Το εγγύηση 1 χρονος δεν καταλαβαίνω. Η εε δεν έχει 2?
lon-zet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλά χαρακτηριστικά έχει αλλά μου φαίνεται πολύ ψεύτικο... Στα 500€ δεν το βρίσκω και τρελή προσφορά 1
terry308 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Edel είπε Του φοράνε windows με την αγορά?? 1ο ποστ φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος OS Windows 11 λίγο μετά υπάρχει μίνι review (σύνδεσμος) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από terry308 1
christou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Είχα πάρει 2 τεμάχια της ίδιας σειράς την άνοιξη απο amazon Αμερικής (ένα με τον 4300U και ένα με τον 4500U) και παρήγγειλα προχτές και το συγκεκριμένο από τον Κωτσόβολο. Πριν λίγο το παρέλαβα και είναι και αυτό εξαιρετικό όπως και τα άλλα 2 που είχα πάρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα