Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειαζόμουν κάρτα αλλά την πήρα πολύ καλή τιμη

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, polpapajim είπε

Σίγουρα το V30 είναι "optimized" για 4Κ video, αλλά ιδιες εγγυημένες ταχύτητες σου δίνουν. Με την Samsung την U3 64αρα και 128αρα δεν είχα πρόβλημα ποτέ σε 4Κ.

47 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Και αυτό που λες θεωρητικό είναι όμως. ΔΕν είναι όλα τα μοντέλα ίδια.

Τι να σας πω παιδιά, σε αξιολογήσεις είδα ότι γράφουν κάποιοι ότι λέει up to 90 write αλλά πραγματικά τους βγάζει 60-65. Από την άλλη είδα ότι γράφουν κάποιοι και για fake, οπότε μπορει να μην ανταποκρίνεται αυτά που γράφουν στην original κάρτα. Πωλητής είναι το amazon σε αυτήν την περίπτωση οπότε δε θα υπάρχουν θέματα με fake λογικά. Η περιγραφή στον τίτλο γράφει U1 ενώ η περιγραφή κάτω U3. Φαντάζομαι ισχύει το U3.

Σε ό,τι αφορά το v30 σε Sony zv1 έχω βάλει SD αλλά και microsd με ανταπτορα από 4 διαφορετικές μάρκες που ήταν v30 και δεν είχα θέμα. Αντιθέτως είχα πρόβλημα με 2 non v30, όχι του θέματος όμως. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Εδώ.

Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, είναι η καλύτερη τιμή ever που έχει παίξει Samsung microSD στα 512GB. Η αμέσως προηγούμενη καλύτερη τιμή ήταν στα €63,99 χωρίς μεταφορικά μέσα. Δεν πρόκειται να εμφανιστεί αυτή η τιμή ξανά για πολύ καιρό στο μέλλον.

Και κατά τα γνωστά, amazon είναι, άμα βάλετε κι άλλα πραγματάκια στο καλάθι σας, τα μεταφορικά επιμερίζονται.

Edit: Σε εμένα βγαίνουν στα €5,16 τα μεταφορικά, αλλά έχω Amazon Business και είμαι Αθήνα, οπότε μπορεί να μην είναι το ίδιο σε όλους

Πολυ καλη τιμη. Εγω σκεφτομουν να παρω την samsung pro plus Που εχω βγαλει και ενα βολικο usb micro card reader. Σε σχεση με αυτο ειναι καλυτερη?

Ποσο καιρο κανει να φτασει απο Γερμανια ξερουμε

Δημοσ.

Thanks Malthador!

Με πήρες στο λαιμό σου ενώ είχα ήδη μία 512....ας όψεται το deck σε κανα δίμηνο και θα πιάσει τόπο!

:)

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ολοι με τα Deck .. Καλά γιατί δεν τα ακυρώσαμε και εμεις όπως ο φίλος του θέματος και βιάστηκε να  μας το διαφημίσει κιόλας....

Το ψήνω και γω για την κάρτα του θέματος ...και για Deck και για το Switch αλλά προσπαθώ να το αναβάλω ..... για να δουμε ... 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...