Προς το περιεχόμενο

[iBrave Cloud Web Hosting: Lifetime Subscription] $99.99 Unlimited Websites ($49.99 for 10 / 24.99 for 1) - 60$ με extra κωδικό

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πο ρε γαμώτο και πριν λίγες μέρες αγόρασα hosting για 2 χρόνια με 58 ευρώ. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν κάνει για wordpress και woo? Αν είναι να ακυρώσω και να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, djkokalis είπε

πο ρε γαμώτο και πριν λίγες μέρες αγόρασα hosting για 2 χρόνια με 58 ευρώ. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν κάνει για wordpress και woo? Αν είναι να ακυρώσω και να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω

Κάνει, το αναφέρει εδώ

Επεξ/σία από theo93
  • Like 1

Καλησπέρα, δυνατη προσφορα!
Αν δεν εχω καταχωρίσει το όνομα σε dns, θα μπορει να κανει connect ενας client μεσω της σκετης ΙΡ του host για να δει το site η θελει οπωσδηποτε dns;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχεις καταχωρίσει όνομα πως κάνεις λογαριασμό στο ibrave από όσο είδα το ζητάει υποχρεωτικά, κάνω κάτι λάθος;

Σκέφτομαι μήπως πάρω την προσφορά να υπάρχει και να καταχωρίσω domain name αργότερα

(ParadoxLoDe, δεν απάντησα σε σένα απλά ρώτησα κάτι και εγώ )

Επεξ/σία από YPhot
  • Confused 1

8 ώρες πριν, polteris είπε

Λοιπόν επειδή κι εγώ είχα πρόβλημα. Θα πάτε στην αρχική σελιδα του iBrave και από εκει θα ξεκινήσετε να κάνετε την παραγγελία σας.Θα επιλέξετε για το πακέτο που θέλετε το Triennially  Στο checkout θα κάνετε νέο λογαριασμό (sign up) και θα βάλετε και τον κωδικό που κάνατε redeem στο stacksocial. Μόλις σας γραψει 0,00 πατάτε ckeckout

Μετά απο αυτή τη διαδικασία εμφανίζει το πακέτο στο client area ως lifetime ή σε τρία χρόνια θα ψαχνόμαστε;

7 λεπτά πριν, e-tic είπε

Μετά απο αυτή τη διαδικασία εμφανίζει το πακέτο στο client area ως lifetime ή σε τρία χρόνια θα ψαχνόμαστε;

3 χρόνια το δειχνει αλλα στις οδηγιες του κουπονιου αναφερει οτι η ανανεωση θα είναι δωρεαν με τον ιδιο κωδικο

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ParadoxLoDe είπε

Καλησπέρα, δυνατη προσφορα!
Αν δεν εχω καταχωρίσει το όνομα σε dns, θα μπορει να κανει connect ενας client μεσω της σκετης ΙΡ του host για να δει το site η θελει οπωσδηποτε dns;

Θα πρέπει να το κουμπώσεις αναγκαστηκά σε κάποιο domain name, αλλά μην σκας έχει ένα κάρο υπηρεσίες που δίνουν δωρεάν domain name. Π.χ. https://www.duckdns.org/ παίζεις με κάτι τέτοιο και μετά αγοράζεις κάτι "σοβαρό" 

Επεξ/σία από kamui

άγνωστη εταιρεία που εμφανίστηκε το 2021 και από το καλοκαίρι έχει αρχίσει τις προσφορές lifetime https://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1855584

πιο ασφαλές είναι να πάτε να παίξετε ενα στοίχημα στη τύχη παρά να αγοράσετε το συγκεκριμένο lifetime hosting 

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...