karib Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Θελω να φτιάξω ενα site σε i-mode, το οποίο προσφέρει η cosmote. Απορίες: - Πληρωνω την cosmote? - Με ποιον πρεπει να επικοινωνήσω? - Οι γνωστες εταιρίες hosting μπορουν να φιλοξενησουν και i-mode σελιδες? - Εχω ηδη ενα site. Εκει μπορω να σηκωσω και i-mode σελιδες ή θέλει άλλο αποθηκευτικο χώρο και άλλη διαδικασία? - Ποιους πληρώνω εγώ και πως μπορώ να πληρωθώ εγώ ως παροχέας του περιεχομένου σε i-mode σελίδες?
calculator Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 1. Oxi ap' oti xerw. Prepei omws na perasei apo egkrish to business plan sou (mia sxedon typikh diadikasia). H Cosmote tha pairnei lefta apo to service, epomenws thelei na yparxoun polla i-mode sites (kai vevaia na einai kai kala). Kane mia aithsh kai blepeis. H epomenh fournia i-mode sites tha bgei se 2-3 mhnes 2. Me thn Cosmote An theleis mporw na sou dwsw thlefwna epikoinwnias. 3. Nai. Oi selides gia imode mporoun na einai ftiagmenes se opoiadhpote texnologia (apo ASP mexri JSP kai PHP). Apla to output den prepei na einai HTML alla cHTML (compact HTML) moia glwssa pou moiazei poly me HTML alla exei kapoia limitations. Taytoxrona limitation einai kai to megethos twn selidwn (exartatai apo to kinhto tou xrhsth kai kymainontai apo 10K-20K). 4. Nai, mporeis opws exhghsa. 5. Pithana an exeis kapoia morfh syndromh isws kapoio poso paei sthn Cosmote san promhtheia (den exei dieykrinistei akoma - isws h Cosmote xrewnei to xrhsth gia thn dynatothta na blepei i-mode sites). Esy mporeis na plhrwtheis eite me syndromh (o xrhsths gia na xrhsimopoihsei to site sou prepei na eggrafei - kata th diarkeia eggrafhs h Cosmote xerei ta stoixei tou kai ton xrewnei p.x. gia 1 mhna synfromh) Genika tha doulepsei me syndromes alla den apokleiontai kai alles efarmoges (p.x. h etaireia mou ekane ena e-commerce site pou tha paizei se i-mode, me kalathi, katalogous proiontvn, plhrwmes, ktl).
karib Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 2 ερωτησεις: Με ποια εφαρμογή μπορω να μετατρέψω υπαρχον υλικο (σελιδες) και να δημιουργησω νεες σελιδες imode? Με dreamweaver δεν μπορω? Εννοω με γραφικο περιβαλλον και οχι με συγγραφή κωδικα οπως γινονταν στις πρωτες μερες του html(προ 1995). Και επίσης: Σε σχέση με την εταιρια hosting, πληρωνω κάτι εξτρα σε σχέση με το κανονικο hosting που ήδη πληρωνω για ενα δικο μου site?
Hal9000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 2 ερωτησεις: Με ποια εφαρμογή μπορω να μετατρέψω υπαρχον υλικο (σελιδες) και να δημιουργησω νεες σελιδες imode? Με dreamweaver δεν μπορω? Εννοω με γραφικο περιβαλλον και οχι με συγγραφή κωδικα οπως γινονταν στις πρωτες μερες του html(προ 1995). Και επίσης: Σε σχέση με την εταιρια hosting' date=' πληρωνω κάτι εξτρα σε σχέση με το κανονικο hosting που ήδη πληρωνω για ενα δικο μου site?[/quote'] Ρίξε μια ματιά στο http://www.imode.gr/about/your_own_site.html
karib Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Hello Hal! με βοηθησες πολυ με το imode.gr δεν ηξερα την υπαρξη του. Αλλα μαλλον δεν ωριμασε ακομη το imode. Τα εγχειρηδια που δινει στο site η cosmote για τη δημιουργια imode είναι για εκμαθηση και συγγραφη κωδικα ihtml! θυμηθηκα τις παλιες μερες του internet. Κανενα σοβαρο προγραμμα visual develpment σαν το Dreamweaver δεν υπαρχει για τη συγγραφη σελιδων σε ihtml? Γραμμη γραμμη να γραφτει κωδικας?
Hal9000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 http://www.palowireless.com/imode/devtools.asp 'Ενα πολύ καλό Pdf http://www.imode.nl/imode/gfx/attachments/How%20to%20create%20an%20i-mode%20site.pdf Γενικά υπάρχουν πολλές πληροφορίες αν ψάξεις μέσω Google
Lyman_Zerga Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Αν την ώρα που ξοδεύεις στα forums την ξόδευες στο να διαβάσεις όλα αυτά τα resources που έγραχαν τα παιδιά, δεν θα είχες πρόβλημα να κάνεις την μετατροπή με το χέρι.
karib Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Αν την ώρα που ξοδεύεις στα forums την ξόδευες στο να διαβάσεις όλα αυτά τα resources που έγραχαν τα παιδιά, δεν θα είχες πρόβλημα να κάνεις την μετατροπή με το χέρι. Δεν έχω γραψει ποτε ουτε μια γραμμη κωδικα. Παντα δουλευω με γραφικο περιβαλλον. Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Γενικά υπάρχουν πολλές πληροφορίες αν ψάξεις μέσω Google
mkst Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δεν έχω γραψει ποτε ουτε μια γραμμη κωδικα. Παντα δουλευω με γραφικο περιβαλλον. Δεν θα πας πολύ μακριά έτσι.
karib Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Ok παιδιά, δεν ειπα να διαπρεψω. Απλα να εκανα κατι ικανοποιητικο, με τα δικα μου μετρα παντοτε.
chr_nikol Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 i moni dimiurgia selidas pistevw ginete me notepad... ola ta ala (dreamweaver ke frontpage) ine gia zografus ke oxi gia coders... kane ena site se dreamweaver, ke mathe na kanis to idio se notepad... to ena tha ine 10 fores mikrotero apo to alo se ogo, ke taftoxrona 10 fores taxitero...
drm Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Ελα ρε chr_nikol, άκου με notepad, EditPlus που έχει και χρωματακια. Ασε που άμα είσαι πορωμένος γράφεις τα πάντα στον editor της Delphi (). Κακά τα ψέματα πάντως, οι σοβαρές δουλειές θέλουν χέρι (όπως και οι μπριζόλες...)...
karib Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 moni dimiurgia selidas pistevw ginete me notepad... ola ta ala (dreamweaver ke frontpage) ine gia zografus ke oxi gia coders... kane ena site se dreamweaver, ke mathe na kanis to idio se notepad... to ena tha ine 10 fores mikrotero apo to alo se ogo, ke taftoxrona 10 fores taxitero... Ναι, αμα το παμε ετσι, σε λιγο θα οπισθοδρομησουμε στην εποχη που τους υπολογιστες τους ονομαζαν 'Ηλεκτρονικούς Εγκέφαλους' και τους χειριζονταν κατι αποκοσμα πλάσματα... Βεβαια καποιους ισως βολευει αυτο...
calculator Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 iMode μόνο με το χέρι, δεν υπάρχει κανένας visual editor ακόμα (και δε νομίζω να υπάρξει). Όσο για το notepad και τέτοια εξαρτάται τι site φτιάχνεις. Και μην τρελαθούμε κιόλασ, το dreamweaver είναι το Νο1 εργαλείο, μην το καταδικάζετε έτσι απλά. Και σας μιλάει προγραμματστής, που δεν το χρησιμοποιεί καθόλου. Αλλά όχι και Notepad, αυτό δεν το χρησιμοποιεί κανένας προγραμματιστής βέβαια. Εγώ χρησιμοποιώ είτε Microsoft Visual Studio είτε Ultraedit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.