Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/desktop--all-in-one/gaming-desktop/desktop-hp-pavilion-tg01-2000nv-intel-core-i7-1170016gb1tb-hdd-%2B-256gb-ssdnvidia-geforce-rtx-3060ti/1633589v-intel-core-i7-11700vidia-geforce-rtx-3060ti/1633589

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/

Πόσο περίπου πιστεύετε θα μου κόστιζε να φταιξω ένα desktop με αυτά τα χαρακτηριστικά ή παρόμοια μόνος μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, PanKarVid είπε

Πόσο περίπου πιστεύετε θα μου κόστιζε να φταιξω ένα desktop με αυτά τα χαρακτηριστικά ή παρόμοια μόνος μου;

Σαν αυτό του Media markt μόνο για την 3060Ti θέλετε 910€ και για τον 11700F 300€. Οπότε μάλλον συμφαίρει του Media markt. 

Σε σχέση με το Dell που κοιτούσατε την προηγούμενη φορά στα 2.080€, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Πόσο πιο φθηνά περιμένετε;!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Αυτό νόμιζα και εγώ. Σιγά μην άλλαζαν καθόλου οι τιμές προς το καλύτερο έτσι όπως είναι η οικονομία. Αυτός του Media Markt όμως δεν μοιάζει να είναι διαθέσιμος προς παραλαβή από κάποιο κατάστημα αλλά μόνο διαθέσιμος προς αποστολή. Παίζει μήπως να είναι κανένας εκθεσιακός;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, PanKarVid είπε

Αυτό νόμιζα και εγώ. Σιγά μην άλλαζαν καθόλου οι τιμές προς το καλύτερο έτσι όπως είναι η οικονομία. Αυτός του Media Markt όμως δεν μοιάζει να είναι διαθέσιμος προς παραλαβή από κάποιο κατάστημα αλλά μόνο διαθέσιμος προς αποστολή. Παίζει μήπως να είναι κανένας εκθεσιακός;

κοιτα και αυτο   https://www.skroutz.gr/s/32349215/HP-Pavilion-TG01-2003w-Ryzen-5-5600G-8GB-256GB-GeForce-GTX-1650-Super-W10-Home.html

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αυτος εδω δεν ειναι κακος https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/desktop--all-in-one/gaming-desktop/quest-me-gaming-desktop-intel-core-i5-10400f-16gb-240gb-ssd-1tb-hdd-nvidia-geforce-gtx-1650/1654873 

Το Desktop HP Pavilion TG01-2000nv λεει τωρα 

Αποστολή: Μη Διαθέσιμο

Επεξ/σία από Nikosvrd
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή αυτή τη περίοδο, όσο και να μην θέλω μέσα μου να το δεχτώ, δεν αξίζει να αγοραστεί κάτι πολύ ακριβό σε desktop πιστεύετε ότι αυτοί οι δύο υπολογιστές της Dell είναι κάπως αξιόλογοι για δουλειά γραφείου,οικιακή χρήση άντε και κανένα ελαφρύ gaming; Έχουν δηλαδή κάποια μελλοντική δυνατότητα αναβάθμισης για να μου κρατήσει τουλάχιστον για μία 5ετια; Παλαιότερα είχα laptops της ΗP και μου κράτησαν αντίστοιχα 13 και 9 χρόνια με συνεχή χρήση και κακουχίες. Γι'αυτό κοιτάω κάποιος πιο φερέγγυες εταιρίας σαν αυτήν και την Dell είτε σε desktop είτε σε laptop. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν δουλεύουν τα link.

* Κι εγώ έχω λάπτοπ Packard bell i5 από το '10 μέχρι σήμερα.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, PanKarVid είπε

Αυτά τα δύο είναι.

Screenshot_2021-11-26-12-58-44-557_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-11-26-12-58-50-933_com.android.chrome.jpg

1650 βρίσκεις με 300. Ακόμη και στα 350 που είναι τιμή κλοπής, φτιάχνεις πολύ καλύτερο μηχάνημα στα υπόλοιπα χρήματα.

Δεν αξίζουν.

Τα prebulds και τα branded είναι καλό να αποφεύγονται, βέβαια με τα χαρακτηριστικά που έχουν ορισμένα μοιάζουνε με τρελές προσφορές, ας μην λέμε ψέματα.

Το πρώτο που ανέβασες έχει καλά χαρακτηριστικά (το επεσήμανε και ο Τέρης), αυτά τα τελευταία ούτε να τα πλησιάσεις.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 3
Δημοσ.
23 ώρες πριν, PanKarVid είπε

Επειδή αυτή τη περίοδο, όσο και να μην θέλω μέσα μου να το δεχτώ, δεν αξίζει να αγοραστεί κάτι πολύ ακριβό σε desktop πιστεύετε ότι αυτοί οι δύο υπολογιστές της Dell είναι κάπως αξιόλογοι για δουλειά γραφείου,οικιακή χρήση άντε και κανένα ελαφρύ gaming; Έχουν δηλαδή κάποια μελλοντική δυνατότητα αναβάθμισης για να μου κρατήσει τουλάχιστον για μία 5ετια; Παλαιότερα είχα laptops της ΗP και μου κράτησαν αντίστοιχα 13 και 9 χρόνια με συνεχή χρήση και κακουχίες. Γι'αυτό κοιτάω κάποιος πιο φερέγγυες εταιρίας σαν αυτήν και την Dell είτε σε desktop είτε σε laptop. 

Δεν καταλαβαινω τη λογικη παντως και ζητω συγγνωμη οταν μονος σου λες αντε και κανενα ελαφρυ gaming και δουλειες γραφειου,τι θα τον κανεις τον 11700 και την 3060;

Ειδικα τα dell που κοιτας τα θεωρω πεταμενα χρηματα.Ενταξει δεν ειμαι gamer αλλα δεν μπορω να συμβιβαστω με την ιδεα οτι πρεπει να πληρωσω σημερα καρτα ενα 1000ρικο και 500 ευρω πχ για ολα τα υπολοιπα,ειναι δεδομενο οτι τα υπολοιπα θα ειναι σαβουρα γιατι θα εχουν θυσιαστει για την καρτα γραφικων.

Εαν αλλαξεις γνωμη παντως εδω ειμαστε να σου φτιαξουμε μια ωραια συνθεση με λιγοτερα χρηματα (η οσα εσυ αποφασισεις) και parts με 5 και 10 χρονια εγγυηση.

Πραγματα που θα τα εχεις για πολλα πολλα χρονια και θα τα χαιρεσαι.

Μετα διαλεξε εσυ οποια καρτα θελεις και βαλτη επανω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχετε απόλυτο δίκαιο σε αυτά που λέτε. Απλώς μου άρεσε σαν κομμάτι η ακριβή μονάδα της Dell λόγω του hardware τελευταίας γενιάς που έχει. Αλλά κατά τα άλλα καταλαβαίνω ότι δεν αξίζει...

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Για μία πλήρη σύνθεση (εννοώ desktop, monitor, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, εκτυπωτής κλπ) μπορώ να διαθέσω το πολύ μέχρι 1500€. Για χρήση δουλειάς γραφείου και για οικιακή χρήση (θα τον έχω στο σπίτι και θα εργάζομαι και από εκεί κατά καιρούς). Θα ήθελα να είναι γρήγορος με καλές επιδόσεις σε επεξεργαστή, μνήμη ram και καλό αποθηκευτικό χώρο. Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα μπορούσα σε αυτά τα χρήματα ή και λιγότερα την τωρινή περίοδο να χωρέσω και μια καλούτσικη μέτρια κάρτα γραφικών για να παίζω που και που και κανένα παιχνίδι κυρίως παλαιότερων ετών.

Δεκτές όλες οι προτάσεις σας φυσικά.

Επεξ/σία από PanKarVid
Δημοσ.

Μπορεις να το συναρμολογησεις εσυ για να μπορεσουμε να βρουμε καλυτερες τιμες απο διαφορετικα καταστηματα;

Που βρισκεσαι και εαν μπορεις μονος σου να περασεις windows με κλειδακι.

Δημοσ.

Δεν θα προτεινα καθολου hp pre build pc. Εχουν δικια τους μητρικη με πολυ περιορισμενο bios, αθλια κουτια (οχι μονο στην εμφανιση), και πολυ πολυ φθηνα γενικα components. 

Δυστυχως, εφτασε ο καιρος οπου θα προτεινα ενα turbo-x και με προτεινομενη αλλαγη του psu (ισως μετα την εγγυηση)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν θα προτεινα καθολου hp pre build pc. Εχουν δικια τους μητρικη με πολυ περιορισμενο bios, αθλια κουτια (οχι μονο στην εμφανιση), και πολυ πολυ φθηνα γενικα components. 

Δυστυχως, εφτασε ο καιρος οπου θα προτεινα ενα turbo-x και με προτεινομενη αλλαγη του psu (ισως μετα την εγγυηση)

Kοιτα εκτος του επεξεργαστη-μητρικη-καρτας γραφικων οι δισκοι δεν ξερουμε τι ειναι,οι μνημες η μαλλον μνημη (μια 16αρα ειναι) δεν ξερουμε τι ειναι και ειναι και 2666,το τροφοδοτικο ξερoυμε τι ειναι......😀 το κουτι ειναι γυαλι μπροστα και δεν παιρνει αερα.

Εαν κατσεις να τα αλλαξεις ολα αυτα πουλωντας πχ τα δικα σου (που δεν θα παρει κανεις turbo-x τροφοδοτικο και κουτι) θα σου στοιχισει "ο κουκος αηδονι".

Οποτε για μενα προτιμοτερο μια μικροτερη καρτουλα που να μπορει να ανταπεξελθει στα παιχνιδια και τα αλλα parts the "best money can buy"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...