Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε χρονο ανανεωνωτην συνδριμη μου black friday συφερει πολυ καλυτερα ετσι εφτασα πλεον μεχρι 11/2025 ο θειος εδω και αρκετα ρονια δουλευει easybytez

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lak10 είπε

καθε χρονο ανανεωνωτην συνδριμη μου black friday συφερει πολυ καλυτερα ετσι εφτασα πλεον μεχρι 11/2025 ο θειος εδω και αρκετα ρονια δουλευει easybytez

σε τι το χρησιμοποιείς?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lak10 είπε

Ο Θείος από το Ελλάδα. Έξω είναι άγνωστο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, honeyed_bee είπε

γιατί κάποιος να πληρώσει για να ανεβάζει? Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει?

Για να κατεβαζει πληρωνει κυριως απο  συγκεκριμενα sites που εχουν ανεβασμενα Links στο συγκεκριμενο filehoster

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, vgr είπε

Για να κατεβαζει πληρωνει κυριως απο  συγκεκριμενα sites που εχουν ανεβασμενα Links στο συγκεκριμενο filehoster

...όπως πχ ταινίες? Ποια sites?

Επεξ/σία από honeyed_bee
Δημοσ.

παιδια επελεξα την δευτερη επιλογη που λεει visa/mastercard και παρολο που ελεγε ευρω με ρεωσε σε λιρες τουρκιας και πληρωσα 74 αντι για 67 ευρω επιλεξτε την πρωτη επιλογη visa/mastercard

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lak10 είπε

παιδια επελεξα την δευτερη επιλογη που λεει visa/mastercard και παρολο που ελεγε ευρω με ρεωσε σε λιρες τουρκιας και πληρωσα 74 αντι για 67 ευρω επιλεξτε την πρωτη επιλογη visa/mastercard

Εγώ επέλεξα την πρώτη επιλογή Visa/master card και με χρέωσε 21,67 αντί 19. Εγώ ούτε που είδα σε τι πλήρωσα!!

Δημοσ.

Δηλαδή εσείς ανεβάζετε προσωπικά αρχεία σε site που δεν είναι καν https και πληρώνετε και συνδρομή κιόλα? ..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ltodd είπε

Δηλαδή εσείς ανεβάζετε προσωπικά αρχεία σε site που δεν είναι καν https και πληρώνετε και συνδρομή κιόλα? ..

Προσωπικά..........κατεβάζω!!!!😉

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, alexx είπε

Εγώ επέλεξα την πρώτη επιλογή Visa/master card και με χρέωσε 21,67 αντί 19. Εγώ ούτε που είδα σε τι πλήρωσα!!

Αυτή την φούστα την κάνουν πρώτη φορά

Δημοσ.

Να προτιμάτε την πληρωμή μέσω paypal κι ας βγει ελαφρώς ακριβότερη (χρεώνει έξτρα fee). Προσέξτε γιατί κάποιες σελίδες πληρωμής απευθείας μέσω κάρτας δεν είναι ασφαλείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nk9 είπε

Να προτιμάτε την πληρωμή μέσω paypal κι ας βγει ελαφρώς ακριβότερη (χρεώνει έξτρα fee). Προσέξτε γιατί κάποιες σελίδες πληρωμής απευθείας μέσω κάρτας δεν είναι ασφαλείς.

Καλά ναι, για το Paypal δεν το συζητάμε. Στην προκειμένη περίπτωση και σε παρόμειες, δίνω την revolut μιας χρήσης.

Επεξ/σία από alexx
  • Like 1
Δημοσ.

Με την πρωτη επιλογη Visa και δινοντας revolut μιας χρησης, περασε μια χαρα και δε με χρεωσε τιποτα παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...